- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.181
darısı başınıza kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama sabah akşam dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye:)
darısı başınıza kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama sabah akşam dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye:)
amin inşllah canımm evet bayadır yazamıyorum işler yoğun bide fazla düşünmemeye çalışıyorum canı ondan ama okuyorum takipteyim canım rabbim güzek hbaerler almayı nasip etsin canımteşekkür ederim kumsal. uzun zamandır görülmüyordun. inşallah dualarımız kabul olur arkadaşım
merhaba canım hayırlısı olsun inşallah bebişinin haberini alırsın canım hakkında hayırlısı olsun aminn canımmerhabalar bende şubatın sonunda başladım iğnelere 4 gündür eşim vuruyor iğnelerimi:) ilk defa aşılama denicez bu ay.. inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versinn ve inşallah hepimizi çok kısa zamanda mutlu etsin:)
kızlarrrr benim ikizim oluyorrrbugün öğrendim:) çok mutluyum
özel gaziosmanpaşa hastanesi dr. hüseyin mutlu tavsiye ediyorum çok iyi bi doktor aşılama ilaçlar hariç 400 dolar biraz pahalı ama kaliteli bi yer...
hayırlı olsun bektaş allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizdede hareket sorunu var senin kaçıncı aşılamandı
kartopucum bence de içimden bir ses kesin hamilesin diyo inş.bütün dualarımız seninle canım inan kendi sonucumu bekliyor gibi heyacanlıyım..........
Galiba sonucu almaya gitti hadi hayırlısı . Canım sende doktora gidiyormuşsun bol şans diliyorum hayırlı olsun sanada:Saruboceq:
kızlar bu arada bende dr.geldim iğnelere başladık bugun hayırlısıyla.ctesi kont.gitcem.inş 2 .aşılamam pozitif sonuçlanır.rabbim isteyen herkese versin inş...
bende bugün gidiyorum doktora bakalım ne diycek bu yeni bir dr..birde bunu deneyim ne kaybederim demi..
bende bugün gidiyorum doktora bakalım ne diycek bu yeni bir dr..birde bunu deneyim ne kaybederim demi..
evet cnm tabikide.bende dr değistirdim yeni dr gittim ve başladık.seninde bugunmu tedavın başladı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?