Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darısı başınıza kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama sabah akşam dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye:)

gözün aydın allah tamamını erdirsin inşallah canım. Aşılamayla hamile kalmışsın ne güzel biraz geçmişi okudum da senin eşinde de sayı ve hareket sorunu varmış bizimde öle ama bize dr. direk tüp bebek diyo aşılamayı zaman kaybetmiş olursunuz diyo sence ne yapmalıyım nerde tedavi olduğunu yazabilirmisin.

teşekkür ederim kumsal. uzun zamandır görülmüyordun. inşallah dualarımız kabul olur arkadaşım
amin inşllah canımm evet bayadır yazamıyorum işler yoğun bide fazla düşünmemeye çalışıyorum canı ondan ama okuyorum takipteyim canım rabbim güzek hbaerler almayı nasip etsin canım
merhaba canım hayırlısı olsun inşallah bebişinin haberini alırsın canım hakkında hayırlısı olsun aminn canım
kızlarrrr benim ikizim oluyorrr bugün öğrendim:) çok mutluyum

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı kokularını duymayı nasip etsin inşallah
ay ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah

özel gaziosmanpaşa hastanesi dr. hüseyin mutlu tavsiye ediyorum çok iyi bi doktor aşılama ilaçlar hariç 400 dolar biraz pahalı ama kaliteli bi yer...

kızlarrrr benim ikizim oluyorrr bugün öğrendim:) çok mutluyum

AY İNANMIYORUM CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA HUZURLU BİR HAMİLELİK SONRA DA HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZİM İÇİN DE DUA ET NOLUUUUUUUR BİRAZ KENDİNİ ANLATIRMISIN (YAŞINI, PROBLEMİNİZİ, HANGİ AŞAMALARDAN GEÇTİĞİNİ )alkisalkisalkis

özel gaziosmanpaşa hastanesi dr. hüseyin mutlu tavsiye ediyorum çok iyi bi doktor aşılama ilaçlar hariç 400 dolar biraz pahalı ama kaliteli bi yer...

teşekkür ederim . İnşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun bektaş allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizdede hareket sorunu var senin kaçıncı aşılamandı

şimdi bilgileri okudum 2. aşılamaymış. Bektaşcım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah

kartopuu bende çıkıcam dr gidicem gitmeden önce senin sonucunu öğrensem ne iyi olur merak ederim ben şimdi seni

kartopucum bence de içimden bir ses kesin hamilesin diyo inş.bütün dualarımız seninle canım inan kendi sonucumu bekliyor gibi heyacanlıyım..........

kızlar bu arada bende dr.geldim iğnelere başladık bugun hayırlısıyla.ctesi kont.gitcem.inş 2 .aşılamam pozitif sonuçlanır.rabbim isteyen herkese versin inş...

kartopucum bence de içimden bir ses kesin hamilesin diyo inş.bütün dualarımız seninle canım inan kendi sonucumu bekliyor gibi heyacanlıyım..........

Galiba sonucu almaya gitti hadi hayırlısı . Canım sende doktora gidiyormuşsun bol şans diliyorum hayırlı olsun sanada:Saruboceq:

kızlar bu arada bende dr.geldim iğnelere başladık bugun hayırlısıyla.ctesi kont.gitcem.inş 2 .aşılamam pozitif sonuçlanır.rabbim isteyen herkese versin inş...

bende bugün gidiyorum doktora bakalım ne diycek bu yeni bir dr..birde bunu deneyim ne kaybederim demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…