Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkes dokdor değiştiriyor sanırım bende değiştirdim hehe :) yarın ikinci aşılama sürecine başlamak için ilk kontrolüm var. hadi kartopu ya hayırlı bir haber verde bize ışık tut... inanıyorum ki bebişini alacaksın sonuç ne çıkar bilmiyorum ki inşaallah pozitif ama negatif çıkarsada üzülme bak hep beraber yeni umutlarla yeni aya başlayacağız.

kızlarrrr benim ikizim oluyorrr bugün öğrendim:) çok mutluyum

aman bir yok pardon iki bebiş haberimiz varmış çok sevindim..... allah ım kucağınada almayı nasip eylesin. gönlündeki gibi evlat olsun.... sağlıklı sıhatli olsunlar.... tebriklerrr...

kartopu beni yanıtma bu ay sen sonra ben demiştim...inşallah da öyle olur..

ece bu ay ikimizde hayırlı haber vereceğiz insaalllahhh bende yarın gideceğim doktora değişik bir doktor ayarladım ama ilk defa erkek doktora gidceğim gerildim....

aman bir yok pardon iki bebiş haberimiz varmış çok sevindim..... allah ım kucağınada almayı nasip eylesin. gönlündeki gibi evlat olsun.... sağlıklı sıhatli olsunlar.... tebriklerrr...

çok teşekkür ederim allah sizede nasip etsin hayırlısıyla...umudunuzu hiç kaybetmeyin ben tam kaybetmişken bebişlerim süpriz yaptıkaydirigubbakcemile3

ece bu ay ikimizde hayırlı haber vereceğiz insaalllahhh bende yarın gideceğim doktora değişik bir doktor ayarladım ama ilk defa erkek doktora gidceğim gerildim....

vallahi ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek doktorlar daha iyi diyorlar ben hep erkek doktora gittim...hiçde gerilme valla...rahat ol kadın erkek farketmiyo belli bi süre sonra...

inşallah valla ama ben tedaviye ara vermeyi planlıyorum bakalım bugün dr ne diyecek...ben hep erkek dr gidiyorum emin ol daha iyi anlıyorlar seni...kadınlar bizde yaşadık bunları der gibi umursamıyorlar diye düşünüyorum...bende birazdan çıkıcam

Canım hiç gerilme benim doktorumda erkek çok da ii biri ve bi şekilde seni rahatlatıyor. hayırlı gelir inşallah

yok ya gerilmeyin erkek doktorlar daha iyi valla bende yarın aşılama olcam kızlar ikinci hemde inşallah bu defa tutar

canım benim drlarımda hepsi erkek.bencede daha iyi anlıyolar.zaten ilk gittikten sonra alışıyosun.farketmiyo.rahat ol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…