- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.201
kartopudan haber varmı kızlar yok heralde demi inşallah mutluluktan bayılmıştır:)
inşallah..öyle olmuştur..
ne diyeceği konusunda bir fikrim yok bütün tahlilleri topladım gidiyorum bakalıö..hsg çektirmek istiyorum ben bakalım ne diycek..
kızlarrrr benim ikizim oluyorrrbugün öğrendim:) çok mutluyum
kartopu beni yanıtma bu ay sen sonra ben demiştim...inşallah da öyle olur..
aman bir yok pardon iki bebiş haberimiz varmış çok sevindim..... allah ım kucağınada almayı nasip eylesin. gönlündeki gibi evlat olsun.... sağlıklı sıhatli olsunlar.... tebriklerrr...
ece bu ay ikimizde hayırlı haber vereceğiz insaalllahhh bende yarın gideceğim doktora değişik bir doktor ayarladım ama ilk defa erkek doktora gidceğim gerildim....
ece bu ay ikimizde hayırlı haber vereceğiz insaalllahhh bende yarın gideceğim doktora değişik bir doktor ayarladım ama ilk defa erkek doktora gidceğim gerildim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?