Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne bilim hehe erkek doktor tuhafıma gidiyor bu arada eşim erkek doktordan randevu aldığımı bilmiyor:) kadın sanıyor demeyeceğim :) tüm erkekler tuhafdır da benim eşim resmen raporluk:))

yarını bir atlatayım bayan doğuma girmiş mecburen erkeğe girmek zorunda kaldım derim nede olsa tek gidiyorum:)

yok ya gerilmeyin erkek doktorlar daha iyi valla bende yarın aşılama olcam kızlar ikinci hemde inşallah bu defa tutar

insaallah canım tutarda bu ay şöyle bir patlama yaşasak konunun başlığını değiştirsek hamişlerrrrrrrr olarak insaallahhh:)))))

kızlar birde benim ilk aşılamada doktor bana septone miydi geptonemydi şimdi adını unuttum ilaç verdi sonra 5gün kullandım 6gün pazara geldi pazartesi muayene etti baktı 1 yumurta iğne verdi ertesi gün aşılama oldu.

bazılarına hap değil iğne veriliyormuş nasıl oluyor şimdiki gideceğim yer iğneyle yumurtlamayı sağlıyoruz dedi iğneyi nasıl yapıyorlar ne iğnesi bilen varmı.

inşallah ah ah nerdeee hamileliğimizi konuşuruz ne güzel

olacak olacak ben inanıyorum......... topiğin adı hamişlerrrr buraya olacakkkkk....... ne bilim içimde bir rahatlık var huzur var...... Allah ım herkese nasip etsin bozmasın..... içimden bir ses bu ay olacak diyor...... hemde ikiz veya üçüz hehehehehe:)

serophene :) benimde aynı şekilde olmuştu.

bildiğim kadarıyla iğneyi göbekten yapacaksın çok basitmiş uygulaması. ben kendim denemedim ama

kızlar kartopu akşam yazıcak heraldeeeee bende çıkıyorum eşimin doğumgünü bugün gidip bişeyler bakıcam.eve döndüğümde görüşürüz.inş kartopunun güzel haberinide almış oluruz hoşç...

serophene :) benimde aynı şekilde olmuştu.

bildiğim kadarıyla iğneyi göbekten yapacaksın çok basitmiş uygulaması. ben kendim denemedim ama

telefonda yeni gideceğim yerle konuştuğumda dediler ki aşılamada ilaç tedavisi şansı azaltıyor iğne pahalı fakat hapa oranla daha başarı oranı yüksek... sende bu ilaç kaç yumurta yaptı..

enplnAr, erkek doktorlar bayan doktorlardan daha ii ilgileniyorlar, daha nazikler, seni hırpalamıyorlar.Benim de şu an 5. doktorum, daha önceki 4 doktorumda uzun aramalardan sonra bulduğum alanında çok ii prof. dr.lardı ama inan farkı son doktorumda anladım.Erkek ama hiç gerilmiyosun, bayanlar gibi de değil sen rahatsız olmayasın diye daha çok dikkat ediyolar...Hayırlı olur senin için inşallah

size romantik akşamlar dilerimmmmm.......... iyiki doğmuş iyiki seni almış(tabi bunu ona sormak lazım ama herneyse:) nice yıllar dilerim sizlere.........

telefonda yeni gideceğim yerle konuştuğumda dediler ki aşılamada ilaç tedavisi şansı azaltıyor iğne pahalı fakat hapa oranla daha başarı oranı yüksek... sende bu ilaç kaç yumurta yaptı..

Canım bence biz aşılama olduk saymıyorum. burada okuyunca iğneler daha fazla yumurta yapıyor. bende 2 yumurta vardı ama anladığım kadarıyla biri daha ii di. yeditepe üniversitesinde yaptırmıştım.neden ilaçla yaptı hiç sormadım genelde iğne ile dediğin gibi daha güçlü. sen sormuşmuydun doktoruna

cimcime inşallah bi daha ki doğumgününde eşine hediye bebekler verirsin kutluolsun bu arada

iğneyi sen yapıyosun kasığından bende 3.gün başlamıştı 9 gün vurulmuştum ilk aşılamamda bu ikincide de öle yaptım dün gittim iki yumurtada 19mm olmuş dün akşamda çatlatma iğnemi biraz daha kasık üstünden yaptım yarında aşılama var öğle arası

bide serophene nin yedi buçuk tl olduğunu düşünürsek :) fazla bir hormon yokmuş onda

yarın artık gideceğim alışırım heralde:))) benim endişem eşimin vereceği tepki... ilk tedaviye başlarken gittiğin yerden kapıdan içeri erkek sinek girmeyecek demişdi şimdi direk erkek doktor neder bilmiyorum...

bide serophene nin yedi buçuk tl olduğunu düşünürsek :) fazla bir hormon yokmuş onda

evet gıcık oldum zaten bilsem klomen alırdım..... klomene iki ay kullandım 3 yumurta oldu bunda 1 yumurta oldu hatta kızıdım tek yumurtay tercih ediyorlarmış ikiz üçüz vakalarından ötürü sizene belki ben üçüz istiyorum..... en azından aşılamad a3 yumurta olsaydı birine giremeyen belki diğerine girerdi dimi ama:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…