- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.241
Canım bence biz aşılama olduk saymıyorum. burada okuyunca iğneler daha fazla yumurta yapıyor. bende 2 yumurta vardı ama anladığım kadarıyla biri daha ii di. yeditepe üniversitesinde yaptırmıştım.neden ilaçla yaptı hiç sormadım genelde iğne ile dediğin gibi daha güçlü. sen sormuşmuydun doktoruna
bilmiyordum ki sonradan öğrendim onuda buralardan okuyup dokrota neden diye sorduğumdada saçma sapan cevap verdi. tek yumurta olsunmuşmuş aklıma geldikçe kızıyorum daya uygunmuş maddi acıdanda sanane ya benim maddi durumumu nerden biliyorsun dimi ama iğnede pahalı bir süreç gerek yok falan dedi..bunları daha önce bilseydim tepkimi koyardım. diretirdim iğne diye en azından boşuna geçirmezdik belki 1 ayımızı...
iğneyi sen yapıyosun kasığından bende 3.gün başlamıştı 9 gün vurulmuştum ilk aşılamamda bu ikincide de öle yaptım dün gittim iki yumurtada 19mm olmuş dün akşamda çatlatma iğnemi biraz daha kasık üstünden yaptım yarında aşılama var öğle arası
ya birde benim doktor hiç bana şukadar mm demedi çok güzel dedii okadar hehehe aman değiştiğim iiyi oldu anladığım kadarıyla inanın şu tedaviye başlamadan yumurtlama ne bilmiyormuşum onu anladım...
iğneyi sen yapıyosun kasığından bende 3.gün başlamıştı 9 gün vurulmuştum ilk aşılamamda bu ikincide de öle yaptım dün gittim iki yumurtada 19mm olmuş dün akşamda çatlatma iğnemi biraz daha kasık üstünden yaptım yarında aşılama var öğle arası
doğru söylüyosun canım. bir ayımızı ve kırılan umutlarımızı düşününce kesinlikle haklısın. doktora gidince güvenip teslim oluyoruz başka türlüsüde olmuyor zaten. ilaca o kadar az para verip aşılamaya 1000tl verdim. sorsaydı bende iğneyi tercih ederdim neyse bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur inşallah
slm pancar iğneyle yumurta oluştuğunu burda duydum benim dr.klomen vermişti 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesinide hastanede koldan vurdular sizinki daha iyiymiş
slm pancar iğneyle yumurta oluştuğunu burda duydum benim dr.klomen vermişti 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesinide hastanede koldan vurdular sizinki daha iyiymiş
kızlar aklıma ne geldi şimdi biliyormusunuz şu 4444 hacet duası varya ismini bilmiyorum unuttum daha doğrusu hep beraber bu duayı okuyalım ....... bakın kaç kişiyiz 1 hafta herkes 500kere okusa tamamlanır.. nedersiniz... böyle organize olabilirmiyizki.
valla ben ezbere biliyorum okurum ben varım yani
ya acıması önemli değil artık katlanıcaz doktor kendimi veriyo bende bu ay başka doktora gidicem buda klomen verirse iğneyi sorucam isteğe göreöi veriyolar iğneyi
ya acıması önemli değil artık katlanıcaz doktor kendimi veriyo bende bu ay başka doktora gidicem buda klomen verirse iğneyi sorucam isteğe göreöi veriyolar iğneyi
açıkçası ben daha önce hiç okumadım ama güzel bir şkilde organize olursak herkes makul okuyabileceği kadarı belirtirse kimse zorlanmadan tamamlayabiliriz diye düşündüm bir an.
canım şu var sen hangi aşamadasın aşılamamı yapılacak aşılama yapılacaksa kesinlikle de ben iğneyle tedaviolmak istiyorum diye.... benim doktorum gibi gerek yok derse deki olsun ben gene iğnede ısrar ediyorumde ve ısrar et. iğnede yumurta daha kaliteli oluyormuş ve ilaca görede daha etkiliymiş
kızlar sizlere iyi akşamlar umarım kartopudan iyi haberler gelir.. ben çıkayım yemek yapacağım daha... ALLAH A EMANET OLUN
bende varım arkadaşlar okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?