Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilmiyordum ki sonradan öğrendim onuda buralardan okuyup dokrota neden diye sorduğumdada saçma sapan cevap verdi. tek yumurta olsunmuşmuş aklıma geldikçe kızıyorum daya uygunmuş maddi acıdanda sanane ya benim maddi durumumu nerden biliyorsun dimi ama iğnede pahalı bir süreç gerek yok falan dedi..bunları daha önce bilseydim tepkimi koyardım. diretirdim iğne diye en azından boşuna geçirmezdik belki 1 ayımızı...

doğru söylüyosun canım. bir ayımızı ve kırılan umutlarımızı düşününce kesinlikle haklısın. doktora gidince güvenip teslim oluyoruz başka türlüsüde olmuyor zaten. ilaca o kadar az para verip aşılamaya 1000tl verdim. sorsaydı bende iğneyi tercih ederdim neyse bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur inşallah

ya birde benim doktor hiç bana şukadar mm demedi çok güzel dedii okadar hehehe aman değiştiğim iiyi oldu anladığım kadarıyla inanın şu tedaviye başlamadan yumurtlama ne bilmiyormuşum onu anladım...

ya birde benim doktor hiç bana şukadar mm demedi çok güzel dedii okadar hehehe aman değiştiğim iiyi oldu anladığım kadarıyla inanın şu tedaviye başlamadan yumurtlama ne bilmiyormuşum onu anladım...

o zaman demekki senin yumurta rezervin gayet iyi bencede arkadaşlar yumurta büyütme olayında iğne en iyisi gerisi boşuna hormon veriyo vücuduna

slm pancar iğneyle yumurta oluştuğunu burda duydum benim dr.klomen vermişti 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesinide hastanede koldan vurdular sizinki daha iyiymiş

şimdi medikalpak hastanesi bünyesinde başlıyorum içimede sindi telefonda bile ne güzel ilgililer... Allah ım tüm isteyen kullarına nasip eyle bebişi ....

kızlar içimden hep şöyle geçiyor. biri kız biri erkek ikiz olsun. gözleri yeşil olsun eşim gibi.. eimde bende uzunuz kızım 175 oğlum 190 olsun büyüdüğünde .. kızım güzel ve seksi hehe annesi gibi oğlumda yakışıklı ve karizmatik olsun babası gibi ama babası gibi kel kalmasın garibim :) sağlık sıhat huzur mutluluk sans hep kapılarında olsun... büyüğe saygılı küçüğe sevgi dolu olsunlar.. Allah ın men ettiğinden ve kanunların yasakladığı şeylerden uzak dursunlar.... cömert asil ve kibar olsunlar... ama haklarınıda aramayı bilsinler... hep böyle dua ediyorum.. er yada geç olacak inanıyorum da ALLAH IM herkesin gönlündeki evladı nasip eylesin aminnnnnn

kızlar aklıma ne geldi şimdi biliyormusunuz şu 4444 hacet duası varya ismini bilmiyorum unuttum daha doğrusu hep beraber bu duayı okuyalım ....... bakın kaç kişiyiz 1 hafta herkes 500kere okusa tamamlanır.. nedersiniz... böyle organize olabilirmiyizki.

slm pancar iğneyle yumurta oluştuğunu burda duydum benim dr.klomen vermişti 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesinide hastanede koldan vurdular sizinki daha iyiymiş

canım eğer aşılaya geçerseniz kesinlikle iğne diye diret şans daha fazla ilaç tamamen boşuna bir uğraş ama aşılamaya geçmediysen zaten ilk tedavi şekli klomen ya şu gene adını unuttum septone hehe klomen kadar değil vallah en azından klomende 3 ymurtam oluyordu :)

slm canım ya iğne de şans daha fazla o nedenle vakit kaybına gerek yok diyorum hemde kendin yapıyosun kasıktan ufacık iğne zaten canında yanmıyo

valla ben ezbere biliyorum okurum ben varım yani

ya acıması önemli değil artık katlanıcaz doktor kendimi veriyo bende bu ay başka doktora gidicem buda klomen verirse iğneyi sorucam isteğe göreöi veriyolar iğneyi

ya acıması önemli değil artık katlanıcaz doktor kendimi veriyo bende bu ay başka doktora gidicem buda klomen verirse iğneyi sorucam isteğe göreöi veriyolar iğneyi

hayır klomen kullandığın için bu gideceğin doktorda aynı şey, vermez sana bence iğne diycektir muayene de nekadar kullanacağın belli olur aama genelde adetin 3.günü başlanıyo inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın

canım şu var sen hangi aşamadasın aşılamamı yapılacak aşılama yapılacaksa kesinlikle de ben iğneyle tedaviolmak istiyorum diye.... benim doktorum gibi gerek yok derse deki olsun ben gene iğnede ısrar ediyorumde ve ısrar et. iğnede yumurta daha kaliteli oluyormuş ve ilaca görede daha etkiliymiş

kızlar sizlere iyi akşamlar umarım kartopudan iyi haberler gelir.. ben çıkayım yemek yapacağım daha... ALLAH A EMANET OLUN

aslında bu cuma yapılıcaktı dün kontrole gittiğimde benden yumurta takibi için 100 tl para istediler ilk aşılamamda almamışlardı zaten hastanedende memnun değildik çok bekletiyolardı bu ayın sonunda hasta olursam başka dr. gidicem ve mutlaka iğne isticem iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…