Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım ya ben 4 günü başlamıştım klomene 5 günde 11 ve 12 mm olmuş ama şimdi ne halde bilmiyorum bu ay böyle geçicek zaten 7 aydan beri ne hikmetse bi türlü kısmet olmuyo hep erteledik

inşallah canım ya ben 4 günü başlamıştım klomene 5 günde 11 ve 12 mm olmuş ama şimdi ne halde bilmiyorum bu ay böyle geçicek zaten 7 aydan beri ne hikmetse bi türlü kısmet olmuyo hep erteledik

sakın ertelemeyin mutlaka yapılacak herşeyi yapın gerisi Allaha kalmış zor bir süreç biliyorum ama peşini bırakmayın dra gidince keşke daha önce gelseydim diyo insan umutsuz olma Allah büyük dün benim doktorum diyoki bir hastam vardı 8 kere aşılama 3 kere tüp bebek yaptık olmadı yine tedaviye bsşlıcaktık gelmedi sonra aradıki ben hamileyim o kadıncağız o kadar şeyi yapmış ama kendiliğinden hamile kalmış gelde umutlanma

kartopu bizi böyle habersiz bırakmanı ancak hamile haberini vererek affettirebilirsin nolur hadi hamileyim de artık öldüm meraktan biliyorum zaten öle diceksin ama şimdi istiyorum:))

evet doğru söylüyosun eğer adet olursam hemen gidicem artık bekliyemiyorum benimde yengemin 13 yıldır bebekleri olmuyodu 2 yıldır tedaviyide bırakmışlardı şimdi 4 aylık hamile allahtan umut kesilmiyo veren allah biz elimizden geleni yapıp taktiri allaha bırakıcaz artık inşallah bebek hasreti çeken herkeze rabbim nasip etsin amin:ecrin_bebek:

inşallah adet olmassında ama olursada mutlaka git ihmal etme sakın okadar çok örnek var ki böyle Allahtan umut kesilmez doğru

inşallah adet olmassında ama olursada mutlaka git ihmal etme sakın okadar çok örnek var ki böyle Allahtan umut kesilmez doğru

kartopu nerde kaldı sizce inşallah hayırlı haber almıştır da sevincinden bizi unutmuştur :)

bende bir haber varmı diye merak ettiğimden bakayım dedim ... umarım sevinçden unutmuşdur burayııı..... eşiyle güzel bir kutlamanın planını yapıyordur umut ediyorum.....

cimcime inşallah bi daha ki doğumgününde eşine hediye bebekler verirsin kutluolsun bu arada

canım çok saolun evet aslında bu ay ilk aşılamamdı sonucu doğum gününe geliyodu büyük süpriz olcaktı ama kısmet olmadı malesef tutmadı...inş bidahaki yaşında bebeğimiz kucağında olur.

merhaba arkadaşlar ben bu aralar topik değiştirdim.tüp bebeğe geçmeye karar verdim.inşallah kartopunun sonucu pozitiftir e topik değiştirmek zorunda kalmaz.

bişey daha sorucam aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan yada bilen varmıydı.benim 27 şubat adet tarihimdi.ama hala olmadım sonucum negatif.acaba yumurta oluşmamasına rağmen doktor para almak içinmi aşılama yaptı

hoşbulduk çok teşekkür ederim ilginize inşallah ALLAH yüzümüzü güldürsün en kısa sürede...

Ya Kadir Ya Allah , Ya Rahman Ya Allah , Ya Rahim Ya Allah , Ya Kerim Ya Allah 21 gün günde 21 kere okunuyormuş. Bunu bana söylediler ben günde 21 kere okuyorum. Hayırlısı okumaktan zarar gelmez

saol canım bende okucam biz okuyalımda sonrası allaha kalmış

mrb kızlar varmı hamiş haberi. birtek vuslat avrdı. haber alan yokmu. bend esizleri dışardan takip edip seviniyorum. inşalalh haziranda da ben yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…