- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.261
hayır klomen kullandığın için bu gideceğin doktorda aynı şey, vermez sana bence iğne diycektir muayene de nekadar kullanacağın belli olur aama genelde adetin 3.günü başlanıyo inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın
inşallah canım ya ben 4 günü başlamıştım klomene 5 günde 11 ve 12 mm olmuş ama şimdi ne halde bilmiyorum bu ay böyle geçicek zaten 7 aydan beri ne hikmetse bi türlü kısmet olmuyo hep erteledik
bende okurum şu andada muradın olması için okunan dua varmış onu okuyorum
sakın ertelemeyin mutlaka yapılacak herşeyi yapın gerisi Allaha kalmış zor bir süreç biliyorum ama peşini bırakmayın dra gidince keşke daha önce gelseydim diyo insan umutsuz olma Allah büyük dün benim doktorum diyoki bir hastam vardı 8 kere aşılama 3 kere tüp bebek yaptık olmadı yine tedaviye bsşlıcaktık gelmedi sonra aradıki ben hamileyim o kadıncağız o kadar şeyi yapmış ama kendiliğinden hamile kalmış gelde umutlanma
evet doğru söylüyosun eğer adet olursam hemen gidicem artık bekliyemiyorum benimde yengemin 13 yıldır bebekleri olmuyodu 2 yıldır tedaviyide bırakmışlardı şimdi 4 aylık hamile allahtan umut kesilmiyo veren allah biz elimizden geleni yapıp taktiri allaha bırakıcaz artık inşallah bebek hasreti çeken herkeze rabbim nasip etsin amin:ecrin_bebek:
evet doğru söylüyosun eğer adet olursam hemen gidicem artık bekliyemiyorum benimde yengemin 13 yıldır bebekleri olmuyodu 2 yıldır tedaviyide bırakmışlardı şimdi 4 aylık hamile allahtan umut kesilmiyo veren allah biz elimizden geleni yapıp taktiri allaha bırakıcaz artık inşallah bebek hasreti çeken herkeze rabbim nasip etsin amin:ecrin_bebek:
:
gül hangi dua ismi ne acaba.
kartopu nerde kaldı sizce inşallah hayırlı haber almıştır da sevincinden bizi unutmuştur :)
bende bir haber varmı diye merak ettiğimden bakayım dedim ... umarım sevinçden unutmuşdur burayııı..... eşiyle güzel bir kutlamanın planını yapıyordur umut ediyorum.....
inşallah canım bizlerde meraktan çatladık :)
size romantik akşamlar dilerimmmmm.......... iyiki doğmuş iyiki seni almış(tabi bunu ona sormak lazım ama herneyse:) nice yıllar dilerim sizlere.........
cimcime inşallah bi daha ki doğumgününde eşine hediye bebekler verirsin kutluolsun bu arada
Ya Kadir Ya Allah , Ya Rahman Ya Allah , Ya Rahim Ya Allah , Ya Kerim Ya Allah 21 gün günde 21 kere okunuyormuş. Bunu bana söylediler ben günde 21 kere okuyorum. Hayırlısı okumaktan zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?