Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bendeeeeeee ya çok merak ediyorum kartopu nerelerdesin arkadaşım inşallah sevinçten unuttun bizi başka türlü düşünmek istemiyorum

arkadaşlar aşılama sonrası dr larınız size ne gibi destek ilaç veriyor
bebe aspirini,progestan,folik asit?
etraftan duyduklarım bunlar
kimler kullandı merak ettim

arkadaşlar aşılama sonrası dr larınız size ne gibi destek ilaç veriyor
bebe aspirini,progestan,folik asit?
etraftan duyduklarım bunlar
kimler kullandı merak ettim

canım kimse yok heralde ben cevap vereyim soruna, bana 3 aşılamamda da hiç bir şey vermedi doktor, zaten 9 aydır folik asit içiyorum, içim dışım folik asit olmuş, 2. aşılamam negatif olunca folik asiti de bıraktım ben, ama ben kendim hergün 2 bardak süt içiyorum, bi de kahve bağımlısıyım aşılamalardan sonra 2 hafta hep cafeinsiz kahve içiyorum :))
Bilmiyorum artık soruna ne kadar cevap oldu
Bu arada Kartopu nerdesin arkadaşım yaa, ben de akşama güzel haberi alırım diyodum, sen hiç topiğe uğramamışsın ama, İnşallah hamile olduğunu öğrenmişsindir de sevinçten unutmuşsundur bizi

hepimiz çok merak ediyoruz bende kartopudan güzel haber almak için girdim ama bugün nete girmiycek galiba hayırlısı inşallah güzel haberi arkadaşlarıyla paylaşdığı için gelememiştir

canım merak etme ilacın etkisiymiş ben de normalden 6 gün sonra adet oldum.kiminde erken kiminde geç gelirmiş. 7 gün gecikme normalmiş 10 günü geçerse doktorum bana gel demişti

canım en fazla 1 hafta gecikme olabiliyomuş.olmazsa mutlaka dr git.belkşde hamilesindir ya ne güzel olur....

vallah bu saatte girmem hiç ama kartopunun durumunu merak ettiğimden gireyim dedim o uğramamış inşaallah sevinçdendir.

kartopuuuuuuu umarım sen bu duyguyu bugün yaşamışsındır........ iyi geceler arkadaşlar artık yarın alırız haberi...... Allah a emanet olun...

kızlar yaaa kanal dyi izliyordum şimdi offf mahvetti beni bizde acaba çift çizgiyi görebilecekmiyiz.

canım hayırlısıyla görelim ne olur öyle dua et ben 20. haftada ahamileliğimi sonlandırdılar. herşeyin hayırlısı . Bazen düşünüyorumda bu kadar takıntı haline getirdiğimiz için mi olmuyo die kendi haline bırakamıyoruz işte :)))

iyigeceler arkadaşlar kartopu nerelerde çok merak ettim sonucu onun için ne hayırlısıyla o olmuştur inşallah:Saruboceq: ben de bugün kontrole gittim 13 gündür gonal f kullanıyorum hiç yumurtam gelişmemiş moralim bozuldu biraz ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…