- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.281
arkadaşlar aşılama sonrası dr larınız size ne gibi destek ilaç veriyor
bebe aspirini,progestan,folik asit?
etraftan duyduklarım bunlar
kimler kullandı merak ettim
canım kimse yok heralde ben cevap vereyim soruna, bana 3 aşılamamda da hiç bir şey vermedi doktor, zaten 9 aydır folik asit içiyorum, içim dışım folik asit olmuş, 2. aşılamam negatif olunca folik asiti de bıraktım ben, ama ben kendim hergün 2 bardak süt içiyorum, bi de kahve bağımlısıyım aşılamalardan sonra 2 hafta hep cafeinsiz kahve içiyorum :))
Bilmiyorum artık soruna ne kadar cevap oldu
Bu arada Kartopu nerdesin arkadaşım yaa, ben de akşama güzel haberi alırım diyodum, sen hiç topiğe uğramamışsın ama, İnşallah hamile olduğunu öğrenmişsindir de sevinçten unutmuşsundur bizi
bişey daha sorucam aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan yada bilen varmıydı.benim 27 şubat adet tarihimdi.ama hala olmadım sonucum negatif.acaba yumurta oluşmamasına rağmen doktor para almak içinmi aşılama yaptı[/QUO
bişey daha sorucam aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan yada bilen varmıydı.benim 27 şubat adet tarihimdi.ama hala olmadım sonucum negatif.acaba yumurta oluşmamasına rağmen doktor para almak içinmi aşılama yaptı
bişey daha sorucam aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan yada bilen varmıydı.benim 27 şubat adet tarihimdi.ama hala olmadım sonucum negatif.acaba yumurta oluşmamasına rağmen doktor para almak içinmi aşılama yaptı
vallah bu saatte girmem hiç ama kartopunun durumunu merak ettiğimden gireyim dedim o uğramamış inşaallah sevinçdendir.
cimcime senmi ecemi bugün aşılama yaptıracaktınız
kızlar yaaa kanal dyi izliyordum şimdi offf mahvetti beni bizde acaba çift çizgiyi görebilecekmiyiz.
iyi akşamlar kızlar
kızlar yaaa kanal dyi izliyordum şimdi offf mahvetti beni bizde acaba çift çizgiyi görebilecekmiyiz.
cimcime senmi ecemi bugün aşılama yaptıracaktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?