Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu arada moralim sıfır bu ay bebiş olmadığı gibi birde üstüne ara verdi yeni doktor 2 kist oluşmuş sağ yumurtada 1 ay tedavi sonra aşılama dedi birde bana hormon testimde fsh değeri 12 idi eski doktorum normal demişdi bu yüksek dedi kafam da karışdı

az evvel bende girdim sistem attı girene kadar canımçıkdı sorun var sanırım oda ondan yazamamışdır..

ya birde doktor dediki yumurtaların yaşından yaşlı yani çabuk olgunlaşmış buda iyi birşey değilmiş sanırım tüp bebeğe karar vermemiz gerekiyor... gibi ama bakalım birkaç test istedi yaptırdım yarın sonuç alacağım moralim felaket bozuldu zaten tüp bebek derlerse 3 ay sonra felan yaptırırım... yazın daha iyi tutuyormuş..... bari tüp bebek olacaksa bebişin burcunu felan ayarlayayım dimi:))))

canım benim moralini bozma benimde yumurta rezervinde azalma var kısmet tüp bebek bizde demekki hayırlısı artık aynı anda yapalım bari :)

KARTOPU canım Allah anneciğine şifalar versin senin sonucuna da üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır kendimizi bırakmamamız en güzeli hemen farklı yollardan çalışmalara başlamışsınız bende kullanıyorum bitkisel ürünler eşimede yediriyorum inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde kavuşuruz yavrularımıza

canım benim fsh 5.5

amh ına baktır onda durum net çıkıyomuş o 0,7 bende

normali 1-0.8 arasıymış netten araştır bak

fsh tek başına net bilgi vermiyormuş artık

Son düzenleme:
kızlar merhaba kartopundan hala haber yok sanırım....

canım sayfada sorun vardı ben bi ara okudum sayfanın şekli değişmişti kartopu yazmıştı dün annesi rahatsızlanmış hastaneye gitmişler onun için girememiş sonucu da negatif çıkmış bitkisel ürünler kullanacakmış bu ay yanılmıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…