Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba tekrar, sabahtan bir sürü yazışmıştık malesef hepsi gitmiş. size cevap yazamama sebeplerimi uzun uzun anlatmıştım. sabahın 7.30 da girdim siteye ve bütün olanları anlattım.

kısaca annemi dün öğlen hastaneye kaldırdık bende apartopar çıktım işten gece eve döndük .bu arada eşim almış tahlil sonucunu zaten üzgünüm diye bana bir şey söylememiş. zaten annemden başka birşey gözüm görmüyordu o sıra. eve gidince söyledi. üzülmeye fırsatım bile olmadı anlayacağınız. neyse annem şimdi iyi çok şükür. herşeyin başı sağlık arkadaşlar. ve herşey kısmet. sonucu öğrenir öğrenmez size yazarım demiştim nasılsa tel. öğreneceğim bilgisayarın başındayım,sevinirsemde üzülürsemde sizinle paylaşırım demiştim. ama kısmet olmayınca su bile içilmiyor arkadaşlar.

bugün yarın hastalanırım ben. büyük ihtimalle 1 ay sonra tüp bebeğe başlayacağız. doktor öyle söyledi.

sabahtan çok yazıştık arkadaşlarla ama hepsi silinmiş. hatta dua için isim belirliyelim demiştik. selat-ı tefriciye okuyalım demişti bir arkadaş. yeterli sayıya ulaşırsak bölüşüp okuyalım dedik.

ve ben bu ay çörekotu+bal+tarçın kürüne başlıyorum yumurta gelişimi için demiştim. kısaca bunları konuştuk arkadaşlar.

hatta biraz önce kestane balı siparişi verdim netten. bu bal biraz acı bal ama çok şifalı bir bal biz hersene alıyoruz. şimdi nette site açmışlar oradan istettim. kargo parasıda almıyorlar. yarın yollarız dediler.

canım üzülme hayırlısı neyse o olsun..umudunu kaybetme...bilmiyorum okudunmu benim ikizim olacak::)

okudum hayatım, cevapda yazdım ama hepsi silinmiş.

Allahım analı babalı büyütsün , biran evvel kucağına almak nasip etsin inşallah.

bir kız bir erkek olursa tadından yenmez valla kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende az Önce aŞılamam oldu doktorda bana bı jel verdı cuma baŞlıcam kullanmaya ne jelı tam anlamadım soramadımda doktorun ıŞı vardı Çıktı ben yatıyodum dınlenmeye almıŞtı benı soramadım artık ne jelı acaba

bende kullanmıştım jel. crinone diye. düşüğü engelliyormuş. aşılamanın ertesi günü sabah başladım. her sabah vajinadan uyguluyordum. tahlil gününe kadar.

eğer hamilelik oluşsaydı ilk 3 ay kullanılacakmış. öyle söylemişti doktorum

ayın 17sinde kırmızı kartı yemezsem ne ala yersemde ki Allah korusun aynı çileye devam 3.aşılama olmadı tüp doktorumda ıstanbula yerleşcek bakalım napcam

bu arada aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. allah bebişini önce göbişine sonra kucağına versin inşallah :Saruboceq:

ben çok erken adet gördüm ilk aşılamada belkide ondan verdi doktor düşük olmasın diye anladım ama bana ilk 3 ay falanda demedi aynen o dediğin jel acı falan yapıyomu kartopu

amin kartopu yaa sağolasın sana daha çok bebiş versin Allahım inşallah çok üzüldüm sana ben çok umutluydum ama Allah annene sağlık versinki bebişlerine baksın dikkat etsin kendine kim bakcak onlara sonrra:)

Sağol arkadaşım teşekkür ederim.

hiç acı hissetmedim benjeli kullanırken. sabah kullanıyordum 15 dakika kalkmadan yatıyordum. sana kullanım için birşey söyledimi doktor????

yok acelesi vardı çıkıyodu sadece jel var dedi cuma başla kullanmaya 14 gün vajinadan gönder dedi yat falan demedi iyi oldu sölediğin canım sağol

Sağol arkadaşım teşekkür ederim.

hiç acı hissetmedim benjeli kullanırken. sabah kullanıyordum 15 dakika kalkmadan yatıyordum. sana kullanım için birşey söyledimi doktor????

canım benim doktorum jeli sürüp sakın yatma dedi içine sıktıktan sonra hemen kalkıp günlük hayatımıza başlamalıymışız. bunu özellikle tembihlemişti

canım hayırlı uğurlu olsun aşılaman bende kullandım hiç bi yan etki yapmadı. zetn jel bittiğinde test günü gelmiş oluyor. içinde 14 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…