- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.321
canım üzülme hayırlısı neyse o olsun..umudunu kaybetme...bilmiyorum okudunmu benim ikizim olacak::)
okudum hayatım, cevapda yazdım ama hepsi silinmiş.
Allahım analı babalı büyütsün , biran evvel kucağına almak nasip etsin inşallah.
bir kız bir erkek olursa tadından yenmez valla kaydirigubbakcemile3
canım üzülme hayırlısı neyse o olsun..umudunu kaybetme...bilmiyorum okudunmu benim ikizim olacak::)
Kızlar bende az Önce aŞılamam oldu doktorda bana bİ jel verdİ cuma baŞlıcam kullanmaya ne jelİ tam anlamadım soramadımda doktorun İŞİ vardı Çıktı ben yatıyodum dİnlenmeye almıŞtı benİ soramadım artık ne jelİ acaba
amin kartopu yaa sağolasın sana daha çok bebiş versin Allahım inşallah çok üzüldüm sana ben çok umutluydum ama Allah annene sağlık versinki bebişlerine baksın dikkat etsin kendine kim bakcak onlara sonrra:)
Sağol arkadaşım teşekkür ederim.
hiç acı hissetmedim benjeli kullanırken. sabah kullanıyordum 15 dakika kalkmadan yatıyordum. sana kullanım için birşey söyledimi doktor????
Kızlar bende az Önce aŞılamam oldu doktorda bana bı jel verdı cuma baŞlıcam kullanmaya ne jelı tam anlamadım soramadımda doktorun ıŞı vardı Çıktı ben yatıyodum dınlenmeye almıŞtı benı soramadım artık ne jelı acaba
canım hayırlı uğurlu olsun aşılaman bende kullandım hiç bi yan etki yapmadı. zetn jel bittiğinde test günü gelmiş oluyor. içinde 14 tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?