- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.341
İyi akşamlar arkadaşlar her zaman yazamasamda yazılanları takip ediyorum. Kartopucum çok üzüldüm canım geçmiş olsun aynı zamanda annene. Umudumuzu kaybetmek yok. Bir yakınım tüp bebekle ikiz sahibi oldu ama ben ayrıntısını çok bilmiyordum. İrenbe dergisinin şubatsayısında onları yazmışlar dün okudum 4 aşılama ve 4 tüp bebek denedikten sonra hamile kalabilmiş ve şuan 1 yaşında bir kızı ve bir oğlu var çok tatlı. Düşündümde iyiki vazgeçmemişler dedim. Yoksa bebeklerine kavuşamayacaklardı. Allahtan ümit kesilmez gerçekten Allah umarım o kadar üzmeden bebeklerimize kavuşmamızı sağlar ama yılmamalıyız umut etmeliyiz. Olumsuz haberleri aldıkça çok üzülüyorum hepiniz için dua ediyorum.
Bu arada bende dün ikizlerim olacağını öğrendim arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa tabişimdilik keseleri gördük sadece kalp atışlarını duymadık erkenmiş Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bektaş senide tebrik ederim seninde ikizmiş nasıl geçecek bakalım hamilelik daha riskli bir hamilelik oluyormuş Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.
vuslatcım ikzlerine çok sevindim ne güzel allah hayırlı evlat ihsan eder.ne güzel duygudur rabbim bizede yaşatır bu duyduyu buradaki tüm arkadaşlara.İyi akşamlar arkadaşlar her zaman yazamasamda yazılanları takip ediyorum. Kartopucum çok üzüldüm canım geçmiş olsun aynı zamanda annene. Umudumuzu kaybetmek yok. Bir yakınım tüp bebekle ikiz sahibi oldu ama ben ayrıntısını çok bilmiyordum. İrenbe dergisinin şubatsayısında onları yazmışlar dün okudum 4 aşılama ve 4 tüp bebek denedikten sonra hamile kalabilmiş ve şuan 1 yaşında bir kızı ve bir oğlu var çok tatlı. Düşündümde iyiki vazgeçmemişler dedim. Yoksa bebeklerine kavuşamayacaklardı. Allahtan ümit kesilmez gerçekten Allah umarım o kadar üzmeden bebeklerimize kavuşmamızı sağlar ama yılmamalıyız umut etmeliyiz. Olumsuz haberleri aldıkça çok üzülüyorum hepiniz için dua ediyorum.
Bu arada bende dün ikizlerim olacağını öğrendim arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa tabişimdilik keseleri gördük sadece kalp atışlarını duymadık erkenmiş Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bektaş senide tebrik ederim seninde ikizmiş nasıl geçecek bakalım hamilelik daha riskli bir hamilelik oluyormuş Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.
İyi akşamlar arkadaşlar her zaman yazamasamda yazılanları takip ediyorum. Kartopucum çok üzüldüm canım geçmiş olsun aynı zamanda annene. Umudumuzu kaybetmek yok. Bir yakınım tüp bebekle ikiz sahibi oldu ama ben ayrıntısını çok bilmiyordum. İrenbe dergisinin şubatsayısında onları yazmışlar dün okudum 4 aşılama ve 4 tüp bebek denedikten sonra hamile kalabilmiş ve şuan 1 yaşında bir kızı ve bir oğlu var çok tatlı. Düşündümde iyiki vazgeçmemişler dedim. Yoksa bebeklerine kavuşamayacaklardı. Allahtan ümit kesilmez gerçekten Allah umarım o kadar üzmeden bebeklerimize kavuşmamızı sağlar ama yılmamalıyız umut etmeliyiz. Olumsuz haberleri aldıkça çok üzülüyorum hepiniz için dua ediyorum.
merhaba aren nerdeyse birebir benim hislerimi yazmışsınn bende ilk aşılamamı yaptırıyorum bu ay ve kimseye söyleyemiyorumm sanırım sorular sormalarını istemiyorum... bütün arkadaşlarımın çocukları oldu ve bana hani sende yokmu demelerii artık çok içimi acıtıyo... inşallah ALLAH bu sınavlardan hayırlısıyla geçmemizi sağlar ve bize hayırlı evlatlar nasip edip ödüllendirir.....
merhaba aren nerdeyse birebir benim hislerimi yazmışsınn bende ilk aşılamamı yaptırıyorum bu ay ve kimseye söyleyemiyorumm sanırım sorular sormalarını istemiyorum... bütün arkadaşlarımın çocukları oldu ve bana hani sende yokmu demelerii artık çok içimi acıtıyo... inşallah ALLAH bu sınavlardan hayırlısıyla geçmemizi sağlar ve bize hayırlı evlatlar nasip edip ödüllendirir.....
arkadaşlar merhaba tekrar, sabahtan bir sürü yazışmıştık malesef hepsi gitmiş. size cevap yazamama sebeplerimi uzun uzun anlatmıştım. sabahın 7.30 da girdim siteye ve bütün olanları anlattım.
kısaca annemi dün öğlen hastaneye kaldırdık bende apartopar çıktım işten gece eve döndük .bu arada eşim almış tahlil sonucunu zaten üzgünüm diye bana bir şey söylememiş. zaten annemden başka birşey gözüm görmüyordu o sıra. eve gidince söyledi. üzülmeye fırsatım bile olmadı anlayacağınız. neyse annem şimdi iyi çok şükür. herşeyin başı sağlık arkadaşlar. ve herşey kısmet. sonucu öğrenir öğrenmez size yazarım demiştim nasılsa tel. öğreneceğim bilgisayarın başındayım,sevinirsemde üzülürsemde sizinle paylaşırım demiştim. ama kısmet olmayınca su bile içilmiyor arkadaşlar.
bugün yarın hastalanırım ben. büyük ihtimalle 1 ay sonra tüp bebeğe başlayacağız. doktor öyle söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?