Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben adet oldum gece. yarın sabah doktora gideceğim onun söylediklerine göre hareket edeceğim . büyük ihtimalle 1 ay ara verdikten sonra başlayacak tüp bebeğe. ben yarın sabahtan itibaren bal+çörekotu+tarçık karışımını yemeğe başlıyoroum. en azından yumoşlarımızın kaltesi artsın.

günayddddddddıııın:)))kartopucum epeydir girememiştim şimi okudum çok çok geçmiş olsun arkadaşım...ALLAH acil şifalar versin inş.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)

vuslat ve bektaş yeprik ediyorum ikinizide..maşalaah ne güzel 2iz bebişleriniz olucak..ALLAH sag selamet kucagınıza almak nasip eder inş...bazen diyoorum ki bi 2izim olsun biri kız biri erkek olsun die çok dua ettim..acaba ondanmı bukadar çaba veriyorumbilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım. Allah hepimizin isteğini biran önce yerine getirsin inşallah:Saruboceq:

canım aşılama süresince bende uyguladım onu yumurtalar gerçekten baya iyiydi bnde..artık ondan mı haptan mı bilmiyorum..bnde eşime keçiboynuzunu uyguluyorum bende incire başlıcam bgn yrn..

günayddddddddıııın:)))kartopucum epeydir girememiştim şimi okudum çok çok geçmiş olsun arkadaşım...ALLAH acil şifalar versin inş.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)

teşekkür ederim gamzeciğim. evet yılmak yok devam. aynı şeyleri bende dün yazdım. üniversite zamanında hep senin gibi dua ederdim bende herhalde çok istedik bunu.başka türlüde ikiz olam ihtimali yok. onun için tüp bebek yaptırmak zorunda kalıyoruz herhalde
))))))))

canım aşılama süresince bende uyguladım onu yumurtalar gerçekten baya iyiydi bnde..artık ondan mı haptan mı bilmiyorum..bnde eşime keçiboynuzunu uyguluyorum bende incire başlıcam bgn yrn..

incir kürü çok uğraştırmalı hergün 8-10 incir kaynatılıyormuş.kilolar 2 katına çıkar herhalde. KK de bir yerde okumuştum bal çörekotu tarçım kürünün yanında günde 3 tane incir yemiş arkadaşlar. bende öyle yapacağım.

canım bnm yok bnde agrıdan duramadım ilk gün igne oldum..şimdilik beklesem daa iyi:)

yaa yapmasammı acaba..bnm yumurtalardaa bi sorun yoktu ztn..klomenlede yumurtlatabilirim heralde..bilmiyorumkismile

yaa yapmasammı acaba..bnm yumurtalardaa bi sorun yoktu ztn..klomenlede yumurtlatabilirim heralde..bilmiyorumkismile

sen bilirsin arkadaşım ben mani olmak istemem ama bildiğim kadarı ile incir kürü yumurta oluşumu için değil. oluşan yumurtanın kolay çatlaması içindi

herkese günaydın...vuslat ve bektasın ikizleri olacakmış çok sevindim bizlerede umut oldular allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...hedefine ulaşmaya çalışan arkadaşlarada güç kuvvet sağlık diliyorum..

KARTOPU annecigine acil şifalar diliyorum umarım iyidir şimdi bebek meselesine gelince şöyle olur üzülme falan gibi şeyler çok saçma ama destek olmak acını hafifletmek için söylenebilir ben senin çok saglam karakterde biri oldugunu düşünüyorum ve allah sana gönlündekileri eninde sonunda verecek cnm rabbim sevdigi kullarını herkesten çok sınarmış oda şeytana uyup bana isyan edecekmi diye...senin için ve burdaki herkes için hayatları boyunca en iyisi olsun inşallah :teselli:

teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve düşüncelerin için. Allahım hepimize gönlümüzün muradını versin inşallah.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar kartopu annene çok geçmiş olsun . bundan sonraki dönemde inşallah bebişine kavuşursun buradaki herkese dua ediyorum rabbim gönlümüzden geçeni biliyor bizede nasip edecek inşallah.

vuslat ve bektaş ikizlerinizi hayırlıyla kucağınıza almayı nesip etsin rabbim bende çok istiyorum ikiz bebeklerimin olması rabbim nasip eder inşallah. bizim için çok dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…