- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.361
Arkadaşım şimdi okudum Allah hakkında hayırlısını versin ama en önemlisi anneciğin bir an önce sıhhatine kavuşsun ki senin de moralin düzelsin.İnşallah Allahım fazla gecikmeden kucağımıza versin sağlıklı ve hayırlı çocuklarımızı...Kendine çok dikkat et..Moralini bozmamaya çalış...
arkadaşlar ben adet oldum gece. yarın sabah doktora gideceğim onun söylediklerine göre hareket edeceğim . büyük ihtimalle 1 ay ara verdikten sonra başlayacak tüp bebeğe. ben yarın sabahtan itibaren bal+çörekotu+tarçık karışımını yemeğe başlıyoroum. en azından yumoşlarımızın kaltesi artsın.
günayddddddddıııın:)))kartopucum epeydir girememiştim şimi okudum çok çok geçmiş olsun arkadaşım...ALLAH acil şifalar versin inş.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)
canım aşılama süresince bende uyguladım onu yumurtalar gerçekten baya iyiydi bnde..artık ondan mı haptan mı bilmiyorum..bnde eşime keçiboynuzunu uyguluyorum bende incire başlıcam bgn yrn..
canım sen 2.testi yaptınmıki cunku degerin nomalde 2 altında cıkması gerekırdı.bazen emriyo yerleşirkende kanama olabılırmıs.yada hamıleykende kanaması olan oluyo.bence sen 2.testi mutalaka yap.yada dr görüş.
incir kürü çok uğraştırmalı hergün 8-10 incir kaynatılıyormuş.kilolar 2 katına çıkar herhalde. KK de bir yerde okumuştum bal çörekotu tarçım kürünün yanında günde 3 tane incir yemiş arkadaşlar. bende öyle yapacağım.
yaa yapmasammı acaba..bnm yumurtalardaa bi sorun yoktu ztn..klomenlede yumurtlatabilirim heralde..bilmiyorumkismile
pancarcım duydun dimi jel hareket halindeyken daha çok içimizde emiliyormuş fazlasıda zaten dışarı atılıyormuş
KARTOPU annecigine acil şifalar diliyorum umarım iyidir şimdi bebek meselesine gelince şöyle olur üzülme falan gibi şeyler çok saçma ama destek olmak acını hafifletmek için söylenebilir ben senin çok saglam karakterde biri oldugunu düşünüyorum ve allah sana gönlündekileri eninde sonunda verecek cnm rabbim sevdigi kullarını herkesten çok sınarmış oda şeytana uyup bana isyan edecekmi diye...senin için ve burdaki herkes için hayatları boyunca en iyisi olsun inşallah :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?