Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar kartopucum ümitlerimizi kaybetmiyoruz.yakın arkadaşım aşılama tutmayınca 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.onun için sabırla bebişlerimizi bekliyoruz.yarın cuma duaya başlayalımmı ne dersinkaydirigubbakcemile3

dua için 4 kişi olduk arkadaşım bitiremeyiz 4 kişi

benim ilk iğneye başladığım günden sancılarım başladı iğnelerin faydası yok sandım ama bir hafta içinde yumurtalık gelişmiş ve çatlama iğnesi yaptırdım aşılamamda ikinci günüm çok ağrım var tutmayacak sanıyorum sanki heran hasta olacakmışım gibi ağrılarım var 12 gün sonra belli olacak

hayırlı olsun aşılaman , daha yeni olmuşsun aşılamayı ağrı yapması normal. hemen ümitsizliğe kapılma arkadaşım.

iğneler ağrı yapıyor endişelenecek bir şey yok..çok sıkıntı yaşadım bende ağrım çok oldu ve aşırı gazım oldu..vücudum şişti ama geçer endişe etme tutmayaca fikrinede kapılma 12 sonra ancak belli olur..

vuslat bektaş çok sevindim canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.kartopucum herşeyin hayırlısı bende bu ay 2.başladım ama okadar takmıycam .hatta tatil ayaralamaya çalışıyorum.tutumazsa bile bırakcam spora başlıyıp biraz kilo vermeyi düşünüyorum 1 sene sonrada tüp bebeğe geçerim.

kızlar süt buharı olayını duydunuzmu ??????? sütü maydonozla haşlayıp buharının üstüne oturuyorlarmış bilgisi olan varmı bu konuda????

kızlar süt buharı olayını duydunuzmu ??????? sütü maydonozla haşlayıp buharının üstüne oturuyorlarmış bilgisi olan varmı bu konuda????

Canım burda okuduğum kadarıyla kanalları kapalı olanlar için o yöntem. Kartopu ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanları okusana KK da. ben bugün bir ateş ölçer aldım dün okuduğumda bu yolla hamile kalan çok varmış. sende kendin bu ay deniyceksen yumurtlama gününü bu yöntemle yakalayabilirsin

KK da oku oku kafayı yiycem artık sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

bende öyle arkadaşım.

annemde küveti sıcak suyla doldur biraz içinde otur sonra yat kocanla diyor :)))))))))

bu yöntem çok iyi imiş. kendiside öyle yapmış zamanında :)))))))

salataıtefriciyeye bende varım kızlar benide yaz kartopucum sana zahmet o dediklerinizi de hiç duymadım bende beyaz soğan sıcaksuda kaynatıp üstüne oturulucak diye duydum tv de bi adamdan

bende öyle arkadaşım.

annemde küveti sıcak suyla doldur biraz içinde otur sonra yat kocanla diyor :)))))))))

bu yöntem çok iyi imiş. kendiside öyle yapmış zamanında :)))))))

Hayırlısı bu yola baş koyduk yapalım herşeyi bence

sadece üşütmemeye dikkat etmemiz lazımmış

Bundan 3 sene önce ablamı tüp bebek tedavisine götürüp getiriyorum. Tutmadığında 1 gün boyunca ağlayıp sonraki gün normale dönüyordu. Ne kadar güçlüymüş bizle hiçbirşey paylaşmıyordu. şimdi onun duygularını o kadar ii anlıyorumki Bunları yazarken bile duygulanıyorum

Neyse gene çok konuştum :)

gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…