- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.381
günaydın arkadaşlar kartopucum ümitlerimizi kaybetmiyoruz.yakın arkadaşım aşılama tutmayınca 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.onun için sabırla bebişlerimizi bekliyoruz.yarın cuma duaya başlayalımmı ne dersinkaydirigubbakcemile3
benim ilk iğneye başladığım günden sancılarım başladı iğnelerin faydası yok sandım ama bir hafta içinde yumurtalık gelişmiş ve çatlama iğnesi yaptırdım aşılamamda ikinci günüm çok ağrım var tutmayacak sanıyorum sanki heran hasta olacakmışım gibi ağrılarım var 12 gün sonra belli olacak
benim ilk iğneye başladığım günden sancılarım başladı iğnelerin faydası yok sandım ama bir hafta içinde yumurtalık gelişmiş ve çatlama iğnesi yaptırdım aşılamamda ikinci günüm çok ağrım var tutmayacak sanıyorum sanki heran hasta olacakmışım gibi ağrılarım var 12 gün sonra belli olacak
dua için 4 kişi olduk arkadaşım bitiremeyiz 4 kişi
canım benide yazdınmı duaya
kızlar süt buharı olayını duydunuzmu ??????? sütü maydonozla haşlayıp buharının üstüne oturuyorlarmış bilgisi olan varmı bu konuda????
Canım burda okuduğum kadarıyla kanalları kapalı olanlar için o yöntem. Kartopu ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanları okusana KK da. ben bugün bir ateş ölçer aldım dün okuduğumda bu yolla hamile kalan çok varmış. sende kendin bu ay deniyceksen yumurtlama gününü bu yöntemle yakalayabilirsin
bende öyle arkadaşım.
annemde küveti sıcak suyla doldur biraz içinde otur sonra yat kocanla diyor :)))))))))
bu yöntem çok iyi imiş. kendiside öyle yapmış zamanında :)))))))
Bundan 3 sene önce ablamı tüp bebek tedavisine götürüp getiriyorum. Tutmadığında 1 gün boyunca ağlayıp sonraki gün normale dönüyordu. Ne kadar güçlüymüş bizle hiçbirşey paylaşmıyordu. şimdi onun duygularını o kadar ii anlıyorumki Bunları yazarken bile duygulanıyorum
gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
benim not aldığım bukadar.
arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?