Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
GUL ablana çok duygulandım ya varmı bebeği şimdi

Canım ablam 68 doğumlu 11 yıllık evlilikten sonra çocuk istediler. olmadı 1 aşılama 2 tüp bebek yaptı. son aşılamada bu 2 sene önce ankaranın en ii doktorlarından biri (güya) hala sabah programlarına konuk olur tüp bebek yaptırdı. işlem sırasında mikrop kapmış. sonrada ablamın yüzüne bile bakmadı. savcılığa suç duyurusunda bulunduk doktoru. hala inceleniyor ciddi bir şekilde ölümden döndü. o acı içinde bile ya tutarsa die iğne bile vurulmamış ya tüp bebek tuttuysa die meğer iltahap almış ve apantistini patlatmış. neyse şu an menepoza giriyor gibi. artık bu konudada konuşmak istemiyor. ama hala benim dururmumla ilgilenebiliyo. Annem ikimizdende umutlu buda annelik işte :) canınızı sıkmak istemedim sizinle ii kötü herşeyi paylaşmak beni mutlu ediyor. Pancarcım tşk ederim.

geçmiş olsun ablana canım. hep dediğimiz gibi herşeyin başı sağlık. inşallah sen biran önce bebişine kavuşursunda teyzeside onu sever artık.:Saruboceq:

geçmiş olsun ablana canım. hep dediğimiz gibi herşeyin başı sağlık. inşallah sen biran önce bebişine kavuşursunda teyzeside onu sever artık.:Saruboceq:

Canım benim inan gözlerim doldu güzel dileklerinden dolayı Allah razı olsun Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah:Saruboceq:

gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

kartopucum,

beni de dua listesine ekler misin?

daha önce dediğim gibi çok giremiyorum siteye. ne zaman başlayacağız okumaya? eğer giremediğim bir zaman nekadar okuduğumu falan sormak isterseniz mail atabilirsiniz hotmail adresime. ayrıca hastalanmana da üzüldüm. bu ay umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. burada isteyen herkes inş en kısa zamanda hamile kalır ya... offf yine daraldım.

gülcüm,

inşallah hem ablan hemde sen en kısa zamanda hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağına alırsınız. Allahtan ümit kesilmez. ümit etmek tek sığınamız.

gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

özlemciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

hotmail adresini verirsen adet sayısını sana bildiririz canım.

Sağol canım sizi üzmek istemedim kısmetten ötesi yok herşeyin hayırlısı Allah büyük umudumuzu yitirmiyceğiz

özlemciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

hotmail adresini verirsen adet sayısını sana bildiririz canım.

bjk-ozlem-bjk hotmail.com

bu ay bal tarçın çörekotunu ve incir den yiyorum. cumartesi sanırım kızılaya gidip kist falan var mı? yumurtam var mı falan ona baktırıcam. 13 .gün oluyor cumartesi. illa öğrenicem kaç yumurtam olduğunu.. sanki bizi annelerimiz yumurta sayılarını bilerek doğurmuşlar. doktora çok gitmek de sakıncalı ya. saplantı haline geliyor.

kızlar ben varımmmmmm birde herkes adet tarihini yazsında ona göre başlama günü belirlensin:))))
zaten şuan çoğumuz malum o gündeyiz benim şuan 3. günüm 3 gün sonra temizim:))))

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek ( kızlar bu dua dimi)

kartopucum ne zaman başlıycağız, ne zaman bitirceğiz. kaç tane okuycağız ve nasıl niyet edeceğiz hepsini de yaz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…