- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.401
kızlar süt buharı olayını duydunuzmu ??????? sütü maydonozla haşlayıp buharının üstüne oturuyorlarmış bilgisi olan varmı bu konuda????
Sıcak su dolu kovaya , su buharına oturanı duydum ama süt buharı duymadım hiç...Buhar kanalları açıyormuş güyaa...
GUL ablana çok duygulandım ya varmı bebeği şimdi
geçmiş olsun ablana canım. hep dediğimiz gibi herşeyin başı sağlık. inşallah sen biran önce bebişine kavuşursunda teyzeside onu sever artık.:Saruboceq:
gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????
kartopucum,
beni de dua listesine ekler misin?
daha önce dediğim gibi çok giremiyorum siteye. ne zaman başlayacağız okumaya? eğer giremediğim bir zaman nekadar okuduğumu falan sormak isterseniz mail atabilirsiniz hotmail adresime. ayrıca hastalanmana da üzüldüm. bu ay umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. burada isteyen herkes inş en kısa zamanda hamile kalır ya... offf yine daraldım.
gülcüm,
inşallah hem ablan hemde sen en kısa zamanda hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağına alırsınız. Allahtan ümit kesilmez. ümit etmek tek sığınamız.
özlemciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
hotmail adresini verirsen adet sayısını sana bildiririz canım.
3 kişi daha lazım arkadaşlar. bu cuma başlar haftaya cumaya bitiririz. zaten böyle yapılması gerekiyormuş.
gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????
kızlar ben varımmmmmm birde herkes adet tarihini yazsında ona göre başlama günü belirlensin:))))
zaten şuan çoğumuz malum o gündeyiz benim şuan 3. günüm 3 gün sonra temizim:
benim daha çok var 19 da olmam lazım
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek ( kızlar bu dua dimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?