- Konu Sahibi KARTOPU344
-
akşam 6 damı olacaksın aşılamayı
bende geçen hafta pazartesi yaptırdım aşılamamı ayın 8. De aynı gün sanırım 23. De belli olacak. Ama bize tedaviye başladığımız günden beri ilişki yasak her doktor ayrı uyguluyor galiba. Banada senin gibi pazar çatlatma iynesi pazartesi 11 de aşılama yapıldı bazı arkadaşlara 2 gün sonra aşılama yapılmış insanın kafası karışıyor. Inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız sonucunu alınca yazarsan sevinirim. Herkese iyi akşamlar
vallah insanın kafası karışıyor. Inşallah hyırlı haberlerini alırız. Bana dün saat 2de çatlatma iğnesi yapıldı bugün akşam 6ya gel dendi. Aşılaman apılacak. Ineden sonra ne zaman çatlıyor yumurtalar. Bilen varmı ve birde ilişki yasakmı oluyor aşılamadan sonra:) onlar aşılamayı yapsın bizde çift yönlü çalışsak daha iyi değilmi o tutmazsa bizimki tutar belki mantığıyla:)
pazartesi 11:30 aşılama olucam hadi bakalım bu ilk ve son olur ilk aşılamada hamile kalanlar kervanına bizde katılırız...hihoyyytalkisalkisalkis
bu arada ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum. salı günü Allah nasip ederse 11:30 gibi aşılama olacağım. haydi hayırlısı.
tahlil sonuçlarını bekleyen arkadaşlar azbiraz daha sabır.dualarımız hepimiz için.
ben daha önce pregonla hamile kalmıştım aşılama olmadan..ama 6 aylıkken kaybettim malesef 2yıl sonra kendiliginden hamile kaldım pko hastasıyım adet gecikmesi sandım doktora gittim 2 aylık hamile oldugumu ögrendim ve bir hafta sonra düşük yaptım yazması kolay ama yaşaması çok zor allah kimseye yaşatmasın psikolojim çok bozuldu etraf zaten ayrı bi dert evden dışarı çıkmak istemedim o zamanlar ama şimdi soranlara hiçbir tepki göstermiyorum cahiller diye düşünüyorum sadece şu anki çabamda eşim ve ailem için çünkü onlar çokm istekli ve benden çok hevesliler allah nasip ederse emegimiz hepimizin emekleri boşa gitmiycek inşallah ol desin yeter vakti zamanı gelince olacak bizde mutlu olacaz inşallah
tatlım bende Konyadayım,banada aşılama yapılacaktı,tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık,daha önce sebeplerini uzun uzun burda yazmıştım,yeni bir doktor arayışındayım,senin doktorun kim,yardımcı olabilirmisin,memnunmusun , şimdiden teşekkürler.....kızlar bende daha öncede yazdığım gibi 9şubatta ik aşılamamı yaptırdım.bugün5.gün benim karnım acayip şişti(koltukta otururken kocam o ne ya senin karnın nasıl olmuş öle dedi:)...,gaz yapıyor(ki normalde pek gaz olmaz) ne bilim belirtiler için erken ama değşiklik olunca yazmak istedim ne dersiniz ümitlenmelimiyim?
bu arada bende herhangi bi sorun yok kocamda da hareket azlığı vardı(sayı yeterli çıkmıştı)
bu arada ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum. salı günü Allah nasip ederse 11:30 gibi aşılama olacağım. haydi hayırlısı.
tahlil sonuçlarını bekleyen arkadaşlar azbiraz daha sabır.dualarımız hepimiz için.
merhaba arkadaşlar,
yeni aranıza katıldım benimde ilk aşılamam olacak adetin 2. günü doktorum gelmemi istedi herşeyin hayırlısı Allahım herkese en kısa zamanda bebiş nasip eder inş..
hoşgeldin uhde
benimde aşılamam dün oldu banda bir hafta ilişki önerdi dr destek sağlamak amaçlı olduğunu söyledi.yasak olduğunu sanmıyorum..
2 şubatta ilk aşılamamı oldum. 14 gün sonra kanda baktırdığımda sonuç negatifi. Arkadaşlar adet olmam gerekenden 5 gün geçti ve hala ses seda yok. Ilaçlar bu kadar geciktirirmi bilginiz varmı
gül iki ay klomenle tedavi oldum overelle iğnesiyle çatlatma sağlandı tam gününde oldum. Aşılamayı daha yeni yaptırdım ama ilaçlar aynı iğne aynı gene günümde olurum diye düşünüyorum. Ama stresden geçikme olabilir. Birde bazılarının kanı daha sıvı olduğundan hemen kanda çıkmıormuş yani eğer kanun olması gerekenden sıvı ise geç çıkması mümkün.
canım çok sağol ama 14. gün 0,1 in altında çıktı yani olma ihtimali çok az. çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı . tekrar doktora gideceğim ama şimdide bi tüelü hasta olamıyorum.
Allahtan ümit kesilmez ikinciyi deniyeceğim. İnşallah seninki tutar ilkindede tutan o kadar çok varki[/QUOT,
GÖRÜMCEM YANİ ABLAM ADETİNİ 1 HAFTA GEÇTİKDEN SONRA KAN TESTİ YAPTI NEGATİF ÇIKTI İKİ GÜN SONRA İDRAR TESTİ YAPTI İKİNCİ ÇİZGİ 1 SAAT SONRA ÇIKDI GEÇERLİ OLMAZ DEDİLER SONRA GENE KANA GİTTİ GENE NEGATİF ÇIKTI ÇILDIRACAKDI. SONRA DİREK DOKTORA GİTTİ OLMAYINCA 6 HAFTALIK HAMİLE ÇIKDI ULTRASONDA GÖRDÜ BEBİŞİ.... KANDA ÇIKMAMASININ NEDENİNİDE KANININ AŞIRI SIVI OLMASINDAN DOLAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. UMARIM SENDE HAMİLAESİNDİR... ÇATLATMA İĞNESİNDEN 17 GÜN SONRA HASTALANANI BU SİTEDE DUYDUM. DAHA FAZLASINI DUYMADIM. İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİN GELİR. SEN GENE CANINI SIKMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?