Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende geçen hafta pazartesi yaptırdım aşılamamı ayın 8. de aynı gün sanırım 23. de belli olacak. Ama bize tedaviye başladığımız günden beri ilişki yasak her doktor ayrı uyguluyor galiba. Banada senin gibi pazar çatlatma iynesi pazartesi 11 de aşılama yapıldı bazı arkadaşlara 2 gün sonra aşılama yapılmış insanın kafası karışıyor. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız sonucunu alınca yazarsan sevinirim. Herkese iyi akşamlar

akşam 6 damı olacaksın aşılamayı

evet saat akşam altıda yapılacak 3de de eşimle gitmemiz gerekiyormuş. Canabakı hakkım her isteyene bebeşini kuçağına almayı nasip etsin.

Bu arada teyzem ilk eşi vefat etti. çocuğu olmadı. Ikinci evliliği 40da yaptı 42ye girmeden bebişini kucağına aldı. Görümcem ise 1968li 2 yaşında kızı var şuanda 5 aylık ikinci kızına hamile kısacası yaşından dolayı endişelenme .allah ın izniyle olur. Inşallah aynı gün iyi haberi birbirimize veririz.

vallah insanın kafası karışıyor. Inşallah hyırlı haberlerini alırız. Bana dün saat 2de çatlatma iğnesi yapıldı bugün akşam 6ya gel dendi. Aşılaman apılacak. Ineden sonra ne zaman çatlıyor yumurtalar. Bilen varmı ve birde ilişki yasakmı oluyor aşılamadan sonra:) onlar aşılamayı yapsın bizde çift yönlü çalışsak daha iyi değilmi o tutmazsa bizimki tutar belki mantığıyla:)

benimde aşılamam dün oldu banda bir hafta ilişki önerdi dr destek sağlamak amaçlı olduğunu söyledi.yasak olduğunu sanmıyorum..

hadi hayırlısı bakalımmmmm,bizleri habersiz bırakma...yerimseniben

geçmiş olsun tatlımmmm

tatlım bende Konyadayım,banada aşılama yapılacaktı,tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık,daha önce sebeplerini uzun uzun burda yazmıştım,yeni bir doktor arayışındayım,senin doktorun kim,yardımcı olabilirmisin,memnunmusun , şimdiden teşekkürler.....

merhaba arkadaşlar.dilerim rabbim isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.benim de aşılamam 12 ve 13 ünde yapıldı.
yani 2 gün üst üste böyle uygulama yapılan varmı.

kartopu hayırlı olsun sende aşılama olmuşsun seninle aynı zamanda sonuç alıcaz..birşey sormak istiyorum dr sana aşılama sonrası ilişki öneri mi bazılaraına önermiş bazılarına önermemiş açıkcası benimde aklım karıştı..bir zararının olacağını sanmıyorum ama sanada sormak istedim..

merhaba arkadaşlar,

yeni aranıza katıldım benimde ilk aşılamam olacak adetin 2. günü doktorum gelmemi istedi herşeyin hayırlısı Allahım herkese en kısa zamanda bebiş nasip eder inş..

benimde aşılamam dün oldu banda bir hafta ilişki önerdi dr destek sağlamak amaçlı olduğunu söyledi.yasak olduğunu sanmıyorum..

dün aşılamam yapıldı şimdi ise en zoe aşaması başladı bekleme aşaması... doktorum bugün dinlen yarından itibaren normal hayatına dönebilirsin dedi ilişki perhizide vermedi.

2 Şubatta ilk aşılamamı oldum. 14 gün sonra kanda baktırdığımda sonuç negatifi. arkadaşlar adet olmam gerekenden 5 gün geçti ve hala ses seda yok. ilaçlar bu kadar geciktirirmi bilginiz varmı

2 şubatta ilk aşılamamı oldum. 14 gün sonra kanda baktırdığımda sonuç negatifi. Arkadaşlar adet olmam gerekenden 5 gün geçti ve hala ses seda yok. Ilaçlar bu kadar geciktirirmi bilginiz varmı

gül iki ay klomenle tedavi oldum overelle iğnesiyle çatlatma sağlandı tam gününde oldum. Aşılamayı daha yeni yaptırdım ama ilaçlar aynı iğne aynı gene günümde olurum diye düşünüyorum. Ama stresden geçikme olabilir. Birde bazılarının kanı daha sıvı olduğundan hemen kanda çıkmıormuş yani eğer kanun olması gerekenden sıvı ise geç çıkması mümkün.

canım çok sağol ama 14. gün 0,1 in altında çıktı yani olma ihtimali çok az. çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı . tekrar doktora gideceğim ama şimdide bi tüelü hasta olamıyorum.
Allahtan ümit kesilmez ikinciyi deniyeceğim. İnşallah seninki tutar ilkindede tutan o kadar çok varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…