- Konu Sahibi KARTOPU344
-
canım çok sağol ama 14. gün 0,1 in altında çıktı yani olma ihtimali çok az. çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı . tekrar doktora gideceğim ama şimdide bi tüelü hasta olamıyorum.
Allahtan ümit kesilmez ikinciyi deniyeceğim. İnşallah seninki tutar ilkindede tutan o kadar çok varki[/QUOT,
GÖRÜMCEM YANİ ABLAM ADETİNİ 1 HAFTA GEÇTİKDEN SONRA KAN TESTİ YAPTI NEGATİF ÇIKTI İKİ GÜN SONRA İDRAR TESTİ YAPTI İKİNCİ ÇİZGİ 1 SAAT SONRA ÇIKDI GEÇERLİ OLMAZ DEDİLER SONRA GENE KANA GİTTİ GENE NEGATİF ÇIKTI ÇILDIRACAKDI. SONRA DİREK DOKTORA GİTTİ OLMAYINCA 6 HAFTALIK HAMİLE ÇIKDI ULTRASONDA GÖRDÜ BEBİŞİ.... KANDA ÇIKMAMASININ NEDENİNİDE KANININ AŞIRI SIVI OLMASINDAN DOLAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. UMARIM SENDE HAMİLAESİNDİR... ÇATLATMA İĞNESİNDEN 17 GÜN SONRA HASTALANANI BU SİTEDE DUYDUM. DAHA FAZLASINI DUYMADIM. İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİN GELİR. SEN GENE CANINI SIKMA.
sağol canım Allah razı olsun. İnşallah Allahım gönlümüze göre verir çocuklarımız olur. Stres olmasak aklımızdan çıkarsak belki daha çabuk olacak bunuda yapmak imkansız
sağol canım allah razı olsun. Inşallah allahım gönlümüze göre verir çocuklarımız olur. Stres olmasak aklımızdan çıkarsak belki daha çabuk olacak bunuda yapmak imkansız
aminnnn inşaallah allah ım gönlmüzeki bebişleri kucağımıza sağlıklı sıhatli almayı nasip eder. Açıkçası ben er yada geç alacağımıza inanıyorum. Bir gün hepimiz buraya bebişimizin ilk kalp atışını duyduğunuda yazacağız kucağımıza aldığımızı da işde nederler allah dilemezse yaprak kımıldamazmış. Herşeyin bir varkdi zamanı var bizde kendimiz için uygun vakti beklemekle mükellefiz. Elimizden gelen çabayı sarfedeceğizgeri muhakak olacak.
merhaba arkadaşlar az önce çatlatma ignemi yaptım... yarın saat 5 te aşılamam var buradan bişeyler okuyarak ustası oldum sayılır her ayrıntıyı biliyorum ama yinede korkuyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz... RABBİM OL DE hepimizin yüzü güler umarım bebek konusunda herşeyin hayırlısı inşallah
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bende aşılama yaptıracam bu ay inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yazılarınızı okudum çok heyecanlandım isimlerinizi not ettim inşallah güzel haberlerinizi tek tek alırız aklıma bi fikir geldi hani başka topiklerde isim listesi yapıyolar ya ben beceremiyorum aramızda bunu yapabilecek arkadaş vardır kesin belki uğur olur bu arada. Gül canım hemen ümidini kaybetme inşallah kavuşursun meleğine
günaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah hepimizin vede tüm isteyenlerin biran önce bebişlerine kavuşmasını nasip etsin.
ben Salı günü 11:30 da aşılamamı yaptırdım.doktor aşılama sonrası 3 gün rapor verdi.o sebeple sizede yazamadım. gerçi benim işlerim olduğu için pek yatıp dinlenemedim. il akşam çok başdönmesi ve mide bulantısı yaptı. ama sonra herşey normale döndü. doktor ilk iki gün ilişki yok dedi. sonra gün aşırı ilişki istedi.hersbah crinone jel kullanıyorum. sonra 15 dak. yatıyorum. sonra normal hayata devam 02 mart tahlil tarihi. ogüne kadar normal hayata devam. tabi en zor süreç bu olsa gerek. beklemek çok zor.
herşeyin hayırlısı arkadaşlar,
şimdilik benden bu kadar :smiley-cool:
kartopu inş. bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?