Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba arkadaşlar az önce çatlatma ignemi yaptım... yarın saat 5 te aşılamam var buradan bişeyler okuyarak ustası oldum sayılır her ayrıntıyı biliyorum ama yinede korkuyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz... RABBıM OL DE hepimizin yüzü güler umarım bebek konusunda herşeyin hayırlısı inşallah

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bende aşılama yaptıracam bu ay inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yazılarınızı okudum çok heyecanlandım isimlerinizi not ettim inşallah güzel haberlerinizi tek tek alırız aklıma bi fikir geldi hani başka topiklerde isim listesi yapıyolar ya ben beceremiyorum aramızda bunu yapabilecek arkadaş vardır kesin belki uğur olur bu arada. Gül canım hemen ümidini kaybetme inşallah kavuşursun meleğine

canım hayırlı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir ve inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kendini anlatırmısın biraz ben emine 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim henüz bebişimiz gelmedi aşılama önerdi doktorumuz adet olmayı bekliyorum 3. günü giccem çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile

mrb cnm benim adım dilek m.o iki sayfa önce yaşadıklarımı yazmıştım tekrar yazmayım oku istersen işte böyle temiz bi sayfa açalım dedik açtık bakalım hayırlısı...

yaşım 27 unutmuşum yazmayı cnm... aşılama konusundada bekleme sürecinden başka endişe verici bi durum yok sanırım yarından sonra geçecem ben o sürece bekleyelim bakalım iyi olsun yeterki sonu.benim tek yumurtam büyüdü 23 mm solda umarım iyi olur sanada bol şans allah yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım yaşadıklarına da üzüldüm çok geçmiş olsun evet beklemek en zor aşama herkes öyle söylüyo dediğin gibi bekleyelim önemli değil yeterki sonuç güzel olsun

merhaba arkadaşlar,

bende aşılama için gün bekliyorum Allahım herkese en kısa zamanda bebiş nasip etsin

Sağol canım inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz

günaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah hepimizin vede tüm isteyenlerin biran önce bebişlerine kavuşmasını nasip etsin.

ben Salı günü 11:30 da aşılamamı yaptırdım.doktor aşılama sonrası 3 gün rapor verdi.o sebeple sizede yazamadım. gerçi benim işlerim olduğu için pek yatıp dinlenemedim. il akşam çok başdönmesi ve mide bulantısı yaptı. ama sonra herşey normale döndü. doktor ilk iki gün ilişki yok dedi. sonra gün aşırı ilişki istedi.hersbah crinone jel kullanıyorum. sonra 15 dak. yatıyorum. sonra normal hayata devam 02 mart tahlil tarihi. ogüne kadar normal hayata devam. tabi en zor süreç bu olsa gerek. beklemek çok zor.
herşeyin hayırlısı arkadaşlar,

şimdilik benden bu kadar :smiley-cool:

canım günaydın aşılamanı yaptırmışsın hayırlı olsun inşallah rabbim nasip eder hamile kalırsın bende adetimi bekliyorum olunca 3. gün giccem gonal f kullanarak yumurtlamaya çalışacam inşallah İsteyen herkese nasip etsin Allahım mübarek cuma günü hürmetine amiiiiiiiin

Kartopu hoşgeldin.iyi olmana sevindim.aşılamalarımız aynı tarihte oldu 02 mart gelmek bilmez artık allah bize sabır versin.. sabrın sonunda selamet vardır derler..güzel haberi alırız inşallah...

aşılama tahlil tarihlerimizi yazalım arkadaşlar moral olsun biraz. daha önceki mesajlara göre ben not almıştım farklı olan varsa söylesin. yenilerinide bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…