Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75
emenne
banucaner
estamp

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

Son düzenleme:
kızlar ben varımmmmmm birde herkes adet tarihini yazsında ona göre başlama günü belirlensin:))))
zaten şuan çoğumuz malum o gündeyiz benim şuan 3. günüm 3 gün sonra temizim:))))

arkadaşlar eğer ezbere biliyorsanız duayı abdestli olmaya gerek yok diye biliyorum.

aklınıza geldikçe okuyun. ama sayı çok önemli sayısını sakın kaçırmayın. birde babam sonunda ya rabbel alemin diye ekleyin demişti bu duaya

kartopu okuyamayacaklar lütfen bu işden uzak dursunlar......... birde ben arkadaşımla görüüşdüm o bu duayı ezbere biliyor 500 tane okurum ama hafta sonuna denk getirin dedi... annesine diyecek anneside 500 okur birde bir komşumuz var oda kesin değil oda 500 okur bizim için ama ilk niyetimizi belirlememiz lazım ben ise heri kalandan payıma düşeni okurum..... msn adresim pinar_mehmet_ates@hot kızlar ekleyin yanlızca burdaki nickinizi belirtin geri kalanı sileceğim.... burdan vermekde riskli ama hehehehe :)

ayrıca herkesin adet gününe göre ayarlamamız çok zor. birde cuma günü başlayıp haftaya cumasına bitirmek gerekiyormuş. ne dersiniz yarın başlayalımmı?????

canım rasgele okunmaz bu dua.... niyet en başda belirlenmeli ve herkes aynı niyetle okumalı niyet tek olmalı.... birde ne kadar kısa zAMANDA OKUNURSA OKADAR İYİ... YANİ GÜN BELİRLEMEMZ LAZIM MESELA CUMARTESİ PAZARE HERKES OKUYACAK ŞUKADAR DİYE.... İKİ GÜNDE BİTMELİ....

canım eğer senin arkadaşların 1000 taneyi okursa geriye 3444 tane kalıyor böl 9 a = 382,66 adet :)))))))
382 x 8 = 3056
bende 388 adet okursam haftaya kadar tamamlamış oluruz. cuma günüde eğer isterseniz annme söylerim sela vakti bizim için duasını yapar. ne dersiniz.

ben çıkıyorum akşama konuşalım bunu olurmu ben 8 gibi girerim nete.:teytey:

canım haftaya cuma başlayalım o zaman ben hastayım genelde şuan herkes hasta haftaya cuma seladan sonra başlayalım bende okuyacakları netleştiririm... Burdakileride sen netleştirirsin enson kim ne kadar okuyacak deriz en ufak tereddütü olan girmesin ama ..ç.

ayrıca herkesin adet gününe göre ayarlamamız çok zor. Birde cuma günü başlayıp haftaya cumasına bitirmek gerekiyormuş. Ne dersiniz yarın başlayalımmı?????

haftaya cumaya kadarsa olur ben netleştireyim bizimkileri net rakamı vereyim ons göre okusun herkes...

iyiakşamlar kızlar, giremedim ne zamandır, okudum mesajlarınızı ben de okurum 500 tane de bana yazın , ben pazar ya da pazartesi adet olurum, o zamana kadar, ben okuyamazsam da annem okur, 500 TANE İSTİYORUUUUMMM

tamam canım kaçartane okucağımızı belirliyelim ona göre başlıyalım bismillahla Allah kobul eder inş hepimizin bebişleri olur.

bende çıkıyorum kızlar kartopu sen kaçtane okucağımı yazarsın ona göre başlarım hayırlı akşamlar kızlar kendinize iyi bakın

kızlar ben ezbere bilmiyorum öyle yüzüne okusam olur mu isterseniz bana da bi rakam verin yeter ki beni de dualarınıza alın
pazartesi aşılamam olacak merak ettiğim bişey var bugün doktora gittim 3 tane yumurtam var cumartesi akşamı çatlatma iğnenizi kendiniz yapın dedi bize sizinkileri de kendiniz mi yaptınız sorun olmaz inşallah cevap verirseniz sevinirim

emennecim benim dr iğneleri kendiniz yapın dedi eşim yaptı sorun olmadı.duayı daha tam paylaşmadık.bu akşam paylaşılacak canım

benim çatlatma iğnem pregnyl idi 2 adet karıştırılıp kalçadan vurulacaktı. o sebeple gece 11 gibi hastanede vurdurdum ben. kalçadan kendim yapamazdı çünkü.

bakarakta okuyabilirsin tabi arkadaşım.

gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75
emenne

duaya katılacak arkadaşlar şimdilik bu kadar.

sağolun arkadaşlar benimki ovitrelle göbekten vurucakmış hani yumurtlama iğneleri gibi hallederiz inşallah benim de eşim yapıyo

kıslar dua için bende katılsam olurmu?.. ilk aşılama yarıda kaldı,yenisi için ilk adeti bekliyom bende.Ezbere biliyorum zaten,kaç tane olursa farketmez,yeterki beraber dua edelim,moral olsun...Rabbim belki bunun hayrına... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…