- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.421
kızlar ben varımmmmmm birde herkes adet tarihini yazsında ona göre başlama günü belirlensin:))))
zaten şuan çoğumuz malum o gündeyiz benim şuan 3. günüm 3 gün sonra temizim:))))
arkadaşlar eğer ezbere biliyorsanız duayı abdestli olmaya gerek yok diye biliyorum.
aklınıza geldikçe okuyun. ama sayı çok önemli sayısını sakın kaçırmayın. birde babam sonunda ya rabbel alemin diye ekleyin demişti bu duaya
kartopu okuyamayacaklar lütfen bu işden uzak dursunlar......... birde ben arkadaşımla görüüşdüm o bu duayı ezbere biliyor 500 tane okurum ama hafta sonuna denk getirin dedi... annesine diyecek anneside 500 okur birde bir komşumuz var oda kesin değil oda 500 okur bizim için ama ilk niyetimizi belirlememiz lazım ben ise heri kalandan payıma düşeni okurum..... msn adresim pinar_mehmet_ates@hot kızlar ekleyin yanlızca burdaki nickinizi belirtin geri kalanı sileceğim.... burdan vermekde riskli ama hehehehe :)
canım eğer senin arkadaşların 1000 taneyi okursa geriye 3444 tane kalıyor böl 9 a = 382,66 adet :)))))))
382 x 8 = 3056
bende 388 adet okursam haftaya kadar tamamlamış oluruz. Cuma günüde eğer isterseniz annme söylerim sela vakti bizim için duasını yapar. Ne dersiniz.
Ben çıkıyorum akşama konuşalım bunu olurmu ben 8 gibi girerim nete.:teytey:
ayrıca herkesin adet gününe göre ayarlamamız çok zor. Birde cuma günü başlayıp haftaya cumasına bitirmek gerekiyormuş. Ne dersiniz yarın başlayalımmı?????
kızlar ben ezbere bilmiyorum öyle yüzüne okusam olur mu isterseniz bana da bi rakam verin yeter ki beni de dualarınıza alın
pazartesi aşılamam olacak merak ettiğim bişey var bugün doktora gittim 3 tane yumurtam var cumartesi akşamı çatlatma iğnenizi kendiniz yapın dedi bize sizinkileri de kendiniz mi yaptınız sorun olmaz inşallah cevap verirseniz sevinirim
kızlar ben ezbere bilmiyorum öyle yüzüne okusam olur mu isterseniz bana da bi rakam verin yeter ki beni de dualarınıza alın
pazartesi aşılamam olacak merak ettiğim bişey var bugün doktora gittim 3 tane yumurtam var cumartesi akşamı çatlatma iğnenizi kendiniz yapın dedi bize sizinkileri de kendiniz mi yaptınız sorun olmaz inşallah cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?