Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşlar,

duamız haftaya cuma 12/03/2010 sela vaktinden sonra başlayıp en geç 18/03/2010 perşembe gecesi bitirilecektir. sonrada sela saati eğer herkes kabul ederse ben anneme duamızı yaptıracağım. o nasılsa evde ve yapabilir. tabiki yapabilecek varsa herkes evinde yapabilir duasını. bizde işyerimizde duamızın kabulu için birer fatiha okuruz.

her selatı tefriciye tespiği çekilirken besmele çekmeyi bitirirken ya rabbel alemin demeyi unutmayın kızlar. ayrıca sayısı önemli. bir yere çektiğiniz tespihi muhakkak yazın. yada numaratörlü tespihler varya ondan kullanın en rahatı o. evinizde yoksa bir tane alın kızlar
2-3 tl birşey herzaman için çok kulanışlı.

enepInAr,

sen adetlerini kesinleştir, bende ona göre arkadaşlara bölüştüreyim canım.

bu arada niyetimiz de belirleyelim başlamadan önce herkes aynı niyeti etsin.:Saruboceq:

gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75
emenne
banucaner
estamp
ece006
ugurumuz

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

Son düzenleme:
gamsem
eneplnAr
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75
emenne
banucaner
estamp

arkadaşlar selat-ı tefriciye okumak istiyoruz. bize katılmak isteyen varmı?????

kartopu canım ben ezbere bilmiyom ya ağır ağır okucam inşallah benim sayım 100 olsa olur mu başlamadan önce belli bi dua varmı niyetimiz belli tabi ama isim falan gerekiyomu yani

eyvah o tarihte büyük ihtimal regl olucam

ALLAHIM Tüm isteyenlerle brlikte banada bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle YARABBıM

diyerek BESMELE çekip başlayabiliriz mesela. niyetimiz böyle olabilir.

bir öneri sadece akadaşlar

tamam canım hani belli bişey olsun hepimiz onu söyliyelim daha etkili olur diye düşünüyorum

hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah tutunur bebişin:Saruboceq:

ezbere bilmiyorum ama 4 gün sürer bana 200 yaz annemede 500 olurmu canım

şimdilik sayıları not alıyorum arkadaşlar haftaya kadar tam belli olur hepimizin okuyacağı. eğer fazla kişi olursak kendimizi kasmaya gerek yok 200-300 falan okuruz. baktık yapabiliyoruz, bir kere daha döneriz.

bende kaptırdım kendimi iyice:dance:

kızlar herkes aşk-ı memnu seyrediyor herhalde. bende çıkıyorum. biraz kita okuyayım kafam dağılsın bari.

iyi geceler canım arkadaşlarım.

slm kızlar ben aşılamamı oldum ve bugun 9 cu günüm martın 10 hastalanmam gerek ama inşallah olmam

emenne sanırım biz senle aynı anda başladık iğne vurulmaya bende yarın dr gidicem bakalım bana nedicek? eğer banada cumartesi kendin vur çatlatma iğnesini derse napıcam bilmiyorm normalde eşim vuruyo iğnelerimi ogün toplantısı var hiç kendim vurmadım artık bakıcaz ozaman bi çaresine.. inşallah ALLAHIM en kısa zamanda seninde benimde ve burda evlat hasreti ceken herkesinde muradını verir duasını kabul eder...

inşallah canım Allahım dualarımızı kabul eder bize cumartesi akşam saat 21.00 da yapın iğnenizi dedi doktor aynı ötekiler gibi göbekten vurulacaz. Canım endişe etme yumurtanın durumuna göre çatlatma iğnesinin zamanını ayarlıyolar hem eşin olmasa da sen yapabilirsin inan bana rahat ol hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…