Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence iyi de şöylesi daha iyi olur gibime geliyor
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

şimdi kim ne kadar okuyacak belli oldumu...... şimdi birine güveniriz okumaz o kötü olur işde...

bence iyi de şöylesi daha iyi olur gibime geliyor
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

Bu niyet benim daha çok hoşuma gitti :) hayırlısı artık. herkese günaydın bu arada:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar. ben yeni geldim doktordan bir dahaki aya tüp bebeğe başlıyoruz. hayırlısı artık.

belki b+ç+t karışımı iyi gelir onada gerek kalmaz )))))))))

günaydın arkadaşlar. ben yeni geldim doktordan bir dahaki aya tüp bebeğe başlıyoruz. hayırlısı artık.

belki b+ç+t karışımı iyi gelir onada gerek kalmaz )))))))))

b ç t karışımı ne ki:) bakalım belki bende bir daha ki ay tüp bebek yaptırırım bu ay bizdede ara verildi.

şimdi kim ne kadar okuyacak belli oldumu...... şimdi birine güveniriz okumaz o kötü olur işde...

katılan kişilere güvenmekten başka çare yok. herkes bunun bilincindedir herhalde. yatiştiremeyecek gibi olan olursa onuda söylerler biz aramızda hemen paylaşırız.

bu arada senden gelecek okuma sayısına göre arkadaşlara paylaştıracağız hayatım. öncelik sende yani.

Merhaba arkadaşlar,hepinize hayırlı cumalar.
ben pkoluyum ve 2.aşılamamda hamile kaldım.şimdi 2 aylık hamileyim
önceleri hep bu topic.leri okur ve kendime bir umut arardım.Çok çaresiz hissettiğim zamanlar oldu ve şimdi ben de size umut olsun diye yazıyorum,sakın pes etmeyin,ve bol bol dua edin inşş Rabbim tez zamanda kavuşturur bebişlerinize.

ok ben pazartesiye kadar netleştiririm bizim orada hayrına okuyan çok var annem onlarlada konuşacak sayı pazartesi elimde olur büyük ittimalle ben dahil 1750 olur gibime geliyor.

saol canım darısı bizim başımıza

Allah ım sana kucağına almayı nasip eylesin..... sağlıklı sıhatli nur topu gibi olsun kime benzemesini istiyorsan ona benzesin:)

Allah hayırlısı ile kucağona almayı nasip etsin bebişini. sende bizlere dua et arkadaşım. hamilelerin duası kabul olurmuş canım. teşekkürler.

sağolun kızlarr Allah razı olsun.
bu arada ben de aşılama esnasında bal+tarçın çörek otu kullanmıştım.adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar ve bunun etkisiyle kaliteli yumurtlama sağlanmıştı ve ben aşılamada başarılı olmasını da bu karışıma bağlıyorum.aynı zamanda aşılama döneminde hergün badem ceviz fındık yemiştim.aşılama sonrası da dinlendim ve yediklerime de yine dikkat ettim.Size faydası olur diye söylüyorum.
Bu arada eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım ve değerleri baya arttı yani sadece doktoralara umut bağlamayın kürleri deneyin işe yarıyor.

.:) ne etkisi var mış bunların kız bende başlayayım bu ay bende kis varmış ara ondan verildi moralim sıfır gibi:)

arkadaşım daha öce kaç kere yazdım burada geçmisi okumadın herhalde. tekrar edetim.

yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş. anlayacağın güzel yumoşlar oluşuyormuş.

şu bal tarçın çörek otu karışımı oranı ne mesela nekadar karıştırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…