- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.481
arkadaşım daha öce kaç kere yazdım burada geçmisi okumadın herhalde. tekrar edetim.
yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş. anlayacağın güzel yumoşlar oluşuyormuş.
sağolun kızlarr Allah razı olsun.
bu arada ben de aşılama esnasında bal+tarçın çörek otu kullanmıştım.adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar ve bunun etkisiyle kaliteli yumurtlama sağlanmıştı ve ben aşılamada başarılı olmasını da bu karışıma bağlıyorum.aynı zamanda aşılama döneminde hergün badem ceviz fındık yemiştim.aşılama sonrası da dinlendim ve yediklerime de yine dikkat ettim.Size faydası olur diye söylüyorum.
Bu arada eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım ve değerleri baya arttı yani sadece doktoralara umut bağlamayın kürleri deneyin işe yarıyor.
şu bal tarçın çörek otu karışımı oranı ne mesela nekadar karıştırılıyor.
okudumda kız hafıza bebiş yüzünden balık hafızasına döndü öyle unutkan dalgın oldumki anlatamam.
1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı çörekotu
bulamaç gibi karıştır yut arkadaşım.
birde günde 3 adet falan incir ye.
oda yumurtanın çatlamasına neden oluyormuş.
tüp bebk olmadan işi halledeceğiz inşallah
ugurumuz,
sen tahlilini yarın mı yaptıracaksın yoksa cumartesimi canım
bu karışım adetin 2.günü başlanıp 12.gününe kadar sabah ve akşam kullanılıyor ama bazı püf noktaları var kızlar.
mesela çörekotunda uçucu bir yağ olduğu için aktara gittiğinizde çektirip hemen bala karıştırın ki etkin madde uçmadan bala karışsın.
bir de sabahları aç karınına alınacak 15 20 dakika sonra kahvaltı edilecek
gece de yatağa girmeden alınacak ve onu yedikten sonra başka şey yenmiycek
bal da önemli tabi hakiki bal olursa daha iyi olur,ben kestane balıyla ypmıştım.
pazartesiye kadar bekliycem cnm tahlil için duanıza bende katılmak isterim ama adet olursam yapamam olmazsamki inşallah olmam bende okurum hepimizin hayrına:Saruboceq:
pazartesiye kadar bekliycem cnm tahlil için duanıza bende katılmak isterim ama adet olursam yapamam olmazsamki inşallah olmam bende okurum hepimizin hayrına:Saruboceq:
birazdan çıkıp alacağım.. çörek otunu aktardan almak lazım sanırım.... balı nerden bulabilirim acaba... keçiboynuzu kürünüde eşime yapayım bakım ne olacak....
amin inşallahhhhhhh:) bir kişiden hayırlı haber alamk istiyorum.. bu ay ecede bekliyordu sanırım gülde bu ay çoğumuz ara vermek zorunda kaldık.... insallah nisan sonu mayıs başı bebiş patlaması yaşayacağız....
keçiboynuzu kürü eşimin sperm sayısını 17 milyondan 40 küsür milyona çıkarttı ama 3 ay kullanmak gerekiyr bu kürü ve etkisini 3 ay sonra gösteriyor biz sadece 1 ay yapabilmiştik ve 3ay önce yapmıştık etkisini bu aşılamamızda gördük canım.
inşş siz de hayırlı sonuçlar alırsınız dularım sizlerle.
inşallah öyle olur inşallah hepimizin göbişleri dolar rabbim sabrını veriyo herşeyin bekleme sabrınıda verecek sonundada bebeklerimizi verecek
şimdiye kadar böyle şeyleri yapmadım inanmadığımdan ama sanırım yapmak gerekiyor. Allah ım tüm isteyenlere bebişlerini kuacağına sağlıklı almaı nasip eylesin. sizde sorun varmıydı. varsa neydi.
günaydın arkadaşlar. ben yeni geldim doktordan bir dahaki aya tüp bebeğe başlıyoruz. hayırlısı artık.
belki b+ç+t karışımı iyi gelir onada gerek kalmaz)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?