Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım daha öce kaç kere yazdım burada geçmisi okumadın herhalde. tekrar edetim.

yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş. anlayacağın güzel yumoşlar oluşuyormuş.

okudumda kız hafıza bebiş yüzünden balık hafızasına döndü öyle unutkan dalgın oldumki anlatamam.

1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı çörekotu

bulamaç gibi karıştır yut arkadaşım.

birde günde 3 adet falan incir ye.

oda yumurtanın çatlamasına neden oluyormuş.

tüp bebk olmadan işi halledeceğiz inşallah

sen nasıl yaptın bu karışımı arkadaşım???????

şu bal tarçın çörek otu karışımı oranı ne mesela nekadar karıştırılıyor.

şu an tam oranlarını hatırlamıyorum ama netten araştırıp bulmuştum cöreklen.com dan bulmuşltum galiba.
11 kaşık baldı 300 gr çörek otuydu galiba tarçının miktarını hatırlamıyorum ama siz google yazın miktarını yazıyo nette.

bu karışım adetin 2.günü başlanıp 12.gününe kadar sabah ve akşam kullanılıyor ama bazı püf noktaları var kızlar.
mesela çörekotunda uçucu bir yağ olduğu için aktara gittiğinizde çektirip hemen bala karıştırın ki etkin madde uçmadan bala karışsın.
bir de sabahları aç karınına alınacak 15 20 dakika sonra kahvaltı edilecek
gece de yatağa girmeden alınacak ve onu yedikten sonra başka şey yenmiycek
bal da önemli tabi hakiki bal olursa daha iyi olur,ben kestane balıyla ypmıştım.

amin insaallah ya bende ne faydalıysa yemeyen cinsdenim. ne süt içerim ne ceviz fındık gibi şeyleri ağzıma sokarım. bal pekmez ağzıma sürmem:) ama sigara ooooo

birazdan çıkıp alacağım.. çörek otunu aktardan almak lazım sanırım.... balı nerden bulabilirim acaba... keçiboynuzu kürünüde eşime yapayım bakım ne olacak....

pazartesiye kadar bekliycem cnm tahlil için duanıza bende katılmak isterim ama adet olursam yapamam olmazsamki inşallah olmam bende okurum hepimizin hayrına:Saruboceq:

amin inşallahhhhhhh:) bir kişiden hayırlı haber alamk istiyorum.. bu ay ecede bekliyordu sanırım gülde bu ay çoğumuz ara vermek zorunda kaldık.... insallah nisan sonu mayıs başı bebiş patlaması yaşayacağız....

pazartesiye kadar bekliycem cnm tahlil için duanıza bende katılmak isterim ama adet olursam yapamam olmazsamki inşallah olmam bende okurum hepimizin hayrına:Saruboceq:

inşallah hamile olarak katılırsın duamıza arkadaşım. böylece daha çok kabul olur duamız.

hadi hayırlısı . güzel haberini bekliyoruz.:Saruboceq:

birazdan çıkıp alacağım.. çörek otunu aktardan almak lazım sanırım.... balı nerden bulabilirim acaba... keçiboynuzu kürünüde eşime yapayım bakım ne olacak....

keçiboynuzu kürü eşimin sperm sayısını 17 milyondan 40 küsür milyona çıkarttı ama 3 ay kullanmak gerekiyr bu kürü ve etkisini 3 ay sonra gösteriyor biz sadece 1 ay yapabilmiştik ve 3ay önce yapmıştık etkisini bu aşılamamızda gördük canım.
inşş siz de hayırlı sonuçlar alırsınız dularım sizlerle.

haftaya hastalanırsan haftaya cuma başlayacağımızdan dolayı ve sonraki cumaya bitireceğimizden yetişirsin ki insallah sen hamişsindirde buna gerek kalmaz....

inşallah öyle olur inşallah hepimizin göbişleri dolar rabbim sabrını veriyo herşeyin bekleme sabrınıda verecek sonundada bebeklerimizi verecek

şimdiye kadar böyle şeyleri yapmadım inanmadığımdan ama sanırım yapmak gerekiyor. Allah ım tüm isteyenlere bebişlerini kuacağına sağlıklı almaı nasip eylesin. sizde sorun varmıydı. varsa neydi.

inşallah öyle olur inşallah hepimizin göbişleri dolar rabbim sabrını veriyo herşeyin bekleme sabrınıda verecek sonundada bebeklerimizi verecek

moralini yüksek tut. hayattan koparma kendini çık dışarı hamişmiyim diye düşünerek zaman harcama olacağı varsada olmuyor ...... hayırlı haberler alırsın insaalah bu cuma günü dielrimki Allah ımdan bebişini daha hisetmesende o yerini almış ondan haberdar olamanı bekliyordur.... insaallah aminnnn

kızlar sizler çalışıyorsunu belki daha iyidir bilmiyorum veya kötüdüronuda bilmiyorum ama evde olmak daraltıryor ne gibi bir uğraş bulsam ehliyet kursunamı yazılsam acaba zaman geçirmek için en yapsam çıldıracağım... iş yapmak gelmiyor içimde:) of Allah dan köpeğim betim varda o bazen kafamı dağıtıyor onu bir alıp gezdireyim son zamanlarda çok ihmal ettim:) Allah ım şöyle bir bebiş verde betinin kuyruğundan çektiğini göreyim... aminnnn...

ben pco.luyum canım adet düzensizliği yaşıyorum eşimin de değerleri sınırda demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…