- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.501
katılan kişilere güvenmekten başka çare yok. herkes bunun bilincindedir herhalde. yatiştiremeyecek gibi olan olursa onuda söylerler biz aramızda hemen paylaşırız.
bu arada senden gelecek okuma sayısına göre arkadaşlara paylaştıracağız hayatım. öncelik sende yani.
amin inşallahhhhhhh:) bir kişiden hayırlı haber alamk istiyorum.. bu ay ecede bekliyordu sanırım gülde bu ay çoğumuz ara vermek zorunda kaldık.... insallah nisan sonu mayıs başı bebiş patlaması yaşayacağız....
3 kişi daha lazım arkadaşlar. bu cuma başlar haftaya cumaya bitiririz. zaten böyle yapılması gerekiyormuş.
Merhaba arkadaşlar, bu gün doktorumla görüştüm bir ay ara verelim dedi, bu ay tedavi yok yanii...Bu arada bu bal, tarçın, çörekotu karışımı kilo yapmaz mı, fındık ceviz falan çoooookk kalorili.
selam kartopu benide yaz bende ezbere bilmiyorum ama okurum..haftaya cuma başlıyoruz galiba ben mi yanlış anladım..bugünse ben başlayamamhastayım çünkü haftaya bende okuurm inş..:Saruboceq:
bugün bencede başlamayalım bende hastayım heheh:) kartopu sende sanırım hastasın hastayken okunmazki...
hepimiz toptan cortladık...ben film çektircem p.tesi heycan var biraz çektiren varmıydı aranızda..
Ben de hastayım, haftaya cuma biliyorum ama bu günkü gelişmelerden haberim yok, geçmişi okumadım, sayı belli mi herkes istediği kadar mı okuyor...
hepimiz toptan cortladık...ben film çektircem p.tesi heycan var biraz çektiren varmıydı aranızda..
ben iki defa çektirdim ilki daha ağrılı olmuştu ikinciyi başka dr çekti sanırım tecrübeli tabii bende uygulamayı bildiğimden daha rahattı ağrı falan olmadı sen kendini rahat bırak kasma onlar aşama aşama anlatıyor.:ecrin_bebek:
benimde doktorum kendi çekicek hafif bir anestesi vericem dedi..zor geçmez diye düşünüyorum hele sizden bunları duyunca rahatladım...filmi aynı gün verirler heralde..
kızlar dikkat edin hepimiz nerdeyse aynı gidiyoruz. hepimiz aşağı yukarı aynı anda aşılama yaptırdık tutmadı şimdi çoğumuza ara verildi... gene aynı gittik.. şu duayıda el birliğiyle okursak inanıyorum hep beraber hamişlik haberleri vereceğiz bir ay sonra:)
kızlar haftaya cuma 12/03/2010 başlıyoruz demiştik.
eneplnAr dan haber bekliyoruz. onun arkadaşları ve tanıdıkları bize yardım edecek sağolsunlar.
onun vereceği sayıya göre kalanı aramızda paylaşacağız. ezbere bilenler biraz fazla alır herhalde. salı günü kesinleştiririz sonucu.
Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?