Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ezbere bilmediğim için banada 200 yazarmısın

İnşallah canım inşallah :Saruboceq: bu ay kendiliğinden tüp bebeğe başlamadan bebek patlaması olsun ne olur :Saruboceq:

kızlar merhaba..bende bal+ç.otu+tarçın karışımını kafama göre yaptım ama hala yiyeceğimm öyle durup duruyor unutuyorum..adetim bitti ama olsun başlayım faydası olur mutlaka değil mi?

Merhaba arkadaşlar, bu gün doktorumla görüştüm bir ay ara verelim dedi, bu ay tedavi yok yanii...Bu arada bu bal, tarçın, çörekotu karışımı kilo yapmaz mı, fındık ceviz falan çoooookk kalorili.

3 kişi daha lazım arkadaşlar. bu cuma başlar haftaya cumaya bitiririz. zaten böyle yapılması gerekiyormuş.

selam kartopu benide yaz bende ezbere bilmiyorum ama okurum..haftaya cuma başlıyoruz galiba ben mi yanlış anladım..bugünse ben başlayamamhastayım çünkü haftaya bende okuurm inş..:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar, bu gün doktorumla görüştüm bir ay ara verelim dedi, bu ay tedavi yok yanii...Bu arada bu bal, tarçın, çörekotu karışımı kilo yapmaz mı, fındık ceviz falan çoooookk kalorili.

kızlar vallah şu çocuk bir an önce gelsin yoksa geldiğinde ona harcayacak paramız kalmayacak.:) sendemi ara verdin bu ay herkes toptan ara verdi sanırım..... banada ara verdirdiler..... napalım.. şu bal çörek otu tarcın gittim aldırdım çrktirttim güzelcene şimdi bal 1 kilo tarcın ve çörek otu 250şer gramlar nekadar karıştırayım... ceviz aldın incir aldımm .... kiloda alacağım bu gidişle yandık kızlar....

selam kartopu benide yaz bende ezbere bilmiyorum ama okurum..haftaya cuma başlıyoruz galiba ben mi yanlış anladım..bugünse ben başlayamamhastayım çünkü haftaya bende okuurm inş..:Saruboceq:

bugün bencede başlamayalım bende hastayım heheh:) kartopu sende sanırım hastasın hastayken okunmazki...

hepimiz toptan cortladık...ben film çektircem p.tesi heycan var biraz çektiren varmıydı aranızda..

ya bazılarının acısı oluyormuş ama bende hiç olmadı hatta ben tek başıma gittim geldim o denliydi ama o zaman ben acı veren birşey olduğunu bilmediğimden rahat gittim doktor dediki ya bazıları kendini çok kasıyormuş korkudan onlarda ağrı oluyormuş. oda sıkdıklarından dolayı verilen sıvı sert geçiş yapıyormuş kanallardan. o nedenle ne kadar rahat olursan okadar iyi

birde aynı aşılamadaki gibi bir şey takılıyor temizleniyor aynı aşılamaddki gibi pipetden ince bir şey sokuluyor onla sıvı veriyor aynı işlem sonra sana temas etmeyen makinayla çekim yapılıyor ....

Ben de hastayım, haftaya cuma biliyorum ama bu günkü gelişmelerden haberim yok, geçmişi okumadım, sayı belli mi herkes istediği kadar mı okuyor...

zaten topdan hastayız:) en güzeli haftaya başlamak sayı daha belli değil pazartesi salı belli olur. ben bir kaç kişiden cevap bekliyorum onlar haberdar etsinler ona göre netleşecek.

hepimiz toptan cortladık...ben film çektircem p.tesi heycan var biraz çektiren varmıydı aranızda..

ben iki defa çektirdim ilki daha ağrılı olmuştu ikinciyi başka dr çekti sanırım tecrübeli tabii bende uygulamayı bildiğimden daha rahattı ağrı falan olmadı sen kendini rahat bırak kasma onlar aşama aşama anlatıyor.:ecrin_bebek:

zaten diyorlar kendini kasanın ağrısı oluyor diye...... ya kızlar ne edersek kendi kendimize ediyoruz.. herşeye kasa kasa kendimizi darladıkça daralıyoruz... sen neden ikikere çektirdinki.

kızlar haftaya cuma 12/03/2010 başlıyoruz demiştik.
eneplnAr dan haber bekliyoruz. onun arkadaşları ve tanıdıkları bize yardım edecek sağolsunlar.

onun vereceği sayıya göre kalanı aramızda paylaşacağız. ezbere bilenler biraz fazla alır herhalde. salı günü kesinleştiririz sonucu.

kızlar dikkat edin hepimiz nerdeyse aynı gidiyoruz. hepimiz aşağı yukarı aynı anda aşılama yaptırdık tutmadı şimdi çoğumuza ara verildi... gene aynı gittik.. şu duayıda el birliğiyle okursak inanıyorum hep beraber hamişlik haberleri vereceğiz bir ay sonra:)

benimde doktorum kendi çekicek hafif bir anestesi vericem dedi..zor geçmez diye düşünüyorum hele sizden bunları duyunca rahatladım...filmi aynı gün verirler heralde..

benimde doktorum kendi çekicek hafif bir anestesi vericem dedi..zor geçmez diye düşünüyorum hele sizden bunları duyunca rahatladım...filmi aynı gün verirler heralde..

Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret..:ecrin_bebek:

Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret.. :ecrin_bebek:

konuştum bizimkilerle akşama bana rakam haberi gelecek... akşamları fazla giremiyorum eşim deb dolayı ama bu akşam yazamazsam yarın bildiririm.

Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret..:ecrin_bebek:

hemen veriyorlar 5dk beklemiyorsun..... en azından ben beklemedim. anestezilik bir durum yok inan kasma kendini.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…