- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.521
zaten diyorlar kendini kasanın ağrısı oluyor diye...... ya kızlar ne edersek kendi kendimize ediyoruz.. herşeye kasa kasa kendimizi darladıkça daralıyoruz... sen neden ikikere çektirdinki.
dr önce rahimin alanınnı genişleticem dedi ameliyat öncesi ve sonrası çekildi
Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret.. :ecrin_bebek:
şimdi hepimiz nisanda hamiş kalırsak .. aşağı yukarı aynı andada doğum yaptığımızı farzedelim... hehe bakın oğlum olursa kızınızı alırım:) ama kızım olursa kimseye vermeyeceğim:))
şimdi hepimiz nisanda hamiş kalırsak .. aşağı yukarı aynı andada doğum yaptığımızı farzedelim... hehe bakın oğlum olursa kızınızı alırım:) ama kızım olursa kimseye vermeyeceğim:))
beşik kertmesi değil, gebelik kertmesi oldu bu kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun.... neden ameliyat oldun.
nisan ayı benim uğulu ayım arkadaşlar. onun için ben çok ümitliyim. hele bu b,ç,t kürü bana çok iyi gelecekmiş gibi geliyor.
Allahım bu nisan ayında hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:
selam kızlar..dua için ezbere bilmiyorum ama 500 alabilirim..namazların arkasından okurum yani..haftaya başlıyoruz sanırım..ben aralıklı olarak giriyorum..rakamları netleştirin..martta banada ara verildi..nisana kaldı..keçiboynuzunu uyguluyorum bnde..yanısıra bal arı sütü polen karışımı alcam bgn..ne varsa denemek istiyorum bnde..buhar,karışımlar,macunlar,kürler....1500kg bulucam bu gidişlekaydirigubbakcemile3 sankim eskiden ilaç mı vardıkaydirigubbakcemile3
hemen veriyorlar 5dk beklemiyorsun..... en azından ben beklemedim. anestezilik bir durum yok inan kasma kendini.....
kızlar daha öncede sordum ama tekrar ediyorum süt buharını duyan varmı?
sütün içine maydanoz atıp kaynatıyorlarmış sonra buharına oturuyorlarmış???????
VALLAH YA sanki eskiden ilaç vardı ilaçlarda bu kürlerin hormonlusu sayılır. :))) ya birde kilo olayı olmasa iyi olur ama napalım bunuda çekeceğiz sonra veririz... kızlar 70 oldum vallah yandımm 5 kilo aldım 3 ayda:)
ALLAH biliyo ya bnmde içimden hep erkek geçiyo..ama hayırlısı tabi..olsun da saglıklı sıhhatli ne olursa olsun..hele bide ikiz olup bi kız bi erkek olursa..çok uçtum galiba..akıllı ben birini buldun da cinsiyet tercihin kaldı yok ikizmiş sen önce birini buldalmaz:
kızlar daha öncede sordum ama tekrar ediyorum süt buharını duyan varmı?
sütün içine maydanoz atıp kaynatıyorlarmış sonra buharına oturuyorlarmış???????
kartopucum onu duymadım da ama maydonuzun iltihap söktürdüğünü biliyorm..bizim de çok yaşlı bi teyzemiz var onada gençliginde bi ebe arpa yı artık haşladımı yaktımı bilmiyorum onun buharına oturmuş..peşine hamile kalmış..ama asla üşütmiceksin ayaklarını demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?