Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zaten diyorlar kendini kasanın ağrısı oluyor diye...... ya kızlar ne edersek kendi kendimize ediyoruz.. herşeye kasa kasa kendimizi darladıkça daralıyoruz... sen neden ikikere çektirdinki.

dr önce rahimin alanınnı genişleticem dedi ameliyat öncesi ve sonrası çekildi

Amin inşallah...nisanda hamile haberi alamazsak moralimiz bozulaabilir..kürlere dualara devam kızlar ha gayret.. :ecrin_bebek:

şimdi hepimiz nisanda hamiş kalırsak .. aşağı yukarı aynı andada doğum yaptığımızı farzedelim... hehe bakın oğlum olursa kızınızı alırım:) ama kızım olursa kimseye vermeyeceğim:))

nisan ayı benim uğulu ayım arkadaşlar. onun için ben çok ümitliyim. hele bu b,ç,t kürü bana çok iyi gelecekmiş gibi geliyor.

Allahım bu nisan ayında hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun.... neden ameliyat oldun.

sağol canım rahimin üst duvarını genişleticem dedi.sonra bir ay dinlen aşılama dedi.gittim tekrar ameliyat dedi bende olmak istemedim eşimde anlayış gösterdi randevu günü gittik hast.dr bey hast.ayrılmış haber bile vermedenözel may.açmış yeni kartını takdim ediyor inan şuan yazarken ellerim titriyor. doğal olarak dr değişti aşılama şubat 1 de oldu tutmadı 1 ay ara verildi bekliyorum.

selam kızlar..dua için ezbere bilmiyorum ama 500 alabilirim..namazların arkasından okurum yani..haftaya başlıyoruz sanırım..ben aralıklı olarak giriyorum..rakamları netleştirin..martta banada ara verildi..nisana kaldı..keçiboynuzunu uyguluyorum bnde..yanısıra bal arı sütü polen karışımı alcam bgn..ne varsa denemek istiyorum bnde..buhar,karışımlar,macunlar,kürler....1500kg bulucam bu gidişlekaydirigubbakcemile3 sankim eskiden ilaç mı vardıkaydirigubbakcemile3

amin amin nedense bende çok umutluyum. içim kıpır kıpır ..... vallah içimde bir rahatlık oluştu anlatamam sanki hepiimiz bu ay nasıl negatif sonucu verdiysek nisandada sırayla pozitif sonucu verecekmişiz gibime geliyor. inanıyorum.. ALLAH IM SANA SIĞINDIK MURADIMIZI BİZLERE NASİP EYLE. HERBİRİMİZİN GÖNLÜNDEKİ EVLADI KUCAĞINA VER. KUCAĞINA ALMAYI NASİP ET..TÜM KALBİMLE AMİNNNNNNNNNN

he söylemeyi unuttum eşimin bi akrabası dua etmiş bzm için akşama rüyasında yatak odamıza 2-3 yaşlarında erkek çocugu girmiş,ananemde rüyasında köydeki evinin bahçesinde dogum yapıyomuşum yeşillikler içinde çevremi mavi çarşaf gibi şeylerle çevirmişler...ay brz umutlandım..annem ha geldi ha gelicek diyo oglunohaoldumsmile

VALLAH YA sanki eskiden ilaç vardı ilaçlarda bu kürlerin hormonlusu sayılır. :))) ya birde kilo olayı olmasa iyi olur ama napalım bunuda çekeceğiz sonra veririz... kızlar 70 oldum vallah yandımm 5 kilo aldım 3 ayda:)

kızlar daha öncede sordum ama tekrar ediyorum süt buharını duyan varmı?

sütün içine maydanoz atıp kaynatıyorlarmış sonra buharına oturuyorlarmış???????

ALLAH biliyo ya bnmde içimden hep erkek geçiyo..ama hayırlısı tabi..olsun da saglıklı sıhhatli ne olursa olsun..hele bide ikiz olup bi kız bi erkek olursa..çok uçtum galiba..akıllı ben birini buldun da cinsiyet tercihin kaldı yok ikizmiş sen önce birini buldalmaz:

hemen veriyorlar 5dk beklemiyorsun..... en azından ben beklemedim. anestezilik bir durum yok inan kasma kendini.....

Doktor hafif bir anestezi veririz dedi sabah 5 de kahvaltı yapıcam başka bir şey yemiyeceğim..antibiyotik vermişti zaten c.tesinden itibaren ona başlıycam..şimdi daha rahatım kasmıyorum kendimi..filmimde temiz çıkar inşallah..

kızlar daha öncede sordum ama tekrar ediyorum süt buharını duyan varmı?

sütün içine maydanoz atıp kaynatıyorlarmış sonra buharına oturuyorlarmış???????

hiç duymadım ama maydanoz gebeliğin ilk aylarında düşüğe sebep oluyormuş bunu biliyorum :) maydanoz susam ayçekirdeği çiğ soğan gebeliğin ilk aylarında sökülmeye ve düşüğe sebep oluyormuş buda aklınızın bir köşesinde bulunsun....

boşverrrrrrrr, doğumdan sonra birde diyet topiği açarız burada hep beraber zayıflarız arkadaşlar. kaydirigubbakcemile3 önce bebişlerimiz gelsin hele kilo olayını sonra düşünürüz.

kartopucum onu duymadım da ama maydonuzun iltihap söktürdüğünü biliyorm..bizim de çok yaşlı bi teyzemiz var onada gençliginde bi ebe arpa yı artık haşladımı yaktımı bilmiyorum onun buharına oturmuş..peşine hamile kalmış..ama asla üşütmiceksin ayaklarını demiş..

hehe kız istemek ayıp eeğil biz dileyelim sağlıklı sıhatli olsun takdir allah ın ama bende ikiz istiyorum hatta üçüz bile olabilr:) ikisi kız biri erkek hehehe ne güzel olur 3 bebiş birden birde köpeğim var 4 eder hehe ay insaallah:)))))))

ohaoldumsmile
bunuda deneriz ne zarar gelirde nasıl yapılacak:))) vallah eşlerimiz yakında bizlere 46 tam deli raporu alacak bu gidişle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…