- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.541
he söylemeyi unuttum eşimin bi akrabası dua etmiş bzm için akşama rüyasında yatak odamıza 2-3 yaşlarında erkek çocugu girmiş,ananemde rüyasında köydeki evinin bahçesinde dogum yapıyomuşum yeşillikler içinde çevremi mavi çarşaf gibi şeylerle çevirmişler...ay brz umutlandım..annem ha geldi ha gelicek diyo oglunohaoldumsmile
kartopucum onu duymadım da ama maydonuzun iltihap söktürdüğünü biliyorm..bizim de çok yaşlı bi teyzemiz var onada gençliginde bi ebe arpa yı artık haşladımı yaktımı bilmiyorum onun buharına oturmuş..peşine hamile kalmış..ama asla üşütmiceksin ayaklarını demiş..
bide eşimde sprerm hareketliligi az olanlar için bu keçiboynuzunun acrosome etkisi varmıs biliyomusunuz??oda ne diyosunuz :) bu spermın başında olan bi enzimmiş..yumurtanın zarını parçalamaya yarayan..o enzimide güçlendiriyomus..bana sorarsanız b+ç+t karısımı incir snra bu keçiboynuzu snra buhar banyosu bide arı sütü polen bal karısımı uygulayıp 4 bi koldan kuşatırssak evvel ALLAH bu ay olmasa öbür aya bilemedin 3.aya hamiş kalırız iinş.kızlar..hee bide duamız var..daa ne olsun..hem madden hem mannen kusatıyoruz..tevekkül ediyoruz ALLAHIm sen gaytretlerimiz boşa çıkarma..ben şahsen hepsini uygulicam:))))
ohaoldumsmile
bunuda deneriz ne zarar gelirde nasıl yapılacak:))) vallah eşlerimiz yakında bizlere 46 tam deli raporu alacak bu gidişle....
bu buhar olayını çok duydum. sıcak suyun buharınada oturuluyormuş. ama bunun ne zaman yapılacağını bilmiyorum. gerçi bende iltihaplık bır durum yok ama yinede denemek istiyorum. başka topiklere baktım ama tam olarak günü konusunda kesin bir şey yok. kimisi adetin 4. günü başlayın gün aşırı yapın diyor. sıcak buhar adeti daha fazla söktürmezmi yapıp hamile kalan varmı acaba etrafınızda bir araştırın kızlar.:umursamaz:
46 raporu valla doğru söyledin alsalar yeri var..normal değiliz biz..bebek uğruna aklımızı kaybettik..-tatlicadiarzu-
arı sütü bal polen karışımı ne
bu buhar olayını çok duydum. Sıcak suyun buharınada oturuluyormuş. Ama bunun ne zaman yapılacağını bilmiyorum. Gerçi bende iltihaplık bır durum yok ama yinede denemek istiyorum. Başka topiklere baktım ama tam olarak günü konusunda kesin bir şey yok. Kimisi adetin 4. Günü başlayın gün aşırı yapın diyor. Sıcak buhar adeti daha fazla söktürmezmi yapıp hamile kalan varmı acaba etrafınızda bir araştırın kızlar.:umursamaz:
bu buhar olayını çok duydum. sıcak suyun buharınada oturuluyormuş. ama bunun ne zaman yapılacağını bilmiyorum. gerçi bende iltihaplık bır durum yok ama yinede denemek istiyorum. başka topiklere baktım ama tam olarak günü konusunda kesin bir şey yok. kimisi adetin 4. günü başlayın gün aşırı yapın diyor. sıcak buhar adeti daha fazla söktürmezmi yapıp hamile kalan varmı acaba etrafınızda bir araştırın kızlar.:umursamaz:
arkadaşlar bir tv kanalında hoca suyla soğanı kaynatıp buharına oturun diyordu adetten hemen sonra yumurtlama başlayınca olmaz içinde iltihap başka ne varsa temizliyomuş bunu duydunuz mu
canım bnm eşimde hareket azlıgı var..onunla ilgili topiklere baktım akşam..keçibonuzu kürü yanında aktarlarda satılan arısütü polen karışımları var ballı ondan da yedirmiş eşine sabah akşam..%1 den %40 çıkmıs hızı..üstelik sayıda azmıs onda..bizde sayı normalden fazla hatta demişti dr.ama hızımız az nese o arkadasın uyguladıgı süre unuttum 2yada 3ay gibi sürede sanırım..onun için onu denicem..yumoşlarım içinde incir kürünü düşünüyorum ama hala karar veremedim..
Allahım valla hepimiz kafayı yiyceğiz az kaldı okumaktan ayrı yapmaktan ayrı helak oluyoruz
buharla oramızı buramızı yakıcaz bu gidişle..doktor dediği için değil zorunlu ara vericez galiba...sırnaşık şey:teytey::dance:
evet başka şeylere odaklanamıyoruz. kızlar bu arada cuma saatinde hepimiz için yasin okudum allah kabul eder inşallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?