Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

en ince ayrıntısına kadar öğren arkadaşım. bizde hemen uygulayalım.

aşılama ve tüpe gerek kalmasın inşallah

hehe ay vallah bugün iyi güldüm burayı okurken hiç gülmezdim:))))) elinde incir suyu ağzında derece:)))) ay vallah tam bitmişiz aslındada farkında değiliz:)))) ya ateş ölçme yöntemi ne ben bilmiyorum:)

hım bizde hiç sorun yok herşey çok güzel ama netice yok:)

olsun arkadasım sen bence yani herkes denesin bence..sonucta nekadar hızlı okadar iyi..hıphızlı olsun hatta..yumoşlarımız da agzı açık beklesin onları..valla bn 4koldan saldırıcam..olmıcak yoksa yeter be..kim daa inatçı görelim bakalımsempatiksalakcinni acayip gaza geldim:sm_cool:

hehe ay vallah bugün iyi güldüm burayı okurken hiç gülmezdim:))))) elinde incir suyu ağzında derece:)))) ay vallah tam bitmişiz aslındada farkında değiliz:)))) ya ateş ölçme yöntemi ne ben bilmiyorum:)

Canım kk da alternatif tıp ateş ölçme yöntemi. her sabah dil atından ateşini ölçüyorsun aynı saatte. ateşinin normal derecesinden düşüş gösterdiği günü çalışmalara başlıyosun :hulya: çünkü o gün yumurtlama günün. sonra ateşin
ertesi gün gene normale dönüyor. hastalanmana yakın aynı derecede kalırsa hamilesin. yok eğer düşerse 1-2 gün içinde hastalanıyorsun. 60 sayfa okudum kendime tablo oluşturdum. bu yolla hamile kalanda çok... oyyy oyyyyy hatim ettim valla kafayı yedim laelaelaelaelae

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızlar

arkadaşlar yazdıklarınızı okurken bilgisayarın başında kendimi tutamayıp bir kahkaha atmışım bütün elemanlar döndü bana baktı ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3

Allah hepimizi böyle güldürsün inşallah. bebişlerimizle ailelerimizle birlikte mutlu güleryüzlü günler geçirelim.

bu arada

ıYıKı VARSINIZ KIZLARRRRRRR

Tamamda arkadaşım ne zaman uygulayacağız bunu :umursamaz:

zaten üzülmekle olmuyor böyle gaza gelmek lazım bu akşam hepsine başlayacağım..... yılmak yok 3 ay içinde bir bir hamile kalacağız..... şu buhar işinide öğreneyim ateş ölçme yöntemide anladım hepsini deneyeceğim bu ay bakalım:) eşimede ne blursam yedireceğimde benimki biraz inatçı :)))) biraz dediğime bakmayın bayağ inatdır eşim..... uyuzum benim.

ece senin bebişin var sandım ilk okuduğumda:) son başka topic dediğnde he dedim:) iki kızı varda neden söyleniyor diye kızacakdım:)))))

kızlar bnm adam bunuda yaptımı görünce kaydirigubbakcemile3 çünkü bu incirdi keçiboynuzuydu dioki sana bi aktar açalıımmı hatun die takılıo bana..akşam kuzenim bizdeydi gamze grip oluyorum ne alim ot diokaydirigubbakcemile3

ha ha ha çok eğlendim :))) ömürsünüz alkisalkisalkis

ay remen gülmekden kasıklarıma AĞRI GİRDİ:) yok zehirlenmeyiz buhar altdan çörek oru bal ağızdan :))))) ceviz incir ara öğünlerde dağılım yaparsak zehirlenmeden hallederiz:))))

ece senin bebişin var sandım ilk okuduğumda:) son başka topic dediğnde he dedim:) iki kızı varda neden söyleniyor diye kızacakdım:)))))

yok kız nerde ben o şans.. am abelli mi olur hamile kalırmışım ikizlere ikisde kız..olurmu olur valla allahtan ümit kesilmez..

bnmkide içmiyodu 15gündür dde zorla dün akşam keçiboynuzulaa ilgili topikleri okuttum snra başka sitelerden kendi de okudu artık kendi sormaya başladı bnm ilacımı yaptınmı diye..bide bu kilo aldırıyor kızlar..bnmki gıdısı çıktı ayrıca acayip iltihap söktürüyo..sigara çok içiyor eşim..hatta okadar ciddiye aldıkki bunu gittigim her misafirlige taşıyorum yanımda..

şimdi benim köpeğim var ve o süt hastası şimdi sütün üstüne oturduğumda üstüme atlar bana ver diye:)) kız çarpılmayalım.... sütün üstüne resmen çömeleceğiz çarpmasınlar sonra bizi..... ağız burun yamulmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…