- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.581
şimdi benim köpeğim var ve o süt hastası şimdi sütün üstüne oturduğumda üstüme atlar bana ver diye:)) kız çarpılmayalım.... sütün üstüne resmen çömeleceğiz çarpmasınlar sonra bizi..... ağız burun yamulmayalım...
bnmkide içmiyodu 15gündür dde zorla dün akşam keçiboynuzulaa ilgili topikleri okuttum snra başka sitelerden kendi de okudu artık kendi sormaya başladı bnm ilacımı yaptınmı diye..bide bu kilo aldırıyor kızlar..bnmki gıdısı çıktı ayrıca acayip iltihap söktürüyo..sigara çok içiyor eşim..hatta okadar ciddiye aldıkki bunu gittigim her misafirlige taşıyorum yanımda..
şimdi benim köpeğim var ve o süt hastası şimdi sütün üstüne oturduğumda üstüme atlar bana ver diye:)) kız çarpılmayalım.... sütün üstüne resmen çömeleceğiz çarpmasınlar sonra bizi..... ağız burun yamulmayalım...
valla tehlikeli işler bunlar sakın tuvalete dökmeyin mutfağa dökün ben bu ay yapamam heralde film çekilcek doktora süt süt kokmayım sonra sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bnmkide içmiyodu 15gündür dde zorla dün akşam keçiboynuzulaa ilgili topikleri okuttum snra başka sitelerden kendi de okudu artık kendi sormaya başladı bnm ilacımı yaptınmı diye..bide bu kilo aldırıyor kızlar..bnmki gıdısı çıktı ayrıca acayip iltihap söktürüyo..sigara çok içiyor eşim..hatta okadar ciddiye aldıkki bunu gittigim her misafirlige taşıyorum yanımda..
ya besmeleyle otururursk bişe olmas heralde de..bide yakmayalım malum yerii..valla doktorada açıklayamayısdelikafadulden
:))) sabahlarımı yapmak lazım vallah eşim evdeyken yapamam harbi harbi delirdim sanacak ... saat farkedermi...eşimin bunu görmesini istemem:) gördüğünü düşünemiyorum.... hehehe
keçiboynuzunu nekadar kaynatıyorsunuzda veriyorsunuz pekmezini versek olmazmı.
bende diyorum eşim neden kilo aldı geçen yıl 3 ay kullandı 3 milyondan 40 milyona çıktı sperm sayısı sigarayıda bıraktırdım her gün fındık fıstık kilolar da tabii.allahtan az kiloluydu boyuda var kurtarıyoa.s
canım bende bu kürü bulan doktorun kitabı var..ibrahim saraçoglu..dioki pekmez asla aynı işlevi görmezz çünkü keçiboynuzları çekilirken içindeki etken madde ucuyomus..yani sperm için aynı işlevi görmez belki başka şeyi fayda saglar yine..yarım litre suyu kaynat..ama içme suyu kullanıyorum ben..gerçi belirtmemiş de..bn garanti olsun diye..nese kaynadıktan snra6 -7 tane keçib.küçük küçük kırıp atıyorum agzı kapalı orta ateşte tam 3dk.kaynıyo..snra altını kapıyorum ocagın 20-25 dk.demleniyo..snra taneleri çıkarıp cama koyuyorum sogusun diye..ilk 1 hafta sabah aç karnınıa akşam yatarken içti..özellikle sabah içmek istemedi..alttan girdim üstten çıktım içirdim..sonra 3 ay akşamları sadece..şimdi yatarken içiyo arkadanda 1 bardak su yuvarlıyo..bide içtikten snra pıııııııhhh diye sess çıkarıyo:teytey: kopuyoruz..ama alıştı artık
canım bende bu kürü bulan doktorun kitabı var..ibrahim saraçoglu..dioki pekmez asla aynı işlevi görmezz çünkü keçiboynuzları çekilirken içindeki etken madde ucuyomus..yani sperm için aynı işlevi görmez belki başka şeyi fayda saglar yine..yarım litre suyu kaynat..ama içme suyu kullanıyorum ben..gerçi belirtmemiş de..bn garanti olsun diye..nese kaynadıktan snra6 -7 tane keçib.küçük küçük kırıp atıyorum agzı kapalı orta ateşte tam 3dk.kaynıyo..snra altını kapıyorum ocagın 20-25 dk.demleniyo..snra taneleri çıkarıp cama koyuyorum sogusun diye..ilk 1 hafta sabah aç karnınıa akşam yatarken içti..özellikle sabah içmek istemedi..alttan girdim üstten çıktım içirdim..sonra 3 ay akşamları sadece..şimdi yatarken içiyo arkadanda 1 bardak su yuvarlıyo..bide içtikten snra pıııııııhhh diye sess çıkarıyo:teytey: kopuyoruz..ama alıştı artık
canım ya süpersin kızlar hergün girin böyle gülmek istiyorum hep sitres attım inanın
aynen benimkide öyle bir elinde bardak diğerinde peynir tabağı vee pıııhhhh:roflol:
pıhh ne ki kız
ne güzel :)))))) kız hep hüzünllü hüzünlü olmakda iyi olmuyor... hep ağladıkda ne oldu tık yok:) bari bu ay hep gülelim bak nasıl patır patır patlama olacak heheheh
ee kızınız olursa ne olacak adı erkek olurse ne olacak diyin bakalım:)
hakkımızda hayırlısı olsun valla kızlar bu gün çok eğlendim her gün böyle oyalanacak şey bulsak muhabbet çıksa unutur gideriz kendiliğinden gelir bebişler inşallah şimdi ben çıkıyorum..ara ara bakarım yeni bir kür çıkarsa rica ediyorum özelime mail atın...kaçırırısam üzülürüm valla...ama bu sıcak tutma işi mantıklı ben her akşam sıcak su torbasına oturcam sıcaktan zarar gelmez..bir yerde okumuştum karnınızın üstüne sıcak su torbası koyun diye...hadi görüşmek üzre
kızım olursa Ayşe Melek olacak inşallah yıllardır bunun hayalini kuruyorum erkek olursa babası koycakmış sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?