Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla tehlikeli işler bunlar sakın tuvalete dökmeyin mutfağa dökün ben bu ay yapamam heralde film çekilcek doktora süt süt kokmayım sonra sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

keçiboynuzunu nekadar kaynatıyorsunuzda veriyorsunuz pekmezini versek olmazmı.

ya besmeleyle otururursk bişe olmas heralde de..bide yakmayalım malum yerii..valla doktorada açıklayamayısdelikafadulden

valla tehlikeli işler bunlar sakın tuvalete dökmeyin mutfağa dökün ben bu ay yapamam heralde film çekilcek doktora süt süt kokmayım sonra sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:))) sabahlarımı yapmak lazım vallah eşim evdeyken yapamam harbi harbi delirdim sanacak ... saat farkedermi...eşimin bunu görmesini istemem:) gördüğünü düşünemiyorum.... hehehe

bende diyorum eşim neden kilo aldı geçen yıl 3 ay kullandı 3 milyondan 40 milyona çıktı sperm sayısı sigarayıda bıraktırdım her gün fındık fıstık kilolar da tabii.allahtan az kiloluydu boyuda var kurtarıyoa.s

ya besmeleyle otururursk bişe olmas heralde de..bide yakmayalım malum yerii..valla doktorada açıklayamayısdelikafadulden

doktor ne oldu derse çocuk olmadığı için ceza verdik deriz:) kendimiz bilerek yaktık deriz:) kız düşünsene doktora süte oturduk kaynardı yakdık nasıl denir:) ee birde yakarsak bebiş hiç olmaz eşimiz yaklaşamaz:) çok riskli bir iş bu....

:))) sabahlarımı yapmak lazım vallah eşim evdeyken yapamam harbi harbi delirdim sanacak ... saat farkedermi...eşimin bunu görmesini istemem:) gördüğünü düşünemiyorum.... hehehe

canım ya süpersin kızlar hergün girin böyle gülmek istiyorum hep sitres attım inanın

keçiboynuzunu nekadar kaynatıyorsunuzda veriyorsunuz pekmezini versek olmazmı.

canım bende bu kürü bulan doktorun kitabı var..ibrahim saraçoglu..dioki pekmez asla aynı işlevi görmezz çünkü keçiboynuzları çekilirken içindeki etken madde ucuyomus..yani sperm için aynı işlevi görmez belki başka şeyi fayda saglar yine..yarım litre suyu kaynat..ama içme suyu kullanıyorum ben..gerçi belirtmemiş de..bn garanti olsun diye..nese kaynadıktan snra6 -7 tane keçib.küçük küçük kırıp atıyorum agzı kapalı orta ateşte tam 3dk.kaynıyo..snra altını kapıyorum ocagın 20-25 dk.demleniyo..snra taneleri çıkarıp cama koyuyorum sogusun diye..ilk 1 hafta sabah aç karnınıa akşam yatarken içti..özellikle sabah içmek istemedi..alttan girdim üstten çıktım içirdim..sonra 3 ay akşamları sadece..şimdi yatarken içiyo arkadanda 1 bardak su yuvarlıyo..bide içtikten snra pıııııııhhh diye sess çıkarıyo:teytey: kopuyoruz..ama alıştı artık

benim eşim 105 kilo oldu ben 70 mahvolduk vallah :) inanın üstüme giyecek kyafetim kalmadı hani bebiş olur diyede almıyorum bilerek yenileri boşuna almayayım nede olsa doğumdan sonra yenilenecek gardolap diye ama bu gidişle bebiş gelene kadar çıplak kalacağım hehe bir an önce alışverişe çıkmam lazım.

kız ben bu konularada çok tembelim. birinin beni dürtmesi lazım:9 hergünmü yapılacak birkere yapılıp hergün iççemiyormu...

aynen benimkide öyle bir elinde bardak diğerinde peynir tabağı vee pıııhhhh:roflol:

canım ya süpersin kızlar hergün girin böyle gülmek istiyorum hep sitres attım inanın

ne güzel :)))))) kız hep hüzünllü hüzünlü olmakda iyi olmuyor... hep ağladıkda ne oldu tık yok:) bari bu ay hep gülelim bak nasıl patır patır patlama olacak heheheh

ee kızınız olursa ne olacak adı erkek olurse ne olacak diyin bakalım:)

hakkımızda hayırlısı olsun valla kızlar bu gün çok eğlendim her gün böyle oyalanacak şey bulsak muhabbet çıksa unutur gideriz kendiliğinden gelir bebişler inşallah şimdi ben çıkıyorum..ara ara bakarım yeni bir kür çıkarsa rica ediyorum özelime mail atın...kaçırırısam üzülürüm valla...ama bu sıcak tutma işi mantıklı ben her akşam sıcak su torbasına oturcam sıcaktan zarar gelmez..bir yerde okumuştum karnınızın üstüne sıcak su torbası koyun diye...hadi görüşmek üzre

kızım olursa Ayşe Melek olacak inşallah yıllardır bunun hayalini kuruyorum erkek olursa babası koycakmış sürpriz

by by hım birde su torbasına oturmakmı var... birde ilişkiden sonra sıcak tut diyorlar... oy hangi birini yapacağım ama bu ay hepsine başlayacağım ilk kartopunun dediği ç+b+t karışımı her saban incir kürü sonra hergün 2 ceviz iki günde bir süte oturma eşime keçiboynuzu suyu ve arı sütü içirme işi kızlar bildiğim kadarıyla arı sütü ezdırıcı özelliğide var bebiş yapalım derken kocişleri azdırmayalım elden gitmesinler:)

kızım olursa Ayşe Melek olacak inşallah yıllardır bunun hayalini kuruyorum erkek olursa babası koycakmış sürpriz

hehe benim kız olursa alev veya alaz erkek olursa ateş veya yalım:) 4düz olursa ve 2si kız 2si erkek olursa bunlar:) ama 5şiz isteme ona ateşle ilgili isim bulamayız:) soy adımız ateş olduğundan böyle düşündüm tek endişem kızım olursa alev ateş olacak çok ateşlisin diye dalga geçerlermi:)

kızlar bu arada sütün içine koyacağımız maydonazo yıkamamıza gerek yok sanırım:9 ay birde onla uğraşamam:9) bende şöyle bir çıkayım yemek yapayımakşama açık arada bakarımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…