Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bnde çıkıyorum..öpüyorum hepinizi hep böle mutlu kalalım..bade ismi hoşuma gidiyoru bnmde son günlerde..hadi görüşüüz..hee buarada bn o teyzeyi arayıp hbr vercem kartopucum..aradaım kimse yok..hadi ALLAHa emanet olun..

bende çıkıyorum arkadaşlar Allah hepimizi güldürsun en kısa zamanda inşallah akşama evden girerim hoşçakalın

kızlar gülemketen yaş geldi gözlerimden.

gamzeciğim haber bekliyoruz senden...

sütü yapacak arkadaşlar, kocanızın yanında yapmanız lazım malesef. çünkü buhar banyosundan sonra hemen kocişinizle yatmanız gerekeiyormuş

ben karar verdim annemde öyle yap diyor yani adetin 10 -12-14-16-18 günleri aşağı yukarı yumurtlama zamanı hepimizin artık bu konuda ustalaştığı malum günlerde küveti sıcak suyla dolduracağım yarım saat falan içinde oturacağım sontada cup yatak. ve kendimizi hiç üşütmeyeceğiz bu arada ayaklar sıcak olacak

canlarım aradım sırf onu yazmak için grdim valla..kızlar arpa samanını haşlamış teyze ama kafasından asagı geçirmiş o dumanla terleyip hemen yatmış..ve hiç üşütmiceksn diyo çorapdı,iç çamasırdı kat kat giyin diyo..bunu yaptıgı ayın akabindeki ayda hamile kalmıs 45sene önce...duyurulur hadi öptüm hepinizi...

kafasından asagı geçirmiş derken çarsaf geçirmiş başına o duman la tüm vücudunu terletmiş...yanlıs anlasılma olmasn:))

gerçekdenmi ya bu olmadı..... ya eve geleceği saatte yaparız sonra o geldimi hazır oluruz olmazmı:9

ya kıslar şu yumrta olayını ben çözemedim :) ben doktorun verdiği ilaçla yumurta yaptığını sanıyordum ama yumurtayı v ücut üretiyormuş doktor olan yumurtayı büyültüyormuş verdiği iğne veya ilaçlarla sonrada çatlatıyorlarmış ya bende az yumurta oluşuyormuşşşş yav tavuklar kadar olamıyorum desenize

her kişide doğuştan belli bir rezervle yumurta oluyor.adet döneminde belli adetle vücuttan atılır,sonra yıllar geçtikçe rezerv bitince tabii menepoz yani yaşlar ilerlemeden dört koldan sarılmak lazım bu arada hiçbir şekilde yumurta oluşturulamıyor canım

bende senin gibi sanıyordum. yumurta sayısını arttırıyor diye. ama sen deyince düşündüm aslında doğru çünkü zaten her kadının doğuştan bir yumurta rezervi varmış. belki ilaçla o ay daha fazla yumurtanın gelişmesi ve büyümesi sağlanıyordur. yani varolan rezervimzidekilerden.

kızlar ben p.tesi hsg çektirdim ya cumaya daha doktora gideceğim ve önümzüdeki adet dönemi aşılama yaptırmak istiyordum ama arkadaşım dedi ki hsg yeni çekildiği için bu dönem değil diğer adet dönemini bekelr doktor. öyle birşey var mı. yani hsg sonrası hemen aşılama yaptıran oldu mu.

aren ben hsg den sonra aşılama yaptırmadım ama şunu biliyorum ki hsg den sonra hamile kalma ihtimali baya bi yükseliyomuş.. genelde o ay kendiliğinden bile hamile kalanlar oluyomuşş .. inşallah sende aşılama yaptırmasan bile bu ay hamile kalanlardan olursun...

canım bende hsg çektirdim sonra adet gördüm pazartesi aşılamamı olcam inşallah yani dediğin gibi çektirdikten sonra 2. ay aşılamayı önerdi doktorum bi de bana dediki hsg çektirdikten sonraki ilk 2 ay aşılama için çok uygunmuş istersen sen de 2. ayı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…