- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.601
kızım olursa Ayşe Melek olacak inşallah yıllardır bunun hayalini kuruyorum erkek olursa babası koycakmış sürpriz
kızlar gülemketen yaş geldi gözlerimden.
gamzeciğim haber bekliyoruz senden...
sütü yapacak arkadaşlar, kocanızın yanında yapmanız lazım malesef. çünkü buhar banyosundan sonra hemen kocişinizle yatmanız gerekeiyormuş
kafasından asagı geçirmiş derken çarsaf geçirmiş başına o duman la tüm vücudunu terletmiş...yanlıs anlasılma olmasn:))
kızlar gülemketen yaş geldi gözlerimden.
gamzeciğim haber bekliyoruz senden...
sütü yapacak arkadaşlar, kocanızın yanında yapmanız lazım malesef. çünkü buhar banyosundan sonra hemen kocişinizle yatmanız gerekeiyormuş
gerçekdenmi ya bu olmadı..... ya eve geleceği saatte yaparız sonra o geldimi hazır oluruz olmazmı:9
günaydın bugün herkez nerde aktaramı gittiler acaba?
ya kıslar şu yumrta olayını ben çözemedim :) ben doktorun verdiği ilaçla yumurta yaptığını sanıyordum ama yumurtayı v ücut üretiyormuş doktor olan yumurtayı büyültüyormuş verdiği iğne veya ilaçlarla sonrada çatlatıyorlarmış ya bende az yumurta oluşuyormuşşşş yav tavuklar kadar olamıyorum desenize
kızlar ben p.tesi hsg çektirdim ya cumaya daha doktora gideceğim ve önümzüdeki adet dönemi aşılama yaptırmak istiyordum ama arkadaşım dedi ki hsg yeni çekildiği için bu dönem değil diğer adet dönemini bekelr doktor. öyle birşey var mı. yani hsg sonrası hemen aşılama yaptıran oldu mu.
kızlar ben p.tesi hsg çektirdim ya cumaya daha doktora gideceğim ve önümzüdeki adet dönemi aşılama yaptırmak istiyordum ama arkadaşım dedi ki hsg yeni çekildiği için bu dönem değil diğer adet dönemini bekelr doktor. öyle birşey var mı. yani hsg sonrası hemen aşılama yaptıran oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?