- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.921
slm kızlar ben geldim:) geçmişi okudum bana 200 düşmüş sanırım rahatlıkla ve seve seve okicam...kızkardeşimde söyledi gerçi..bu ay sanırım başka hamiş hbr i yok durumlarda degişiklikde yok..buarada bu ay herşei denicem demiştim ya..denesen de denemesende olmayınca olmuyor..şuan yumurtlama haftasındayım..ama bilin bakalım ne oldu..kocişim kör kütük gripohaoldumsmile gülsem mi aglasam mı şaşırdımlülülülülülü
kız hehehe bende iikinci ayımda klomen tedavisi oluyordum tam çatlatma iğnesi yapılacak beli tuttu eşim 1hafta evde yattı ama kıpırdayamıyınca hehehe tedavide iğnede boşa gitmişdi bazen aksilik oluyor.... ama hem sinir olmuş hemde üzülmüşdüm eşimde canımcım çok kötü olmuşdu....
ben çıkıyorum arkadaşlar. akşam evden girebilirsem görüşürüzzzzzzzzz
canım Allah ım yüzünü güldürsün hadi ilk haberler sizlerden gelsin ... bir kaç arkadaş daga var bu ay aşılama yaptıranlar Allah ım hepinize hepimize anne olmayı hayırlı şekilde nasip eylesin bebişlerimizi kucağımıza aldırsın...... hiç kendinide yanlız hisetme hatta ailenin bilmemesi daha iyi inana kimse soru sormayacak ne güzel işde.... vallah bende herşeyi yanlız yaptım hsg filmi dahil herşeye tek gittim....... aşılamada bile eşim spermmi verdi gitti onda bile tekdim.... o nednele sakın kendini yanlız hissetme sadece kendini bir kaç gün kolla ve stresden uzakdur....
çok teşekkür ederim şimdi geldim evime hemen yatıcamm gerçekten hiç streslik bişi yokmuş guclubacismile yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederimm:)) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:))[/QUOT
aşılaman hayırlı olsun canım bende 2 gün önce yaptırdım bakalım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bugün dinlen yarın normal hayatına devam edersin seninle yaklaşık aynı tarihlerde sonucumuzu öğreneceğiz şimdiden heyecanlandım bak benim dün de bu gün de kalçalarıma karnıma iğne batar gibi ağrı oluyo kullandığımız iğnelerden olabileceğini düşündüm bende hayırlısı bakalım neler olacak
emenne evet biliyorum bende seni takip ediyorum bi kaç gündürr inşallah burdan hayırlı haberler verip umut oluruzz arkadaşlarımızakaydirigubbakcemile5 yumurtalıklarımda iğne batması gibi sancılar bendede var bi batıyo bi duruyo inş. iyi bişidir bu.. hayırlı haberler almak ve vermek dileğiyleeolumunekankayizsmile
allahın bana vermiş oldugu en büyük ceza bu olsagerek bazen çekip gitmek istiyorum kimsenin beni tanımadı bir yere ama olmuyor belli düzen kurdum mardinden işte açlışıyorum ama aklım hep neden soruları ile dolu dilerim rabbimden bana nasip olmayan bebek inşallah sizlere nasip olur kızlar
şimdi geldim kızlar..halamlardaydım..amcamın gelinleride ordaydı..2sininde ilk seneden olmak üzere 2tane ogulları var..yok kucama çok yakısmıs yok ben nezaman yapıyomuusum:)) gerdilerde gerdiler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?