Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız hehehe bende iikinci ayımda klomen tedavisi oluyordum tam çatlatma iğnesi yapılacak beli tuttu eşim 1hafta evde yattı ama kıpırdayamıyınca hehehe tedavide iğnede boşa gitmişdi bazen aksilik oluyor.... ama hem sinir olmuş hemde üzülmüşdüm eşimde canımcım çok kötü olmuşdu....

arkadaşım adetlerin düzenliyese hesaplamak kolay 28 günde 1 oluyorsan 14. günde yumurtlama zamanıdır.

yani adet periyodundan 14 çıkart yumurtlama zamanın o olacaktır.

çok düzenli değilse adetin başlangıcından itibaren say.

12-14-16-18. günler hamile kalabilmen için en uygun günlerdir. bu günlerde ilişkiye girmek çok önemli

bilmem biraz anlatabildimmi.? inşallah yardımcı olabilmişimdir. bende bunları buradaki topicleri okuya okuya öğrendim canım ))))))))))

evet ya insan ne yapacağını şaşırıyor. zaten topu topu 2 3 gün var hamile kalmak için o zamanda birşeyler çıkyor bazen malesef :-((((((

çok teşekkür ederim iyi dileklerin, güzel duaların için aminnnnn........ evet bende pek ailelerle paylaşmayı sevmiyorum acaip sorular soruyolarbilmiyorumkismile hsg çektirirkende kimseye demedim benim bide genel anestezili olmuşu ama sağolsun eşim bütün süreçte yanımda oldu.. hatta bugün aşılamam yapılırkende yanımda olmak istedi dr ve hemşireler müsade etmedilmaz: RABBİM bu yorucu sancılı süreç boyunca bize, hepimize dayanma sabır gücü versinn...... İYİKİ VARSINIZolumunekankayizsmile

lüfen bu kadar karamsar olmayın bilyorum insanların saçma sapan laflarını kaldırmak, çekmek çok güç ve yorucuu sıkıntılı hastane süreci çok yorucu ama bunu ALLAHTAN bi ceza olarak diğilde sınav olarak görmen sanıyorum daha hayırlı... ve ben bu sınavları atlatıcamıza bütün kalbimle inanıyorumm unutma RABbim yoktan varendirr inşallah senin içinde , bizim içinde hayırlı evlat dileyen bütün kardeşlerimiz içinde yoktan vareder.....

şimdi geldim kızlar..halamlardaydım..amcamın gelinleride ordaydı..2sininde ilk seneden olmak üzere 2tane ogulları var..yok kucama çok yakısmıs yok ben nezaman yapıyomuusum:)) gerdilerde gerdiler yaaaa

kızlar meraba bende uzun zamandır giremedim...okudum gerçi yazılarınızı..kürlere devam.bakalım benimde büyük ihtimalle 15 mart 2.aşılamam yapılcak.herşeyin hayırlısı.....

şimdi geldim kızlar..halamlardaydım..amcamın gelinleride ordaydı..2sininde ilk seneden olmak üzere 2tane ogulları var..yok kucama çok yakısmıs yok ben nezaman yapıyomuusum:)) gerdilerde gerdiler yaaaa

canım ben bu konunu çaresini şöyle buldum..... eşimin tarafından biri birşey dediğinde sorun eşimde diyorum... bizden biri sorduğunda bende sorun var napim diyorum vallah hiçde takmıyorum kimene canım.... hatta birgün birine çok kızdım istersen yatağa yatmadan rapor vereyim dedim sana sen tut reçetesini:)))) ondan sonra edepsiz demiş benim için bir daha tık yok....

kızlar takmayın böyle şeyleri bırakın milletin ağzı torba değilki bğzeceksiniz. siz eşinizle birmisiniz mutlumusunuz size destekçimi sarılıp uyuyormusunuz herşeye rağmen ona bakın gerisi hikaye ........

kızlarr hayat zaten binbirtül oyun oynuyor biz sadece biçilen rollerde elimizden birşey gelmeden göçebe misali koşturuyoruz.... inan hayat hiç birşeyi kafaya takmayacak kadar kısa.... bazen dşnüyorum evet anne olmayı çok ama çok istiyorum eşime babalığı çok yakıştırıyorum ama bir yandanda bu isterken farkında olmadan evliliğimin gerilmesine enden oluyorum. bunu hepimiz yapıyoruz.. olmazsa ne olur... eşimle mutlumuyum önemli olan bu..... genel bir sorun yok... ama olmuyor işde..... napalım.... kısmet ... kendini üzenleri görnce daha çok üzülüyorum..... hayatı bırakın akışına evet elinizden geleni yapın ama anı yaşamayı kaçırmayın.... benim koçiş gelmek üzere sizlere iyi akşamlar.. Allaha emanet olun kızlar.....Yarabbim bizlere beraber ben inanıyorum sizde inanın...

merhaba arkadaşlar . kasım ayında tüp bebek yaptım. kimyasal gebelik oldu. eşimin sperm sayısı 12milyon hızlı toplamı %60 acaba aşılama deneyeyim mi? bir de aşılamayı hiç bilmiyorum. ben beklemekten çok sıkıldım. hemen tüp denedim. ama çok yıprandım. aşılama nasıl daha mı zor acaba bir de fiyatı nasıl merak ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar. şimdiden hepinize çooooooook teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kızlarrrr epeydir yoktum işlerim çok yoğundu okumaya başladınızmı bana kaçtane düştü ben çabuk okurum bana ne kadar düşerse okurum ezbere biliyorum zaten allah kabul etsin haber bekliyom kartopu ne kadar düştü bana bide isimleri tekrar geçersen memnun olurum tek tek okuyalım başlamadan

Herkese günaydınlar kızlar okumaya yarın başlıyoruz yani cuma .kartopu bize bugün isimleri ve adetleri tekrar geçer büyük ihtimalle :) herkesin gününün güzelliklerle geçmesini dilerima.s.

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…