Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

Allah kavuştursun şimdiden herkesi hayırlısıyla.
Demekki şubat ta yanlız değilmişim destek olalım birbirimize mafoldumben

Larisa'cım TC kimlik numarası varsa sende kütüğü neredeyse o birliği ara mesela ben sinop'u aradım. Ne bileyim abimin askerliği nereye çıktı öğrenebilir miyim de ki ben öyle dedim Hemen söylüyorlar zaten. Arkasından iş çevirmek değil canım bilgi edinmek bu :1rolleyes:

Aynen öyle söylediklerinle çok haklısın ama öyle sulugözüm ki yüzüne bakınca bile gözlerim doluyor. Ben onu değil o beni teselli ediyor :)
Ama kısa zamanda toparlanacağım inşallah. Dualarımı eksik etmeyelim teşekkür ederim. Allah tüm askerlerimizi korusun. :1hug:

canım onlar ağlıycağımızın farkındalar
ben hem ağlardım hemde ağzım gülerdi sen bana bakma bilmiyomusun sulu gözüm derdim
geçende yine ağlıyodum tam aradı noldu bişeymi var dedim bişey olsa gülermiyim hiç bak gülüyorum senin hiçsurat astığını görmedimki ben diyo :))
askerlik zor değilde beklmek ve nasıl hareket etmen gerektiğini bilmek zor
şimdi kızmadığı markete iki defa gitsen kızabiliyolar yada her gün gittiğin arkadaşına artık gitmemen gerektiğini söyleyebiliolar .... liste böyle uuzaarr gider :)
ama geçiyo günler meraklanma daha dün gibi askeriyenin kapısında ayrılışımız 2 ay geçmiş
(tamamen sallıyorum o 2 ay 2 yıl gibi geldi ama olsun sen çabuk geçiyo diye düşün :) ))

Ne kadar olgun davranabilmişsin canım benim.
Şu sıralar yapmacık bir anlayışlılık ve yapmacık mutluluk var üstümde içim yanıyo ama
belli etmek istemiyorum :) Sanki anlamıyo :)
Olsun dediklerini bende yapıcam.

Gitsin gelsin de bir an önce ben kaprislerine razıyım :)
Allah kısmet ederse son engelimiz olmuş olucak :1rolleyes:

Son düzenleme:
benimde en yakin arkadasim gidiyor canim , acisiyla tatlisiyla 6 yilimi gecirdigim arkadasim , simdi ayri kalcaz diye hüzün var tabi , ama vatani görevini yapcak cok onur ve gurur verici bisey bu :lepi: o da 21 subat felan diyordu en son askerlik hakkinda konustugumuz demekki a grubu 23 subatta , ama mayisa kalma gibi bi ihtimali var , ya bisi sorcam simdi subatta gidenler yaza agustosa tatile gelebiliyorlar mi bilgisi olan varmi ?

Sizi de Allah kavuştursun canım hayırlısıyla.
Hiç o konuda bilgim yok benimde canım ya bende merak ediyorum

Canımmm benim sevgilimde ıspartada komando olarak yapıyooo şükür acemilik bitti bugun son günü yarın akşam izinee geliyooo 1 hafta kalıp ustabirliğe gidicekkk..
dağıtımı Muş wartoya düştü ..
ısparta biraz soğuk oluomuş ve çok rüzgar oluomuş kalın şeyler alsın yanına ama Allahtan seninki marta girerken gidicekkk benimki 88/4 dü tam kışın ortasıydıı..
şimdiden Allah yardımcın olsunnn.. ahhh ahhhh

Şafak= 391 turkbayragi

Son düzenleme:
iden ben geldim...

asker göndericek arkadaşlar Allahım sabır versin ve kimseyi korktuğuna uğratmasın aminn....

hoşgeldin elvinim teselli ediyoz kendimizi arkadaşlarla gel katıl moral olalım birbirmize

körler sağırlar birbini ağırlar :)

şaka bi yana hep sölemişimdir... asker yolu bekleyenin halinden asker yolu bekleyen anlar..

ya evet ammaan nolcak özleyin biraz birbirinizi
yada boşver erkekler askerde adam olur bişey olmaz
yada ammaan oda askerlik mi (genelde kısa dönemler için)
şafak kaç? 125 oooo bişey kalmamış bitmiş
bu insanlar sinir bozucu yaratıklardır aldırış etmeyin gelin burda biz sizianlarız

Günaydın herkese, bir gün daha gitti yaklaşıyor ayın 21'i ooy oy.

ıdencim söylediklerine harfiyen katılıorum birde diyolar ya göz açıp kapayıncaya kadar geçer diye gel bide bize sor hey Allahım.

Mühendisleri, doktorları yani hizmetçileri kısa döneme almıyorlar uzun dönem yapıyorlar ihtiyaç olduğu için idencim

canım merhaba Allah sende tez zamanda kavuştursun ınşallah bizde iden, elvin ve ben asker yolu gözlüyoruz ama bizimki kısa dönem 2 ay oldu canım, ama seninkide üni. mezunu ve eğer uzun dönemsede 12 ay olması lazım bi sor bence, çünkü ne olursa olsun 15 ay yaptıramazlar kanun böle 12 ay yapıyolar bitanem

ya şöyle bir durum var 2 yıllık tekniker olarak mezun oldu ama şimdi açıköğretime geçiş yaptı. ordan 4'e tamamlayacak.
O yüzden 15 ay

Allah kavştursun sizi de ne güzel kısa dönem şanslısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…