Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

Evett inşallah yarın btiyo acemisi geliyo. 1haftalık tatilden sonraa Erzurum yolcusuu :a015:

rabbim tez zamanda kavuştursun canım olumunekankayizsmile

ay bizimkide gitseydi gezert ozardım enime boyumaşakkıdı
(üfff işi gırgıra vurmaya gamsızlıga vurmaya calışıyorum....ama içimde korku endişe vslerin haddi hesabı yok rabbim hakkımızda hayırlısını göstersin bize ve herkesede)

Hahahaa :))) Gezmeyii gör bak nasıl burnundan getiriyoo seninn kaydirigubbakcemile valla canım eskiden daha çok gezerdimm şimdi hafta sonlarıı evdeyim hep.. :bbo: ıyi bi yere düşerse acemilikte çok yorulmaz diye düşünüyorum eğitimler harici.. Sıkma canını olan ona değil sana olucakk :)))

yorucu ve zorlu bi yokuş bizi bekliyor hissediyorum.

o orda ortamda olcak ben bilmediğim bi ortam yüzünden neler düşüncem neler yaşıcaz
zaman göstericek... hayırlısıyla gelsin beraber bi psikiyatriye falan gideriz zemuszemus
nikah memuru yerine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bulduk valla iyi oldu ama birbirimize destek olmazsak nasıl biter koskoca 15 ay.
Seninki acemiliği yedi hadi bakalım darısı başımıza. Allah kavuştursun.
Bakalım bizimki usta birlğine nereye sürülecek.
Acemilik Isparta muhtemelen herkes doğu diyor ama bakalım :çok üzgünüm:

Yaa canım sormaa inşallah psikolojileri bozulmaz her türlü insan var diyo, bizimki çok iğrendi, duş yok hamam var herkezi sokuyolar içine geçen benmkinin bi konuşmasına şahit oldumm aynen şöle;

X: Emrahhh ben gidiyom duşaa (sevgilim oluyorr) :) Sevgilimin cevabı: Tamam sen soyun ben geliyorumm ohaoldumsmile

Aminn canım ama hiç belli olmuyor o sevgilin nereliyse tam tersi istikamete yolluyorlar canımm. Doğuysa - batı / batıysa doğu gibi.. Bi acemiyi atlatında sizde, bizimkilere alt devre lazım yawww kaydirigubbakcemile3

delikafadulden işi pişrmesinler sonra
bende internetten okudum birisi yazmış başından geçin bir olayı.
Sabah diş fırçalama esnasında yanına gelen birisi abi bende şu fırçadan yok seninkini ödünç alabilir miyim demiş ya şok oldum bazıları pisuvarı lavabo sanım kafalarını yıkamaya çalışıyorlarmış. Çok duydum böyle şeyler. kaydirigubbakcemile3

busrae sendemi grafikersin :d tüm grafikerler burda asker bekleyen grafikerlerrr hahahah benmkinin acemiliği çoktan bitti kızlar ya ama şuan denetim zamanları çok eğitim yapıyolar yaa
duygucum bende çalışıyorum iş güç aynı

töbe töbeeyvahedigeldismile

:ecrin_bebek:

Evet canım grafik & web tasarımm.. Acemide fazla eğitim olmaz diye biliyorum ama seninki komando falansa bilmemm benmki bakım bölümünde

Evet canım grafik & web tasarımm.. Acemide fazla eğitim olmaz diye biliyorum ama seninki komando falansa bilmemm benmki bakım bölümünde

canım acemilik çoktan bitti izim ocağın ilk haftasıydı ama bu hafta denetimleri oldukları için çok fazla eğitim yaptırıyolar, benimki çavuş

Hımm anladım canımm, benmkide gittiği yerde çavuş olarak devam edicekk, Rahatmı canım seninkii telefon faln taşıyomu yanında, nerde yapıo bide =)

Kıslar korkmayın yaa şaka amaçlı sölenmiş bi laf . Sanırım yanii =))) kaydirigubbakcemile3 bişey olmaz asıl orda erkek olup gelicek onlarr a.s

birbirleriyle geyik yapıolardır belkide:hulya:
tüm gün beraberler napsınlar eyvahedigeldismile

Hımm anladım canımm, benmkide gittiği yerde çavuş olarak devam edicekk, Rahatmı canım seninkii telefon faln taşıyomu yanında, nerde yapıo bide =)

anladım canım bizim kısa dönem 2 ay bitti 3 ay kaldı kısmetse rahaatlar Allaha şükür hergün arıyo 3-4 kez ama cep tel yok, tugay komutanlığında ollduğu için, BALIKESİR-EDREİT canım seninki? :)

anladım canım bizim kısa dönem 2 ay bitti 3 ay kaldı kısmetse rahaatlar Allaha şükür hergün arıyo 3-4 kez ama cep tel yok, tugay komutanlığında ollduğu için, BALIKESİR-EDREİT canım seninki? :)

Şuan balıkkesirde ama yarn geliyo canımm, Burdan Erzuruma geçicek askerliğe orda devamm opuyorumnanaktan

kıs damla bizim topiğe bu kadar takılmıyosun
canlarım zaten siz şu an farkında deilsiniz ne olabilceğinin biz ne kadar anlatsakta boş yani çünkü aynı şeyleri yaşadık biliyorum
gittiği güne kadar farkında olmıycaksınız ne zamanki otobüse bincek el sallıcak içiniz o zaman yanıcak
gerçi bizimki yakın olduğu için ben arabayla götürüp bırakmıştım o en çok korktuğum otobüste veda sahnesini yaşamadım yinede nizamiyeye arkama baka baka dönmek öldürmüştü
hala anlatırken içim yanıo tarifi olmayan duygu bunlar ama diyorum bazen onada iyikide askere gitmeden önce yaşanmış yaşanacaklar sonra olsaydı o asker fotolarını çektirdiğinde ben olmasaydım yanında bu kadar gurur vermezdi gururumsun diyorum onlarında egoları tatmin oluyo
sadece sabır sabır sabır hoşgörü güler yüz erkeklere bunlar gerekiyo
ama üzüldüğünüzüde çaktırmadan belli edin değer bilsin eşşeksıpaları =))

Son düzenleme:
kız idenim ne güzel yazmışsın valla hislerime tercüman olmuşsun anam
busrae canım senin kısa dönem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…