- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Evett inşallah yarın btiyo acemisi geliyo. 1haftalık tatilden sonraa Erzurum yolcusuu :a015:
Hahahaa :))) Gezmeyii gör bak nasıl burnundan getiriyoo seninn kaydirigubbakcemile valla canım eskiden daha çok gezerdimm şimdi hafta sonlarıı evdeyim hep.. :bbo: İyi bi yere düşerse acemilikte çok yorulmaz diye düşünüyorum eğitimler harici.. Sıkma canını olan ona değil sana olucakk :)))
Ohh kıslar ne güzel :)) daha sevgilileriniz askere gitmeden bulmuşsunuz birbirinizi. Ne kadar iyi bişey olduğunu askere gönderdikten sonra anlıcaksınızz.. Destek olmak çok önemli bu dönemde özellikle bide birbrinizi çok iyi anlıosanız turkbayragi
yorucu ve zorlu bi yokuş bizi bekliyor hissediyorum.
o orda ortamda olcak ben bilmediğim bi ortam yüzünden neler düşüncem neler yaşıcaz
zaman göstericek... hayırlısıyla gelsin beraber bi psikiyatriye falan gideriz zemuszemus
nikah memuru yerine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bulduk valla iyi oldu ama birbirimize destek olmazsak nasıl biter koskoca 15 ay.
Seninki acemiliği yedi hadi bakalım darısı başımıza. Allah kavuştursun.
Bakalım bizimki usta birlğine nereye sürülecek.
Acemilik Isparta muhtemelen herkes doğu diyor ama bakalım :çok üzgünüm:
Yaa canım sormaa inşallah psikolojileri bozulmaz her türlü insan var diyo, bizimki çok iğrendi, duş yok hamam var herkezi sokuyolar içine geçen benmkinin bi konuşmasına şahit oldumm aynen şöle;
X: Emrahhh ben gidiyom duşaa (sevgilim oluyorr) :) Sevgilimin cevabı: Tamam sen soyun ben geliyorumm ohaoldumsmile
Yaa canım sormaa inşallah psikolojileri bozulmaz her türlü insan var diyo, bizimki çok iğrendi, duş yok hamam var herkezi sokuyolar içine geçen benmkinin bi konuşmasına şahit oldumm aynen şöle;
X: Emrahhh ben gidiyom duşaa (sevgilim oluyorr) :) Sevgilimin cevabı: Tamam sen soyun ben geliyorumm ohaoldumsmile
delikafadulden işi pişrmesinler sonra
bende internetten okudum birisi yazmış başından geçin bir olayı.
Sabah diş fırçalama esnasında yanına gelen birisi abi bende şu fırçadan yok seninkini ödünç alabilir miyim demiş ya şok oldum bazıları pisuvarı lavabo sanım kafalarını yıkamaya çalışıyorlarmış. Çok duydum böyle şeyler. kaydirigubbakcemile3
töbe töbeeyvahedigeldismile
:ecrin_bebek:
Evet canım grafik & web tasarımm.. Acemide fazla eğitim olmaz diye biliyorum ama seninki komando falansa bilmemm benmki bakım bölümünde
Kıslar korkmayın yaa şaka amaçlı sölenmiş bi laf . Sanırım yanii =))) kaydirigubbakcemile3 bişey olmaz asıl orda erkek olup gelicek onlarr a.s
Hımm anladım canımm, benmkide gittiği yerde çavuş olarak devam edicekk, Rahatmı canım seninkii telefon faln taşıyomu yanında, nerde yapıo bide =)
anladım canım bizim kısa dönem 2 ay bitti 3 ay kaldı kısmetserahaatlar Allaha şükür hergün arıyo 3-4 kez ama cep tel yok, tugay komutanlığında ollduğu için, BALIKESİR-EDREİT canım seninki? :)
kız idenim ne güzel yazmışsın valla hislerime tercüman olmuşsun anam
busrae canım senin kısa dönem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?