- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.261
yüce rabbim..sen sevdiğim kullarıma sıkıntı verririm bana yaklaşsınlar günahlarını affedeyim diye dersin ..ama biz aciz kulların bunu bazen unutup sabretmekte zorlanıyoruz.ne olur bizi isyan etme gafletine düşürme.geceleri el açıp hayırlı evlatlar ver rabbim diyerek yakarışlarımızı geri çevirme.ben ve bütün bebek isteyen kullarını en kısa zamanda sevindir Allahım.bize sağlıklı,ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar lutfet.bizi evlatla imtihan etme.tüm amin diyenlere el uzat Allahım.
yüce rabbim..sen sevdiğim kullarıma sıkıntı verririm bana yaklaşsınlar günahlarını affedeyim diye dersin ..ama biz aciz kulların bunu bazen unutup sabretmekte zorlanıyoruz.ne olur bizi isyan etme gafletine düşürme.geceleri el açıp hayırlı evlatlar ver rabbim diyerek yakarışlarımızı geri çevirme.ben ve bütün bebek isteyen kullarını en kısa zamanda sevindir Allahım.bize sağlıklı,ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar lutfet.bizi evlatla imtihan etme.tüm amin diyenlere el uzat Allahım.
merhaba arkadaşlar.. ben bi pko lu olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle... 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum .. eşimde hareketlilik ve sayı çok iyiydi.. bendede bazen 3 bazen 4 bazan 5 yumurta oluştu kimi gelişti kimi gelişemedi.. öyle böyle derken 6. ayında tedavinin bi kimyasal gebelik yaşadım.. rahimden parça aldırdım hsg çektirdim vs vs.. en son doktorum aşılamaya geçti şubatıın 2 sinde ilaçlara başladım ve 14 şubatta aşılamam yapıldı.. 28 şubatta bazı şikayetlerim başladı adetime 3 gün kala bende evde hep bi gebelik testim olur yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm..29 unda ise kanda baktırdım çok şükürki kandada pozitif çıktı ... doktoruma gittim dün ve bana şimdilik söylediğiyse aşılamadan sonraki bi günde gebe kaldığımdı geç dölenme yani... şunu anladım sonuç olarak neyaparsak yapalım onun vakti zamanı belli sanırım .. en önemli şeyse stres yapmamak olacak diye düşünmemek .. bende 7 adet yumurta ile aşılama oldum yinede ümidim yoktu aslında... önce sabır sonra şükür etmek ben hep halime şükrettim okadar olumsuzluk yaşamam rağmen .. yüce rabbim öncelike bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah...
gercekten senin adina sevindim insallah hayirlisi ile kucagina almakta nasip olur valla asilama ve sonrasini beklemek her seferinde negatif almak zaten tumden beni stres yapiyor( umut birakmiyor insanda
merhaba arkadaşlar.. ben bi pko lu olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle... 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum .. eşimde hareketlilik ve sayı çok iyiydi.. bendede bazen 3 bazen 4 bazan 5 yumurta oluştu kimi gelişti kimi gelişemedi.. öyle böyle derken 6. ayında tedavinin bi kimyasal gebelik yaşadım.. rahimden parça aldırdım hsg çektirdim vs vs.. en son doktorum aşılamaya geçti şubatıın 2 sinde ilaçlara başladım ve 14 şubatta aşılamam yapıldı.. 28 şubatta bazı şikayetlerim başladı adetime 3 gün kala bende evde hep bi gebelik testim olur yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm..29 unda ise kanda baktırdım çok şükürki kandada pozitif çıktı ... doktoruma gittim dün ve bana şimdilik söylediğiyse aşılamadan sonraki bi günde gebe kaldığımdı geç dölenme yani... şunu anladım sonuç olarak neyaparsak yapalım onun vakti zamanı belli sanırım .. en önemli şeyse stres yapmamak olacak diye düşünmemek .. bende 7 adet yumurta ile aşılama oldum yinede ümidim yoktu aslında... önce sabır sonra şükür etmek ben hep halime şükrettim okadar olumsuzluk yaşamam rağmen .. yüce rabbim öncelike bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah...
teşekkür ederim canım ..darısı tüm isteyenlerinn başına.. hayır erken gebelik testi değildi 4 liraya aldığım basit bi testti 14 şubatta aşılama yaptırdım 28 şubatta yaptım o testi silikte olsa 2 ci çizgi vardı 29 şubatta bidaha yaptım ertesi gün daha belirgindi ... zaten kanda baktırdım 478 di beta hcg değerimhayırlı olsun.
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
pek yaptığınız gebelik testi erken gebelik testimiydi.
nedense benimde hiç umudum yoktu ... aslında umutlanmamk en güzeli yinede hayal kırıklığı yaşamıyosunBende yeni yaptırdım fakat nedense hiç umudum yok
nedense benimde hiç umudum yoktu ... aslında umutlanmamk en güzeli yinede hayal kırıklığı yaşamıyosun
2 yumurta gayet ideal bence eşininde hateket vekalite sayı bunlarda yüksekse hayırlısıyla olsun inşallh .. yanlız şunu sakın kaçırma derim bende aşılamayla olmamış geç dölenme olmuş doktorum öyle söylesi onun verdiği ilişki gününden daha fazlasını düzenli yaptım ben ...gün aşırı yaptım hergün yapmakta zaten iyi değilmiş hayırlısını düşün inşallah olur yinede çok ümitlenmede hayal kırklığı yaşama ..tıbbi olarak her şey yolunda gitti 2 yumurta ile aşılama yapıldı ikisi de büyük ve kaliteli idi. Eşimden dolayı problem de yoktu. Ama yine de nedense umudum yok. Yada hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
2 yumurta gayet ideal bence eşininde hateket vekalite sayı bunlarda yüksekse hayırlısıyla olsun inşallh .. yanlız şunu sakın kaçırma derim bende aşılamayla olmamış geç dölenme olmuş doktorum öyle söylesi onun verdiği ilişki gününden daha fazlasını düzenli yaptım ben ...gün aşırı yaptım hergün yapmakta zaten iyi değilmiş hayırlısını düşün inşallah olur yinede çok ümitlenmede hayal kırklığı yaşama ..
Benim dr. bize şu gün yada şu şekilde ilişkiye girin demedi. Zaten aşılama sonrası ağrım oldu. Bi kaç test yaptırmak zorunda kaldı. neyseki bi şey çıkmadı. Açıkcası bizde sperm kalitesi bozulmasın diye de yapmadık...Zaten yapcak halimde yoktu.
olurmu canım bende çok ağrı çektim döndüm sabahlara kadar ama ertesi gün verdi sonra bir gün ara birgün daha verdi ondan sonra ben devamettim .. inan aşılama sonrası zorlandım ama mecburen yaptık okadar acıya dayandım o vız geldi
evet canım 5 yaşında bi oğlum var hiç korunmadım amaoda zaten klomenle oldu oda tedaviyle .. şimdide 6 ay klomen çatlama iğnesi vs uğraştım olmayınca doktorum aşılamaya geçti .. ben pko hastasıyım anlıcan tedavisiz olmuyo bebişmerhaba fburak bilgilerinde gördüm senin daha önce çocuğun varmış niye aşılama yaptırdın sorun neydi?:26:
evet canım 5 yaşında bi oğlum var hiç korunmadım amaoda zaten klomenle oldu oda tedaviyle .. şimdide 6 ay klomen çatlama iğnesi vs uğraştım olmayınca doktorum aşılamaya geçti .. ben pko hastasıyım anlıcan tedavisiz olmuyo bebiş
benimde temuz 2007 doğumlu bir oğlum var. bende uzun yıllardır pko hastasıyım.şimdi ikinci çocuk için aşılama deniyoruz.ilki 6 şubatta yapıldı tutmadı.ikinciye geçtik, sanırım önümüzdeki hafta olur aşılamam.kısmet artık oğlum 3. de tutmuştu inşallah bu sefer 3.ye gerek kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?