Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavin klomenlemi oldu yoksa iğnemi kullandın..hayırlı olsun bu arada tebrikler...

oğluma hamile kalmadan önce çektirmiştim rahim filmi. bi sorun yoktu.tekrar çektirmek gerekir mi acaba.hiç doktor değiştirmedim şimdiye kadar bişey söylemedi bana.kaldığımız yerden devam ediyoruz.

tedavin klomenlemi oldu yoksa iğnemi kullandın..hayırlı olsun bu arada tebrikler...
teşekkür ederim allah isteyen herkeze nasip etsin aşılamamı gonal f le yaptım ama ondan önce 6 ay klomen kullandım doktor sordu bende bu seferde gonal f kullanalım dedim ..

6 ay klomenle tedavi gördüm ama aşılamamı gonal f kullanarak başladım ... teşekküğr ederim allah isteyen herkeze nasip etsin inşallh

Hoşgeldin canım ve tebrikler.Ben de bir çocuğunu normal yollarla doğurmuş bir anneyim.10 yaşında.Son iki yıldır korunmasız hamile kalamadım.4 kez çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Ardından ilk aşılamamı yaptırdım.Dünkü kan sonucunda 0 çıktı.Henüz adet olmadım.Fakat ben aşılamadan sonra sadece bir kez ilişkiye girdim.Açıkçası hem ağrıdan hem de tuttuysa rahatsız etmeyelim diye.

teşekkür ederim ...hayırlısı olsun .. benimde çok ağrım oldu ama ertesi gün bide sonrasında gün aşırı devamettim .. doktorumun tahminide sonradan gelişip çatlayan bi yumurta dölenmiş dedi . yani aşılamadan hamile kalmamış olabiliirim pazartesi kesinleşicek günü falanda .. yani aşılama sonrasıda aşılama kadar öeneml,i sanırım ... bidahaki aşılamandada korkma daha düzenli çalış :)) ben 14 te aşılama oldum 14 . 17 19. ve 21. günde çalışma yaptım sonra bıraktım :))) yeter dedim bukadar .. inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ..

6 ay klomenle tedavi gördüm ama aşılamamı gonal f kullanarak başladım ... teşekküğr ederim allah isteyen herkeze nasip etsin inşallh

bende bu ay gonal f kullanmaya başladım.geçen ay 1 aya yakın menegon kullandım zar zor 1 yumurtam gelişti.şükür bu ay daha iyi yumurtalarımın gelişmesi.bu sefer yüksek dozla başladık tabi. seninde 2.evladını da allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkesin başına :)

amin darısı bütün isteyenlerin başına inş .. kaç kutu gonalf aldın ben 4 kutu kullandım 225 vurunuyodum bi paket 2 gün gidiyodu .. kaça aldın kutusunu ..bana 340 demişlerdi bi tanıdığa 270 e getirttim kutusunu

geçen ay menegonla 75 le başlamıştık 15 gün kadar kullandım.gelişim olmayınca 112,5 a çıkardı dr.um.15 güne yakında öyle kullandım zor gelişti 1 yumurta. bu sefer 2 kutu gonal f aldım. 112,5 la başladım perşembe kontrolüm vardı. 7 gün kullanıp gittim. 1 yumurtam 10 mm olmuş 2 tanede 7-8 mm arası vardı.dozu değiştirdi doktorum p.tesiye kadar 1 gün 75 1 gün 112,5 kullanıyorum. pazartesi kontrolüm var bakalım ne durumdalar :) doktorum bi eczane tavsiye etti orada uygun diye. eşimin eczacı arkadaşı var önce ona sorduk gonal f in fiyatını 365 dedi.doktorumun tavsiye ettiği eczaneye gittik 270 e aldım bende :)

seninde şansın yaver gitmiş bende 112 ile başlasım 4 gün yaptım ostrojen bakılınca yeterli gelmedi 225 e çıktı doz 7 adet yumutra oldu 5 tanesi geliişti ..nasip kısmet inşallah bu ay seninde tutarda emeklerin boşa gitmez..

geçen ay çok zordu kar falan çok zorladı bizi.her akşam çocukla hazırlan çık git iğne ol.bide uzun sürdü mahvoldum.en çok ta onun için üzüldüm tutmayınca.bunca çaba boşa gitti diye.ama bu sefer iğnemi kendim olmam çok işime yaradı.inşallah sonucuda iyi olur.

ya ebn,mde öyle soğuklara kara geldi bende ilk gün doktorum vurdu ikinci gün doktorumun asistanına yaptırdım sonra hep kendim yaptım ben o konudan bi zorluk çekmedim ... ben çıkıyorum şimdi benim oğlan oyun oynamak istiyomuş pc.de umarım güzel sonuçlar alırsın burdan alırız inş haberlerini

inşallah teşekkür ederim. iyi akşamlar...

kızlar ne yazıkki NEGATİF sonucum 1.26 ((( artar mı bilmemm...
asılamadan sonra bir gun calısma yaptık belkide devam etseydikk ne olurdu POZITIF OLURMUYDU DIYORUMMM

amannn breee dostlarrr kalldık baska bahara mart kapıdan baktırırrr :))))) hehehheheeh

hayırlısı olsun.
inşallah çok bekletmez sizi.

hayırlısı olsun aşıdaşım ...bi dahaki sefere inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…