- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.281
hakkında hayırlısı olsun canım .. ben bi kimyasal gebelik yaşadım ocak ayında .. ondan sonra rahim filmi çektirdim .. hem kimyasal gebelik sonrası hemde hsg sonrası şans yükseliyormuş rahim filmi çektirdinmi peki.. inşallah buseferki aşılamn tutar güzel haberlerini alırsın .. 3 . de sanırım aynı olur tedaviyle.. benim oğlumda 2007 temmuzlu aynı yaştalar ..
hakkında hayırlısı olsun canım .. ben bi kimyasal gebelik yaşadım ocak ayında .. ondan sonra rahim filmi çektirdim .. hem kimyasal gebelik sonrası hemde hsg sonrası şans yükseliyormuş rahim filmi çektirdinmi peki.. inşallah buseferki aşılamn tutar güzel haberlerini alırsın .. 3 . de sanırım aynı olur tedaviyle.. benim oğlumda 2007 temmuzlu aynı yaştalar ..
teşekkür ederim allah isteyen herkeze nasip etsin aşılamamı gonal f le yaptım ama ondan önce 6 ay klomen kullandım doktor sordu bende bu seferde gonal f kullanalım dedim ..tedavin klomenlemi oldu yoksa iğnemi kullandın..hayırlı olsun bu arada tebrikler...
6 ay klomenle tedavi gördüm ama aşılamamı gonal f kullanarak başladım ... teşekküğr ederim allah isteyen herkeze nasip etsin inşallhtedavin klomenlemi oldu yoksa iğnemi kullandın..hayırlı olsun bu arada tebrikler...
merhaba arkadaşlar.. ben bi pko lu olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle... 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum .. eşimde hareketlilik ve sayı çok iyiydi.. bendede bazen 3 bazen 4 bazan 5 yumurta oluştu kimi gelişti kimi gelişemedi.. öyle böyle derken 6. ayında tedavinin bi kimyasal gebelik yaşadım.. rahimden parça aldırdım hsg çektirdim vs vs.. en son doktorum aşılamaya geçti şubatıın 2 sinde ilaçlara başladım ve 14 şubatta aşılamam yapıldı.. 28 şubatta bazı şikayetlerim başladı adetime 3 gün kala bende evde hep bi gebelik testim olur yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm..29 unda ise kanda baktırdım çok şükürki kandada pozitif çıktı ... doktoruma gittim dün ve bana şimdilik söylediğiyse aşılamadan sonraki bi günde gebe kaldığımdı geç dölenme yani... şunu anladım sonuç olarak neyaparsak yapalım onun vakti zamanı belli sanırım .. en önemli şeyse stres yapmamak olacak diye düşünmemek .. bende 7 adet yumurta ile aşılama oldum yinede ümidim yoktu aslında... önce sabır sonra şükür etmek ben hep halime şükrettim okadar olumsuzluk yaşamam rağmen .. yüce rabbim öncelike bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah...
Hoşgeldin canım ve tebrikler.Ben de bir çocuğunu normal yollarla doğurmuş bir anneyim.10 yaşında.Son iki yıldır korunmasız hamile kalamadım.4 kez çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Ardından ilk aşılamamı yaptırdım.Dünkü kan sonucunda 0 çıktı.Henüz adet olmadım.Fakat ben aşılamadan sonra sadece bir kez ilişkiye girdim.Açıkçası hem ağrıdan hem de tuttuysa rahatsız etmeyelim diye.
6 ay klomenle tedavi gördüm ama aşılamamı gonal f kullanarak başladım ... teşekküğr ederim allah isteyen herkeze nasip etsin inşallh
bende bu ay gonal f kullanmaya başladım.geçen ay 1 aya yakın menegon kullandım zar zor 1 yumurtam gelişti.şükür bu ay daha iyi yumurtalarımın gelişmesi.bu sefer yüksek dozla başladık tabi. seninde 2.evladını da allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkesin başına :)
amin darısı bütün isteyenlerin başına inş .. kaç kutu gonalf aldın ben 4 kutu kullandım 225 vurunuyodum bi paket 2 gün gidiyodu .. kaça aldın kutusunu ..bana 340 demişlerdi bi tanıdığa 270 e getirttim kutusunu
geçen ay menegonla 75 le başlamıştık 15 gün kadar kullandım.gelişim olmayınca 112,5 a çıkardı dr.um.15 güne yakında öyle kullandım zor gelişti 1 yumurta. bu sefer 2 kutu gonal f aldım. 112,5 la başladım perşembe kontrolüm vardı. 7 gün kullanıp gittim. 1 yumurtam 10 mm olmuş 2 tanede 7-8 mm arası vardı.dozu değiştirdi doktorum p.tesiye kadar 1 gün 75 1 gün 112,5 kullanıyorum. pazartesi kontrolüm var bakalım ne durumdalar :) doktorum bi eczane tavsiye etti orada uygun diye. eşimin eczacı arkadaşı var önce ona sorduk gonal f in fiyatını 365 dedi.doktorumun tavsiye ettiği eczaneye gittik 270 e aldım bende :)
seninde şansın yaver gitmiş bende 112 ile başlasım 4 gün yaptım ostrojen bakılınca yeterli gelmedi 225 e çıktı doz 7 adet yumutra oldu 5 tanesi geliişti ..nasip kısmet inşallah bu ay seninde tutarda emeklerin boşa gitmez..
geçen ay çok zordu kar falan çok zorladı bizi.her akşam çocukla hazırlan çık git iğne ol.bide uzun sürdü mahvoldum.en çok ta onun için üzüldüm tutmayınca.bunca çaba boşa gitti diye.ama bu sefer iğnemi kendim olmam çok işime yaradı.inşallah sonucuda iyi olur.
ya ebn,mde öyle soğuklara kara geldi bende ilk gün doktorum vurdu ikinci gün doktorumun asistanına yaptırdım sonra hep kendim yaptım ben o konudan bi zorluk çekmedim ... ben çıkıyorum şimdi benim oğlan oyun oynamak istiyomuş pc.de umarım güzel sonuçlar alırsın burdan alırız inş haberlerini
kızlar ne yazıkki NEGATİF sonucum 1.26((( artar mı bilmemm...
asılamadan sonra bir gun calısma yaptık belkide devam etseydikk ne olurdu POZITIF OLURMUYDU DIYORUMMM
amannn breee dostlarrr kalldık baska bahara mart kapıdan baktırırrr :))))) hehehheheeh
kızlar ne yazıkki NEGATİF sonucum 1.26((( artar mı bilmemm...
asılamadan sonra bir gun calısma yaptık belkide devam etseydikk ne olurdu POZITIF OLURMUYDU DIYORUMMM
amannn breee dostlarrr kalldık baska bahara mart kapıdan baktırırrr :))))) hehehheheeh
hayırlısı olsun aşıdaşım ...bi dahaki sefere inşallah ..
martta hayirlisi ile olsun insallah ne diyim... Regl olmayi beklicem insallah olurumdaa 2.asilamaya baslarim hemen
hayırlısı olsun.
inşallah çok bekletmez sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?