- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.241
amin canım allah eşini sana seni ona bağışlasın..bende sonucumu görünce çok kötü olmuştum ve hemen gözlerim dolmuştu..hakkımızda hayırlısı cnm..
kızlar hemşireye dedimki aşılama olurken benim yumurtalıklarım çok iyi idi eşimin haraketli sayısı 100 milyondu toplamda 230milyondu aşılanırken 100milyon haraketli hemde hızlı haraketli niye olmadı acaba diyorki 1.aşılamalarda genelde şand daha düşün 2 ve 3 de daha yüksek vucut ilaçlara hata iyi tepki veriyo inşallah diğer 2.aşılamam tutar supeisi ve beim dao82 seninki ilk tutmuştıur inşallah canım
rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye
kızlar marta geçelim derken ne demek istediniz ben anlamadım
mart 2012 konusu acalim orda bulusalim bundan sonra diye...
Nasilsaaa 2.asilamaya gecicez ,bende regl olmayi beklicem 2.gunu gitcem ama gec oluyorum ben
degisiyor tarih strese gore:) adet sokturucu iceyimmi diye sorcam doktora yarin sonuctan sonra...
amin canım inşallahh..bizim umudumuz 2.aşılamada olucak inanıyorum..doacım senin tutmuştur inşallah bizlere umut ol..
negatifte olsa poz.olsaa haber verririm size canlarim:)
benim anlamadim baska bi konu var kizlar,hani okuyoruz ya 2.asilama sansimiz yuksek diye bebeskoyada demis hemsire...
Neden acaba bu bana sacma geliyo benim aklim almiyo?cunku ayni islem ayni hap...
Ben klomen ictim 5 gun sabah aksam catlattik asiladik...
Surec ayni ...acaba iki ay ust uste icincemi etkili oluyor ki???:26:
kaccc gun kaldi senin?ben sonucu ogrenicnee girerim forumaa :)canımız sağolsun bebesko umarım doa güzel haber verir ben kan testine gitmedim bakalım adetim geçeerse ancak ...
kaccc gun kaldi senin?ben sonucu ogrenicnee girerim forumaa :)
valla cnm benim doktorum yok öyle bişey dedi üst üste yapınca şans yüksek olmuyo dedi..dediğin gibi aynı işlem yani..ilaçlar nasıl yapıyo bende bilmiyorum..
sen haplami basladin ilaclami hatirlayamadim?
rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye
cnm orda numara var sitesinde biz ordn nmara aldık aradık şikayetlerimizi söyledik bize iki ürün tavsiye ettiler clavis panax ve e1 diye bi ilçtı 3 aydır onu kullanıyordu 210 tl ye mal oluyor ayda cnm biraz pahalı...bid keçiboynuzu kürü kullandısadece panax mı kullandı.ücreti ne kadar peki
şifa olsun cnm...sen ordaki numaradan arayınca yardımcı oluyorlar inşallah sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alırımooo sizin sayının maşallahı varmış , clavis panax diye bi ürün var sitesinde sanırım bunu söylüorsun ama hiç detay yazmamışlar ürüne niye kullanılır falan diye
bu üründen sonra böyle olduysa ben kutuyu yuttururum artık eşime
cnm benim ilk aşılamamdı 8 tane yumoş oluşmuştu ama doktor benm sagda sorun oldugu için solda oluşması için dozu fzla verdi sola doğru verdi spermleride benim test günüm salı günüydü gidemedim çok kötü sancılandım adet olcam dedim gece uyumadan pembe kan geldi üzüldüm uyudum sabah kalktıgımda hiçbirşey yoktu kahverengi lekeler geldi bgne kadar bgn 18günümdü değerim 2400 çıktı öyle cnm karnıma krmplar girdi adetime bir hafta kala adet belırtılerıyle aynıydı öyle cnm rabbim tez zamanda sizlerdende güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahCanım gözünaydın.Sağlıkla kucağına alırsın umarım.Yazılanlara zaman zaman cevap verilemiyebiliyor sakın gönül koyma.Burada inan hepimizin kafası o kadar dağınık ki umarım anlıyorsundur.Bazen gözden kaçabiliyor.Bizlere de dua et.Bu arada kaçıncı aşılama,yumurtaların vs ile bilgi verirsen seviniriz.Testini ilkj 18 günde mi yaptın bu arada...
tebrikler boncuk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Allah sabir versin dedigin gibii bizde 18 subatlilar olarak bekledik yuzduk
ogrenmeye az kaldii darisi senin basinaa:) bakalimm digwrleri guzel sonuclar getirir insallahhhhhh
canım benim de sabah aşılamam oldu.aynı günde sonuçları alacaz desene...belki de aynı gün doğum yaparız ne dersin ,,,fazla uçuk bi hayal mi oldu.ama bu dünyada da umutsuz yaşanmazki....
negatifte olsa poz.olsaa haber verririm size canlarim:)
benim anlamadim baska bi konu var kizlar,hani okuyoruz ya 2.asilama sansimiz yuksek diye bebeskoyada demis hemsire...
Neden acaba bu bana sacma geliyo benim aklim almiyo?cunku ayni islem ayni hap...
Ben klomen ictim 5 gun sabah aksam catlattik asiladik...
Surec ayni ...acaba iki ay ust uste icincemi etkili oluyor ki???:26:
canım sonucu görünce çok bozuldum ama hemen toparladım kendimi hayırlısı bu imiş dedim rabbim eşime bana sağlık uzun ömürler versin inşallah canımız saolsun ne diyelim
allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bize - isteyen tüm insanlara nasip etsin kendini toparlaman bana da moral veriyor bende hastalanacakmışım gibi hissetmeye başladım zira aşılamamın 9. Günü henüz ama içime doğuyor bazı olumsuzluklar hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?