Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım allah eşini sana seni ona bağışlasın..bende sonucumu görünce çok kötü olmuştum ve hemen gözlerim dolmuştu..hakkımızda hayırlısı cnm..

kızlar hemşireye dedimki aşılama olurken benim yumurtalıklarım çok iyi idi eşimin haraketli sayısı 100 milyondu toplamda 230milyondu aşılanırken 100milyon haraketli hemde hızlı haraketli niye olmadı acaba diyorki 1.aşılamalarda genelde şand daha düşün 2 ve 3 de daha yüksek vucut ilaçlara hata iyi tepki veriyo inşallah diğer 2.aşılamam tutar supeisi ve beim dao82 seninki ilk tutmuştıur inşallah canım

amin canım inşallahh..bizim umudumuz 2.aşılamada olucak inanıyorum..doacım senin tutmuştur inşallah bizlere umut ol..

rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye

canımız sağolsun bebesko umarım doa güzel haber verir ben kan testine gitmedim bakalım adetim geçeerse ancak ...

kızlar marta geçelim derken ne demek istediniz ben anlamadım

mart 2012 konusu acalim orda bulusalim bundan sonra diye...
Nasilsaaa 2.asilamaya gecicez ,bende regl olmayi beklicem 2.gunu gitcem ama gec oluyorum ben
degisiyor tarih strese gore:) adet sokturucu iceyimmi diye sorcam doktora yarin sonuctan sonra...

kim açıcak canım sayfayı sen mi?inşallah doktora o soruyu sormana gerek kalmaz cnm :)

amin canım inşallahh..bizim umudumuz 2.aşılamada olucak inanıyorum..doacım senin tutmuştur inşallah bizlere umut ol..

negatifte olsa poz.olsaa haber verririm size canlarim:)

benim anlamadim baska bi konu var kizlar,hani okuyoruz ya 2.asilama sansimiz yuksek diye bebeskoyada demis hemsire...
Neden acaba bu bana sacma geliyo benim aklim almiyo?cunku ayni islem ayni hap...
Ben klomen ictim 5 gun sabah aksam catlattik asiladik...
Surec ayni ...acaba iki ay ust uste icincemi etkili oluyor ki???:26:

valla cnm benim doktorum yok öyle bişey dedi üst üste yapınca şans yüksek olmuyo dedi..dediğin gibi aynı işlem yani..ilaçlar nasıl yapıyo bende bilmiyorum..

rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye

Canım valla en son sen gelince baya merak ettik.Klasik teselli cümlelerine hiç girmeyeyim.Zaten birbirimizi teselli etmekten başka çaremiz yok ((

sadece panax mı kullandı.ücreti ne kadar peki
cnm orda numara var sitesinde biz ordn nmara aldık aradık şikayetlerimizi söyledik bize iki ürün tavsiye ettiler clavis panax ve e1 diye bi ilçtı 3 aydır onu kullanıyordu 210 tl ye mal oluyor ayda cnm biraz pahalı...bid keçiboynuzu kürü kullandı

şifa olsun cnm...sen ordaki numaradan arayınca yardımcı oluyorlar inşallah sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alırım

cnm benim ilk aşılamamdı 8 tane yumoş oluşmuştu ama doktor benm sagda sorun oldugu için solda oluşması için dozu fzla verdi sola doğru verdi spermleride benim test günüm salı günüydü gidemedim çok kötü sancılandım adet olcam dedim gece uyumadan pembe kan geldi üzüldüm uyudum sabah kalktıgımda hiçbirşey yoktu kahverengi lekeler geldi bgne kadar bgn 18günümdü değerim 2400 çıktı öyle cnm karnıma krmplar girdi adetime bir hafta kala adet belırtılerıyle aynıydı öyle cnm rabbim tez zamanda sizlerdende güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah

tebrikler boncuk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

çok sağolun allah razı olsun kızlar darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Allah sabir versin dedigin gibii bizde 18 subatlilar olarak bekledik yuzduk
ogrenmeye az kaldii darisi senin basinaa:) bakalimm digwrleri guzel sonuclar getirir insallahhhhhh

inşallah senden de iyi haberler alırız canım.hepimiz hamile kalalım inşalahhhhhhh...

canım benim de sabah aşılamam oldu.aynı günde sonuçları alacaz desene...belki de aynı gün doğum yaparız ne dersin ,,,fazla uçuk bi hayal mi oldu.ama bu dünyada da umutsuz yaşanmazki....

oooo şahane valla.uçuk falan değil...rabbim ol derse hepsi bi çırpıda oluverir...sonuna kadar haklısın umut demek herşey demek...

canım ya çok çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.

doa benim bu dafa ilaçlarımı değişltirdi doktor.belki daha etkili bir ilaç yazarlar sanada.bu kadar umutsuz olma.

canım sonucu görünce çok bozuldum ama hemen toparladım kendimi hayırlısı bu imiş dedim rabbim eşime bana sağlık uzun ömürler versin inşallah canımız saolsun ne diyelim

Allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bize - isteyen tüm insanlara nasip etsin kendini toparlaman bana da moral veriyor bende hastalanacakmışım gibi hissetmeye başladım zira aşılamamın 9. günü henüz ama içime doğuyor bazı olumsuzluklar hayırlısı

bana gelen msj hepsini okudum tek tek cevap yazamadım allah hepinizden razı olsun kucaklarınız bebeşlerinizle olsun inşalalh aminn.

yüce rabbim..sen sevdiğim kullarıma sıkıntı verririm bana yaklaşsınlar günahlarını affedeyim diye dersin ..ama biz aciz kulların bunu bazen unutup sabretmekte zorlanıyoruz.ne olur bizi isyan etme gafletine düşürme.geceleri el açıp hayırlı evlatlar ver rabbim diyerek yakarışlarımızı geri çevirme.ben ve bütün bebek isteyen kullarını en kısa zamanda sevindir Allahım.bize sağlıklı,ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar lutfet.bizi evlatla imtihan etme.tüm amin diyenlere el uzat Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…