Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öncelikle geçmiş olsun üzülme dicem ama üzülmeden olmuyo biliyorum..hayırlısı olsun inşallah diğer aşılaman tutar biz her zaman beraberiz unutma iyi haberde olsa kötü haberde olsa :)

deli dur daha sonucu öğrenmeden 2. ciyi düşünmeyemi geçtin
alemsin vallaha
inş. sana sürpriz yaparda görürsün

canım çok üzüldüm eşinle olan durumuna..moralini bozma eşinle ne yaşadığını bilemem ama ona sıkıca sarıl..zamanla herşey düzelir bebek olayını hiç düşünme önemli olan sizin mutluluğunuz canım..

1.asilama sonucumu bekliyorummm:) ama pek umidim yok,
ama cok sukurkii 14 gun beklemek cok stresliydii bittii nihayettt ona seviniyorumm

rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye

uğurboncuğum hayırlı olsun cnm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bizlerden dualarını eksik etme..

sonucu negatif olan arkadaşlar moralinizi yüksek tutmaya çalışın ne yapalım üzülerekte elimize bi şey geçmiyor tam tersine yıpratıyoruz kendimizi

rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm demekki daha zamanı varmış bebişin sakın üzülme umudunu kaybetmek yok..biz hep birbirimize desteğiz unutma olurmu..

en guzelini sen dedin iste hayirlisi diye...insalllahhh 2.de sonucumuz olumlu olurr..
Benim umidim olmadigi icin 2.var kafamda ahh kesske olsa ama allahin isine karisilmaz hakkimda hayirlisii
bebesskooo ben diyorumki marta gecelimm ne dersinnn??

canımm iyiyim çok sağol asıl sen nasılsın varmı heyecan,belirti?yarın güzel haberini bekliyoruz inşallahh hamişsindir olmasanda yolda devam :)

acikcasi gayet iyiyim en bastan diyodum zaten olmadi devamm yinedemi olmadii 3.yede devam diyeee
oyuzden gayett iyiyimmm veeee burda olmakk sizlerle yazismak konusmak inanki bana cok iyi geliyooo
bakalim yarin ne olcak... Nasip kismet

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm demekki daha zamanı varmış bebişin sakın üzülme umudunu kaybetmek yok..biz hep birbirimize desteğiz unutma olurmu..

canım sonucu görünce çok bozuldum ama hemen toparladım kendimi hayırlısı bu imiş dedim rabbim eşime bana sağlık uzun ömürler versin inşallah canımız saolsun ne diyelim

canım sonucu görünce çok bozuldum ama hemen toparladım kendimi hayırlısı bu imiş dedim rabbim eşime bana sağlık uzun ömürler versin inşallah canımız saolsun ne diyelim

amin canım allah eşini sana seni ona bağışlasın..bende sonucumu görünce çok kötü olmuştum ve hemen gözlerim dolmuştu..hakkımızda hayırlısı cnm..

en guzelini sen dedin iste hayirlisi diye...insalllahhh 2.de sonucumuz olumlu olurr..
Benim umidim olmadigi icin 2.var kafamda ahh kesske olsa ama allahin isine karisilmaz hakkimda hayirlisii

bencede marta geçelim artık benim 2.aşılam için adetimin 2.günü karar verecek doktorum yılmak yok yola devam :)))) bugün yoktum kaçırdım yzıları ugurboncugum hamileymiş çok sevindim diğer kızlar ne alemde

acikcasi gayet iyiyim en bastan diyodum zaten olmadi devamm yinedemi olmadii 3.yede devam diyeee
oyuzden gayett iyiyimmm veeee burda olmakk sizlerle yazismak konusmak inanki bana cok iyi geliyooo
bakalim yarin ne olcak... Nasip kismet

iyi olmana çok sevindim canım ne güzel hep pozitif düşün..banada dediğin gibi konuşmak yazışmak çok iyi geliyo kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaşmak iyi geliyo..iyiki varsınız kızlar

kızlar marta geçelim derken ne demek istediniz ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…