- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.221
doacım bi dakka şimdi ben anlamadım affet
ayın kaçında aşılama oldun yani bu gün 14.gününse b-hcg de belli olması lazım:26:
Kızlar sabah 10 da kanı vardim.12 gibi aldım.Sonuç kocaman bir 0.Hemen üst kata doktorumun yanına çıktım.Gösterdim evet henüz birşey görünmüyor.Hafta içi tekrar bakalım dedi.Bu arada 14. günümdü bugün.Ben sonucun değişeceğini sanmıyorum fakat o bir doktor olarak haliyle son ana kadar ümidini kaybetmiyor.Bugünün en kötü sonucu benim olur umarım 18 şubat kızları iyi haberlerle dönerler....
benim bu ay aşılamam iptal oldun nedeni eşimle cok köyü bi tatsızlık yaşadaık ve igneleri 4 gün vurundum 3 gündür vurunmadım ve bugün doktora gidicektik gitmedik bozuguz cok morelim bozuk herşey beni buluyo inş.o dört günlük igneler bişey yapmaz kist falan doktoru bile aramak danışmak istemiyorum artık...bilgisi olan varsa bana yaaardımcı olabilirmi bu konuda...
1.asilama sonucumu bekliyorummm:) ama pek umidim yok,
ama cok sukurkii 14 gun beklemek cok stresliydii bittii nihayettt ona seviniyorumm
kızlar 3 yıl aradan sonra hamileyim şükürler olsundün anlatmıştım başıma gelenleri ama kimse yorum yazmamıştı bgn test yaptırdım değerim 2400 çıktı 18.günüm endişlerim var kahverengi lekeler devam ediyor dua edin bende sizlere çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde müjdeleri verirsiniz umarım
kızlar bugün 2. aşılamama resmen start verdim.yarın puregon iğneye başlıyorum.perşembe günü ilk kontrole gideceğim.inşallah bu defa şans yüzüme güler.
herkesss seni bekliyorrr insallahh iyisindir?
rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye
rabbimden hep hayırlısını istedim sonucum negatif çıktı demekki hayırlısı bu imiş kızlar inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuç alırlar.adet olunca 2.günü gidicem tekrar dr ye
ikinizide bugun gormedimm :)
bebeskoyu merak ettikk acikcasii onu soranlar oldu :)
canımm iyiyim çok sağol asıl sen nasılsın varmı heyecan,belirti?yarın güzel haberini bekliyoruz inşallahh hamişsindir olmasanda yolda devam :)
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldümdemekki daha zamanı varmış bebişin sakın üzülme umudunu kaybetmek yok..biz hep birbirimize desteğiz unutma olurmu..
canım sonucu görünce çok bozuldum ama hemen toparladım kendimi hayırlısı bu imiş dedim rabbim eşime bana sağlık uzun ömürler versin inşallah canımız saolsun ne diyelim
en guzelini sen dedin iste hayirlisi diye...insalllahhh 2.de sonucumuz olumlu olurr..
Benim umidim olmadigi icin 2.var kafamda ahh kesske olsa ama allahin isine karisilmaz hakkimda hayirlisii
bebesskooo ben diyorumki marta gecelimm ne dersinnn??
acikcasi gayet iyiyim en bastan diyodum zaten olmadi devamm yinedemi olmadii 3.yede devam diyeee
oyuzden gayett iyiyimmm veeee burda olmakk sizlerle yazismak konusmak inanki bana cok iyi geliyooo
bakalim yarin ne olcak... Nasip kismet
bencede marta geçelim artık benim 2.aşılam için adetimin 2.günü karar verecek doktorum yılmak yok yola devam :)))) bugün yoktum kaçırdım yzıları ugurboncugum hamileymiş çok sevindim diğer kızlar ne alemde
en guzelini sen dedin iste hayirlisi diye...insalllahhh 2.de sonucumuz olumlu olurr..
Benim umidim olmadigi icin 2.var kafamda ahh kesske olsa ama allahin isine karisilmaz hakkimda hayirlisii
bebesskooo ben diyorumki marta gecelimm ne dersinnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?