- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.321
Geçmiş olsun canım...
akreb sen adet oldunmu ??????
Hayır canım sen oldun mu ? Benim 6 idi sat tarihim.Fakat benim birkaç gün önce veya sonra olabiliyor.Şu an için çok belirtide yok göğüslerim hassas ve tatlı isteğinin dışında.
yook bende olmadım ama leke gördüm sadece bnmki öyle leke görerek başlıyor...
kızlar tam vaktinde oldu doa ile bebesko ...
kızlar aşılaması tutmayanlara gecmiş olsun öncelikle bende 2. aşılama için yarın klomene başlıyorum inşallah hayırlısı
kızlar ne yazıkki NEGATİF sonucum 1.26((( artar mı bilmemm...
asılamadan sonra bir gun calısma yaptık belkide devam etseydikk ne olurdu POZITIF OLURMUYDU DIYORUMMM
amannn breee dostlarrr kalldık baska bahara mart kapıdan baktırırrr :))))) hehehheheeh
bayanlar hepinize günaydın.
aşılaması negatif sonuçlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,inşallah bir sonraki denemede olumlu sonuçlar alırsınız. ve hepimiz bebeğimizi kucağimıza alırız:)
benim sizlere sormak istediğim aşılama fiyatlarınız aşağı yukarı ne kadar buluyor?
hafta sonu gittiğim özel hastanenin fiyatlarını sordum. bana 850 tl aşılama 1250-1500 arasıda ezcaneden alacğınız ilaçlar tutuyor dedi. yani 2250-2500 falanmış. bana çok geldi. yani sonuçta genel olarak 2. ya da 3. de tutar diye bekliyoruz. fiyatlar böyle ise tüp bebek fiyatını bile geçer. sizin ilaç ya da iğneler ne kadar tutuyor arkadaşlar? beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler.
ben özelde yaptırdım cnm ilaçlarla beraber 1650-1700tl tuttu benim..
Bebesko dün sana demiştim yaa sanki hastalanacakmışım gibi geliyor az önce hastalandım aşılamanın 10. gününde biraz erken oldu ama ben adetimin 20. gününde aşılama oldum yani 30 günde bir hastalandığım için bugün tam günü. saat gibiyimdir hiç şaşmazHayırlısı böyleymiş sabır sabır sabır
Ayça beni de sonuç bekleyenler listesinden silermisin?
inşallah sonucun pozitif olur.sonucunu mutlaka yaz.Ben de pdr gibi 2 martta aşılama yaptırdım.umarım listede yer alırım
dilek inşallah tutar aşılaman.sonucun ne zaman belli olacak.ben de sonuç bekliyorum 29 şubatta oldu aşılamam. ekleyeblirsenz sevinirim.
ay canım inşallah ikimiz de iyi haberler alırız.peş peşe bağırırız topikte hamileyimmmmmmmmmmmmm diyeeee.ne güzel olur yawww.hayali bile güzel.
sağol canım cevap için.
allah hepimize her yönden yardım etsin bu zorlu süreçte.
herkesin gönlüne göre versin.
mcan nasılsın cnm?yeni tedavi süreci nasıl gidiyor?
bayanlar hepinize günaydın.
aşılaması negatif sonuçlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,inşallah bir sonraki denemede olumlu sonuçlar alırsınız. ve hepimiz bebeğimizi kucağimıza alırız:)
benim sizlere sormak istediğim aşılama fiyatlarınız aşağı yukarı ne kadar buluyor?
hafta sonu gittiğim özel hastanenin fiyatlarını sordum. bana 850 tl aşılama 1250-1500 arasıda ezcaneden alacğınız ilaçlar tutuyor dedi. yani 2250-2500 falanmış. bana çok geldi. yani sonuçta genel olarak 2. ya da 3. de tutar diye bekliyoruz. fiyatlar böyle ise tüp bebek fiyatını bile geçer. sizin ilaç ya da iğneler ne kadar tutuyor arkadaşlar? beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler.
günaydın su perisi.ben iyiyim sen nasılsın.cumartesi başladım puregon iğneye.yalnız iğneden bir iki saat sonra acayip bulantı ve baş ağrım oldu.içim dışıma geçti nerdeyse.Allahtan dün rahatsızlanmadım.perşembeye kadar kullanacağım perşembe kontrolüm var.bakalım neler olacak çok merak ediyorum..
fiyatlar hastaneye göre değişiyor.ama istanbuldaki hastaneler sanırım daha pahalı. benim ilk aşılamamda elimdeki iğnelerden faydalanmıştım.onun haricinde ovitrelle ve orgalutran için 100 tl ödedim klomen ve progestan için 10 tl ödedim aşılama fiyatım ise 500 tl tuttu.zaten özel hastane olduğu için yaptığım muayene girişindende on gün faydalanabildim kontrollere ayrıca para vermedim yani. yalnız 2.aşılamamda 330 tl parası verdim aşılamaya gene 500 tl veririm başka ilaç verirmi daha bilmiyorum perşembe kontrolde belli olacak.
bende iyiyim ay sonunda başlıcam yeni tedaviye..doktorunla konuştunmu bu iğnenin yan etkisi böylemi diye?inşallah yine aynı durumu yaşamazsın..hayırlısı perşembe günü inşallah yumurtaların durumu iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?