Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılaması tutmayanlara gecmiş olsun öncelikle bende 2. aşılama için yarın klomene başlıyorum inşallah hayırlısı

Hayır canım sen oldun mu ? Benim 6 idi sat tarihim.Fakat benim birkaç gün önce veya sonra olabiliyor.Şu an için çok belirtide yok göğüslerim hassas ve tatlı isteğinin dışında.

yook bende olmadım ama leke gördüm sadece bnmki öyle leke görerek başlıyor...
kızlar tam vaktinde oldu doa ile bebesko ...

bayanlar hepinize günaydın.
aşılaması negatif sonuçlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,inşallah bir sonraki denemede olumlu sonuçlar alırsınız. ve hepimiz bebeğimizi kucağimıza alırız:)
benim sizlere sormak istediğim aşılama fiyatlarınız aşağı yukarı ne kadar buluyor?
hafta sonu gittiğim özel hastanenin fiyatlarını sordum. bana 850 tl aşılama 1250-1500 arasıda ezcaneden alacğınız ilaçlar tutuyor dedi. yani 2250-2500 falanmış. bana çok geldi. yani sonuçta genel olarak 2. ya da 3. de tutar diye bekliyoruz. fiyatlar böyle ise tüp bebek fiyatını bile geçer. sizin ilaç ya da iğneler ne kadar tutuyor arkadaşlar? beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler.

doacım canım benim geçmiş olsun üzülmemene inan sevindim en doğru olanı yapıyosun düşünmeyerek şimdi önümüzdeki maçlara bakalım dimi

ben özelde yaptırdım cnm ilaçlarla beraber 1650-1700tl tuttu benim..

çok çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.
Ben de pdr gibi 2 martta aşılama yaptırdım.umarım listede yer alırım
inşallah sonucun pozitif olur.sonucunu mutlaka yaz.

ben de sonuç bekliyorum 29 şubatta oldu aşılamam. ekleyeblirsenz sevinirim.
dilek inşallah tutar aşılaman.sonucun ne zaman belli olacak.

ay canım inşallah ikimiz de iyi haberler alırız.peş peşe bağırırız topikte hamileyimmmmmmmmmmmmm diyeeee.ne güzel olur yawww.hayali bile güzel.

inşallah kızlar ikinizinde aşılaması tutar.güzel haberler hepimize çok iyi gelecek...

mcan nasılsın cnm?yeni tedavi süreci nasıl gidiyor?

günaydın su perisi.ben iyiyim sen nasılsın.cumartesi başladım puregon iğneye.yalnız iğneden bir iki saat sonra acayip bulantı ve baş ağrım oldu.içim dışıma geçti nerdeyse.Allahtan dün rahatsızlanmadım.perşembeye kadar kullanacağım perşembe kontrolüm var.bakalım neler olacak çok merak ediyorum..

fiyatlar hastaneye göre değişiyor.ama istanbuldaki hastaneler sanırım daha pahalı. benim ilk aşılamamda elimdeki iğnelerden faydalanmıştım.onun haricinde ovitrelle ve orgalutran için 100 tl ödedim klomen ve progestan için 10 tl ödedim aşılama fiyatım ise 500 tl tuttu.zaten özel hastane olduğu için yaptığım muayene girişindende on gün faydalanabildim kontrollere ayrıca para vermedim yani. yalnız 2.aşılamamda 330 tl parası verdim aşılamaya gene 500 tl veririm başka ilaç verirmi daha bilmiyorum perşembe kontrolde belli olacak.

bende iyiyim ay sonunda başlıcam yeni tedaviye..doktorunla konuştunmu bu iğnenin yan etkisi böylemi diye?inşallah yine aynı durumu yaşamazsın..hayırlısı perşembe günü inşallah yumurtaların durumu iyidir..

anladım canım, sağol, eve istanbul daha pahalı anlaşılan, ama ilaçların fiyatının o kadar söylenmesi tuhafıma gitti açıkçası.
sonuçta bu ilaçlar eczaneden alnıyor ve fiyatlar değişmez. minumum burda 1500 tutuyor anlaşılan.
bu arada sana da geçmiş olsun canım.

yok canım konuşmadım doktorla.belkide başka bişeyden oldu.o yüzden problem etmedim. perşembe gidince söylerim ama.inşallah olumlu gelişmeler duyarım perşembe günü.bu arada sanada çok sevindim inşallah olumlu olacak herşey.içimden bi ses ikinci aşılamalarda pozitif ler havada uçuşacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…