Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım ard arda pozitifleri sıralarız hepimiz hamiş oluruz

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün aşılamamın 11.günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim nasip eder inşallah

ay ne kadar heyecanlısındır şimdi sen.günler geçmek bilmez.inşallah sonucun pozitif olur masum mutlaka paylaş bizle.bu arada kaçıncı aşılaman bu.

kİZLAR ARTIK BEN LİSTE DÜZENLEYEMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ BASKA SEHİRE GİDİP TEDAVİ OLACAĞIM 1 AY TATİL YANİ.hAYIRLISI HAKKIMIZDA:):)

ilaçlarda fiyatların değişmesi tek şekilde olabilir.o da rapor çıkarıp çıkaramamana bağlı.mesela rapor olmasaydı iğnelerim 500 tl üzeri olacaktı.rapor alabildiğim için 330 oldu.

ilaçlarda fiyatların değişmesi tek şekilde olabilir.o da rapor çıkarıp çıkaramamana bağlı.mesela rapor olmasaydı iğnelerim 500 tl üzeri olacaktı.rapor alabildiğim için 330 oldu.

hımmm rapor olayı da var değil mi? doğru diyorsun o zaman. ne kadar pahalı bu ilaçlar böyle.
artık hepimizin hakkında hayırlısı. dularımız kabul olur inşallah.

hımmm rapor olayı da var değil mi? doğru diyorsun o zaman. ne kadar pahalı bu ilaçlar böyle.
artık hepimizin hakkında hayırlısı. dularımız kabul olur inşallah.

evet en önemli etkenlerden biri rapor zaten.inşallah bir an önce Allah kurtarır bizi bu durumdan.

arkadaşlar bugün 10.gün ama içimden bir ses yine olmayacak diyor ... kötü sonlara alışkın olduğum içindir belkide yine karamsarlık stres ve sinir var . dünden beri karnım çok ağrıyor sanki heran adet olacağım gibi geliyor artık herşeyden olumlu yada olumsuz birşeyler çıkarmaya başladım Allahım çok zor birşey ya ....hafta sonuna kadar nasıl dayanacağım bilmiyorumç????:18::18::18:

canım slm ya ben cevap vermediğimden değilde sanırım kullanmayı beceremiyorum ... benim cumartesi belli olacak o zamana kadar birşey olmazsa eğer moral bozukluğu yaşıyorum dünden beri benimde karnım şişti adet sancısı ağrısı gibi şeyler başladı oda haliyle karamsarlık yaptı moral olarak pek iyi sayılmam perşembe günü haber vermeyi unutma inşallah dileğin gerçekleşir.

kızlar merhaba ben geldim 29 Şubatta ilk aşılamamı oldum.5 gün evde dinlendim bugün iş başı yaptım.Ama bana doktorum hiç bişey önermedi jel falanda vermedi neden acaba.Bel ağrım fazla Ben tahlil yaptırmıycam hasta olmamı bekliycem 18 Mart hasta olmam lazım hakkımıza hayırlısı artık.

merhabalar rapor olunca ilaç fiyatları düşüyor. benim 3kutu gonalf 450ıu +3kutu gonalf 75ıu + ovitrelle toplamda 400 tuttu eczacıda tanıdıktı. pazarlık yaparsanız düşürebiliyolar fiyatları ben kayseriliyim pazarlık en büyük etken :) aşılamada özelde 500 tuttu. size biraz fazla söylemişler sanki.

teşekkürler canım. evet pazarlık yapmak gerekiyor demek ki. rapor çıkarmak kolay oldu mu peki?
aşılama 850 dendi, bu hastaneden hastaneye değişebiliyor tabi. ama ilaçlar ne kadar indirimli alınırsa o kadar iyi olur.

evet canım bende merak ettim bu sorunun cevabını. ne yapmak gerekiyor rapor için?

kızlar sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok ki.doktor ilaç yazdığı zaman rapor çıkarmak zorunda tabi eğer rapor hakkınız varsa.ben bugüne kadar çıkardığım raporlarda hiçbir şey yapmadım.eski doktorumun sekreteri çıkartır imzalatır verirdi.şimdiki doktorumda ise direk ilgili bölüme telefon açtı adımı ve ilacımı söyledi.elime geldi raporum.

kolay bir iş yani. benim doktorum hiç rapordan falan bahsetmedi de, o nedenle ben bir yerlere başvurmak lazım faln sandım.
o zaman sorarım canım bende, teşekkürler.

buraya birşeyler yazmak beni rahatlatıyor bugün 11. gün rabbim inşallah nasip edicek bir tane nasip etti ama olmadı inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip edicek

buraya birşeyler yazmak beni rahatlatıyor bugün 11. gün rabbim inşallah nasip edicek bir tane nasip etti ama olmadı inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip edicek

kesinlikle katılıyorum sana.kendi annemle bile konuşamadıklarımı yazıyorum burda bende ve inanılmaz rahatlıyorum.inşallah seninde 3 gün sonra güzel haberini alırız.

Gülsüm hocam ben aşılamanın 10. gününde hastalandım inşallah seninki tutmuştur benim de karında şişlik ve bel ağrısı olunca ben hemen anladım ki adet olacağım ve oldum perşembeye kadar bekleyemeden. ama ben adetin 20. günü aşılama oldum 14. günü falan değil 30 gün dolunca hemen adet gelir bende ve öylede oldu. yani aşılamadan sonra 14 gün saymam yanlışmış. Benim adet tarihim hiç şaşmaz saati saatine gelir sağolsun Ben sanırım alıştım bu duruma sabır diyorum geçiyorum. Hayırlı haberlerini senin duyarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…