- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.341
yok canım konuşmadım doktorla.belkide başka bişeyden oldu.o yüzden problem etmedim. perşembe gidince söylerim ama.inşallah olumlu gelişmeler duyarım perşembe günü.bu arada sanada çok sevindim inşallah olumlu olacak herşey.içimden bi ses ikinci aşılamalarda pozitif ler havada uçuşacak diyor.
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün aşılamamın 11.günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim nasip eder inşallah
anladım canım, sağol, eve istanbul daha pahalı anlaşılan, ama ilaçların fiyatının o kadar söylenmesi tuhafıma gitti açıkçası.
sonuçta bu ilaçlar eczaneden alnıyor ve fiyatlar değişmez. minumum burda 1500 tutuyor anlaşılan.
bu arada sana da geçmiş olsun canım.
ilaçlarda fiyatların değişmesi tek şekilde olabilir.o da rapor çıkarıp çıkaramamana bağlı.mesela rapor olmasaydı iğnelerim 500 tl üzeri olacaktı.rapor alabildiğim için 330 oldu.
hımmm rapor olayı da var değil mi? doğru diyorsun o zaman. ne kadar pahalı bu ilaçlar böyle.
artık hepimizin hakkında hayırlısı. dularımız kabul olur inşallah.
selam Gülsüm hocam
ben senin maillerine hep cevap yazdım ama senden hiç cevap alamayınca üzüldüm iyidir bende pek bir değişim yok perşembe gününe kadar vaktimiz var hayırlısı olsun sadece karında şişlik var bir de akıntı hepsi o
bayanlar hepinize günaydın.
aşılaması negatif sonuçlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,inşallah bir sonraki denemede olumlu sonuçlar alırsınız. ve hepimiz bebeğimizi kucağimıza alırız:)
benim sizlere sormak istediğim aşılama fiyatlarınız aşağı yukarı ne kadar buluyor?
hafta sonu gittiğim özel hastanenin fiyatlarını sordum. bana 850 tl aşılama 1250-1500 arasıda ezcaneden alacğınız ilaçlar tutuyor dedi. yani 2250-2500 falanmış. bana çok geldi. yani sonuçta genel olarak 2. ya da 3. de tutar diye bekliyoruz. fiyatlar böyle ise tüp bebek fiyatını bile geçer. sizin ilaç ya da iğneler ne kadar tutuyor arkadaşlar? beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler.
merhabalar rapor olunca ilaç fiyatları düşüyor. benim 3kutu gonalf 450ıu +3kutu gonalf 75ıu + ovitrelle toplamda 400 tuttu eczacıda tanıdıktı. pazarlık yaparsanız düşürebiliyolar fiyatları ben kayseriliyim pazarlık en büyük etken :) aşılamada özelde 500 tuttu. size biraz fazla söylemişler sanki.
kızlar ilaçlar için rapor nasıl alınıyor ne yapmak lazım?
evet canım bende merak ettim bu sorunun cevabını. ne yapmak gerekiyor rapor için?
kızlar sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok ki.doktor ilaç yazdığı zaman rapor çıkarmak zorunda tabi eğer rapor hakkınız varsa.ben bugüne kadar çıkardığım raporlarda hiçbir şey yapmadım.eski doktorumun sekreteri çıkartır imzalatır verirdi.şimdiki doktorumda ise direk ilgili bölüme telefon açtı adımı ve ilacımı söyledi.elime geldi raporum.
kolay bir iş yani. benim doktorum hiç rapordan falan bahsetmedi de, o nedenle ben bir yerlere başvurmak lazım faln sandım.
o zaman sorarım canım bende, teşekkürler.
kİZLAR ARTIK BEN LİSTE DÜZENLEYEMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ BASKA SEHİRE GİDİP TEDAVİ OLACAĞIM 1 AY TATİL YANİ.hAYIRLISI HAKKIMIZDA:):)
buraya birşeyler yazmak beni rahatlatıyor bugün 11. gün rabbim inşallah nasip edicek bir tane nasip etti ama olmadı inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip edicek
canım slm ya ben cevap vermediğimden değilde sanırım kullanmayı beceremiyorum ... benim cumartesi belli olacak o zamana kadar birşey olmazsa eğer moral bozukluğu yaşıyorum dünden beri benimde karnım şişti adet sancısı ağrısı gibi şeyler başladı oda haliyle karamsarlık yaptı moral olarak pek iyi sayılmam perşembe günü haber vermeyi unutma inşallah dileğin gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?