- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 163
- 44
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.361
saol canım rabbime şükürler olsun ki düzeldi şimdilik hallettik bi daha olmaz yaşanmaz umarım ... ben buşekilde olunca igne yapmayı bıraktım 4 günün sonunda fakat beni buna eşimin tavırları mecbur etti ...daha sonra doktor aramış eşimi kontrole neden gelmediniz diye ozaman ögrendi yapmadıgımı bu durumda yapamazdım hadi toparlayamadık napcaktım yap yumoşları büyüt dur... aşılama günü gelince o moralle nede tutardıya neyse şimdi cok oda pişman oldu benim böyle durumlarda kendimi cekicegimi anladı enazından...hep biz kadınlarmı cekicez butün acıyı sitresi biz cekiyoruz... onlar napıo ...bende 1 ay ara verelim daha iyi dedim dogal yolla yani ...ona sıkıca sarılıyorumda biyere kadar be arkadaşım neyseki düzelttik sen napıosun senle bizim aynı ilk aşılama sonra ara gerci bende hesap böyle degildide hayırlısı diyorum...canım çok üzüldüm eşinle olan durumuna..moralini bozma eşinle ne yaşadığını bilemem ama ona sıkıca sarıl..zamanla herşey düzelir bebek olayını hiç düşünme önemli olan sizin mutluluğunuz canım..
saol canım rabbime şükürler olsun ki düzeldi şimdilik hallettik bi daha olmaz yaşanmaz umarım ... ben buşekilde olunca igne yapmayı bıraktım 4 günün sonunda fakat beni buna eşimin tavırları mecbur etti ...daha sonra doktor aramış eşimi kontrole neden gelmediniz diye ozaman ögrendi yapmadıgımı bu durumda yapamazdım hadi toparlayamadık napcaktım yap yumoşları büyüt dur... aşılama günü gelince o moralle nede tutardıya neyse şimdi cok oda pişman oldu benim böyle durumlarda kendimi cekicegimi anladı enazından...hep biz kadınlarmı cekicez butün acıyı sitresi biz cekiyoruz... onlar napıo ...bende 1 ay ara verelim daha iyi dedim dogal yolla yani ...ona sıkıca sarılıyorumda biyere kadar be arkadaşım neyseki düzelttik sen napıosun senle bizim aynı ilk aşılama sonra ara gerci bende hesap böyle degildide hayırlısı diyorum...
selam kızlar benim daha bu gün 3. günüm ama anladığım kadarıyla karın şişliği ve bel ağrısı kötü bi sonuç olduğunu gösteriyor öylemi:26:
kızlar benide listeden üstlere taşıyınnn adet oldummmmm...umarım benden sonrakiler olumlu sonuç alır ...rabbim yardımcımız olsun inş....
Üzülme canım.Benimde eli kulağında zaten.Bu arada ben bu ayı doğal yollarla geçirmeyi düşünüyorum.Vücudumuz zaten yeterince hormon alıyor.Her ay yumurta büyüt,hadi çatlat,yok bir bakmışsın aşırı uyarılmış yumurta,haydi kist olmuş.Arada dinlenmekte fayda var kanaatindeyim.
[ı][/ı]üzülme canım.benimde eli kulağında zaten.bu arada ben bu ayı doğal yollarla geçirmeyi düşünüyorum.vücudumuz zaten yeterince hormon alıyor.her ay yumurta büyüt,hadi çatlat,yok bir bakmışsın aşırı uyarılmış yumurta,haydi kist olmuş.arada dinlenmekte fayda var kanaatindeyim.
Merhaba.Ben bugün 21. gün olduğu için progesteron tahlili yaptırdım sonuç 16. çıktı.Önümüzüdeki pazarteside kanda betahcg yapılacak.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkürler.Hepimizi güzel haberler alalım inşallahhayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah :)
kesinlikle katılıyorum sana.kendi annemle bile konuşamadıklarımı yazıyorum burda bende ve inanılmaz rahatlıyorum.inşallah seninde 3 gün sonra güzel haberini alırız.
kızlar benide listeden üstlere taşıyınnn adet oldummmmm...umarım benden sonrakiler olumlu sonuç alır ...rabbim yardımcımız olsun inş....
inşallah artık uykularım kaçtı uyuyamıyorum rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
merhaba bende şubat 27de ilk aılamamı oldum bugün 8.gündü test yaptık değer 2.80 çıktı yani negatif önümüzdeki ay tekrar düşünüyoruz acaba bu değerin artma şansı varmı?
çok çok geçmiş olsun olimbera.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...
olimbera üzülme neolur aşılama çokda iyi bir yöntem değil galiba benimde bugün 6.günüm aşılama yaptıran arkadaşlar beliniz ağrıyormuydu biraz bahsedelim neolur.
aşılamanın 4.gününden itibaren kasıklarım ve belim çok ağrıyor bugün 12.günümmm dayanamayıp idrar testi yaptırıcamm bugün
bel ve karın ağrısı bnmde oldu her ikisindede cnm onu kafaya takma umarım güzel sonuç alırsın ...olimbera üzülme neolur aşılama çokda iyi bir yöntem değil galiba benimde bugün 6.günüm aşılama yaptıran arkadaşlar beliniz ağrıyormuydu biraz bahsedelim neolur.
Bende birde çok fazla akıntım var sendede varmı .12.gününde çıkarmıki bence yapma pskolojini bozarsın boşyere.Niçin aşılama yaptırdınız bir sorun varmıydı .Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının yeterli olmamasıydı.
bel ve karın ağrısı bnmde oldu her ikisindede cnm onu kafaya takma umarım güzel sonuç alırsın ...
12. gün idrar testi için erken bencede sana katılıyorum kan testine gidebilirsin ama ...
ayşe 23 aşılamada 8. gün idrar testi inan hiçte sağlıklı değil ennnn erken 10. gün dedi doktorum bana bence 4 gün sonra tekrarla kan testi geç döllenmelerde çok oluyor aşılamada açıkcası hala ilişkide bulunman gereken dönemde kan tahlili vermişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?