Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar benim daha bu gün 3. günüm ama anladığım kadarıyla karın şişliği ve bel ağrısı kötü bi sonuç olduğunu gösteriyor öylemi:26:

saol canım rabbime şükürler olsun ki düzeldi şimdilik hallettik bi daha olmaz yaşanmaz umarım ... ben buşekilde olunca igne yapmayı bıraktım 4 günün sonunda fakat beni buna eşimin tavırları mecbur etti ...daha sonra doktor aramış eşimi kontrole neden gelmediniz diye ozaman ögrendi yapmadıgımı bu durumda yapamazdım hadi toparlayamadık napcaktım yap yumoşları büyüt dur... aşılama günü gelince o moralle nede tutardıya neyse şimdi cok oda pişman oldu benim böyle durumlarda kendimi cekicegimi anladı enazından...hep biz kadınlarmı cekicez butün acıyı sitresi biz cekiyoruz... onlar napıo ...bende 1 ay ara verelim daha iyi dedim dogal yolla yani ...ona sıkıca sarılıyorumda biyere kadar be arkadaşım neyseki düzelttik sen napıosun senle bizim aynı ilk aşılama sonra ara gerci bende hesap böyle degildide hayırlısı diyorum...

canım benim aranızın düzelmesine sevindim allah bidaha yaşatmasın o durumu size..sen doğru olanı yapmışsın dediğin gibi yumoşlar büyüseydide yapamasaydın o moralle..belkide böylesi daha iyi bu boş ayda kendiliğinden hamile kalırsın valla hep biz çekiyoz herşeyi onlar rahat onlara bişey olduğu yok veriyolar spermleri o kadar..herşeyde bir hayır vardır canım bide böyle düşün..ben iyiyim bu ay ara verdik ay sonunda hastalandığımda tekrar tedaviye başlıcaz ama inşallah kendiliğimden hamile kalırımda aşılamaya gerek kalmaz..olursa aşılamalarımız aynı zamana gelcek galiba

kızlar benide listeden üstlere taşıyınnn adet oldummmmm...umarım benden sonrakiler olumlu sonuç alır ...rabbim yardımcımız olsun inş....

kızlar benide listeden üstlere taşıyınnn adet oldummmmm...umarım benden sonrakiler olumlu sonuç alır ...rabbim yardımcımız olsun inş....

Üzülme canım.Benimde eli kulağında zaten.Bu arada ben bu ayı doğal yollarla geçirmeyi düşünüyorum.Vücudumuz zaten yeterince hormon alıyor.Her ay yumurta büyüt,hadi çatlat,yok bir bakmışsın aşırı uyarılmış yumurta,haydi kist olmuş.Arada dinlenmekte fayda var kanaatindeyim.

merhaba bende şubat 27de ilk aılamamı oldum bugün 8.gündü test yaptık değer 2.80 çıktı yani negatif önümüzdeki ay tekrar düşünüyoruz acaba bu değerin artma şansı varmı?

bnm zaten ikinciydi cnm o yüzden bu ay ara verecem sanırım dinlenmem lazım vücut olarak hayırlısı olsun tatlımm...

Merhaba.Ben bugün 21. gün olduğu için progesteron tahlili yaptırdım sonuç 16. çıktı.Önümüzüdeki pazarteside kanda betahcg yapılacak.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba.Ben bugün 21. gün olduğu için progesteron tahlili yaptırdım sonuç 16. çıktı.Önümüzüdeki pazarteside kanda betahcg yapılacak.Sabırsızlıkla bekliyorum.

hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah :)

merhaba bende şubat 27de ilk aılamamı oldum bugün 8.gündü test yaptık değer 2.80 çıktı yani negatif önümüzdeki ay tekrar düşünüyoruz acaba bu değerin artma şansı varmı?

8.günde düşük değer çıkması normal benim doktorum 14-15. gün yap testi dedi. boş yere ümitsiz olma bence daha erken test için sanki.

olimbera üzülme neolur aşılama çokda iyi bir yöntem değil galiba benimde bugün 6.günüm aşılama yaptıran arkadaşlar beliniz ağrıyormuydu biraz bahsedelim neolur.

aşılamanın 4.gününden itibaren kasıklarım ve belim çok ağrıyor bugün 12.günümmm dayanamayıp idrar testi yaptırıcamm bugün

aşılamanın 4.gününden itibaren kasıklarım ve belim çok ağrıyor bugün 12.günümmm dayanamayıp idrar testi yaptırıcamm bugün

Bende birde çok fazla akıntım var sendede varmı .12.gününde çıkarmıki bence yapma pskolojini bozarsın boşyere.Niçin aşılama yaptırdınız bir sorun varmıydı .Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının yeterli olmamasıydı.

olimbera üzülme neolur aşılama çokda iyi bir yöntem değil galiba benimde bugün 6.günüm aşılama yaptıran arkadaşlar beliniz ağrıyormuydu biraz bahsedelim neolur.
bel ve karın ağrısı bnmde oldu her ikisindede cnm onu kafaya takma umarım güzel sonuç alırsın ...

12. gün idrar testi için erken bencede sana katılıyorum kan testine gidebilirsin ama ...
ayşe 23 aşılamada 8. gün idrar testi inan hiçte sağlıklı değil ennnn erken 10. gün dedi doktorum bana bence 4 gün sonra tekrarla kan testi geç döllenmelerde çok oluyor aşılamada açıkcası hala ilişkide bulunman gereken dönemde kan tahlili vermişsin...

Demekki bel ağrısı çokda önemli bir belirti değil ya bu benim ilk aşılamam ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…