Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım bendede akıntı çok fazla bizde şükürler olsunki bir sorun yok sadece psikolojik bundan 1 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım ne yazıkki 5haftalıkken düşükle sonuçlandı ondan sonrada tekrar nasip olmadı ondan solayı yaptırdık ya test yaptırma nedenim içim içime sığmıyor geceleri uyuyamıyorum annem ve eşim benden daha çok sabırsız rabbim herkese nasip eder inşallah bu arada nerdensin ben istanbuldan yaşım 31 5 senelik evliyim

kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...

kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...

harika.. aşılama yaptırıp da hamile olanlar gerçekten moralimi yükseltiyor. tebrikler...:)

ilk aşılamamdı hiç umudum yoktu ama demekki zamanı gelince oluyor gerçktn...hepinizi cok iyi anlıyorum bu yüzden bütün dualarım isteyen herkesle...

kızlar bu gün aşılamamın 7. günü 4-5 gündür inanılmaz şekilde göğüslerim acıyor. var mı başka böyle ağrısı olan.

geçmiş olsun olimberacım demekki daha zamanı değilmiş inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..
inşallah cnm hepimiz sağlıklı evlatlara sahip olalım

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah ...sorun varmıydı cnm pko ve sperm sayısı gibi....

kızlar bu gün aşılamamın 7. günü 4-5 gündür inanılmaz şekilde göğüslerim acıyor. var mı başka böyle ağrısı olan.

Tedavin hayırlı olsun.İnşallah sonuç pozitif olur.Benimde aşılamadan sonra test günüme kadar göğüslerim çok ağrıdı, acıdı.Bu normalmiş.Pek çok kişide durum bu.Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor.Endişelenme.

Senin şansın daha fazla ozaman ben antepliyim canım 2 senelik evliyim

çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağına alırsın.

rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı büyütmeyi nasip etsin inş canım ay ne güzel aşılaması tutanlar olunca umut oluyor benim nedense bu sefer hiç umudum yok ama yinede hayırlısı olsun

saat 12 de aşılamam oldu 15 dakka yatıp kalktım gerisi Allaha kaldı artık :26:

hayırlısı olsun inş herkeze öyle yapıolar doktorumda dedi 15 20 dk yat sonra normal hayatın dedi bende dinlenmek felan lazım deilmi dedim o zaman kimse normal gebe kalamazdı dedi fazla takma kafana rahat ol

hayırlısı olsun inş herkeze öyle yapıolar doktorumda dedi 15 20 dk yat sonra normal hayatın dedi bende dinlenmek felan lazım deilmi dedim o zaman kimse normal gebe kalamazdı dedi fazla takma kafana rahat ol

gayet rahatım zaten canım işe bile geldim bizimki biraz olumsuz geçti eşim çok stres yaptı az verebildi malesef zaten bizim sorunumuz sperm azlığı yani iyice az oldu ,,kısmet artık hakkımızda hayırlısı hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…