- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.381
kızlar benide listeden üstlere taşıyınnn adet oldummmmm...umarım benden sonrakiler olumlu sonuç alır ...rabbim yardımcımız olsun inş....
Bende birde çok fazla akıntım var sendede varmı .12.gününde çıkarmıki bence yapma pskolojini bozarsın boşyere.Niçin aşılama yaptırdınız bir sorun varmıydı .Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının yeterli olmamasıydı.
kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...
ilk aşılamamdı hiç umudum yoktu ama demekki zamanı gelince oluyor gerçktn...hepinizi cok iyi anlıyorum bu yüzden bütün dualarım isteyen herkesle...[/QUOTE
Gözün aydın tuğçe.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza:)
inşallah cnm hepimiz sağlıklı evlatlara sahip olalımgeçmiş olsun olimberacım demekki daha zamanı değilmiş inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..
kızlarr HAMİİİLEEYYİİMMMMMMM...dün öğrendimm ikiz olabilir dedi dr haftaya kalp atışlarınıduycam inşallah.bide tekmi çiftmi diye..allahım hepinize bu duyguyu yaşatsınnn inşallah...
kızlar bu gün aşılamamın 7. günü 4-5 gündür inanılmaz şekilde göğüslerim acıyor. var mı başka böyle ağrısı olan.
kızlar bu gün aşılamamın 7. günü 4-5 gündür inanılmaz şekilde göğüslerim acıyor. var mı başka böyle ağrısı olan.
ilk aşılamamdı hiç umudum yoktu ama demekki zamanı gelince oluyor gerçktn...hepinizi cok iyi anlıyorum bu yüzden bütün dualarım isteyen herkesle...
evet canım bendede akıntı çok fazla bizde şükürler olsunki bir sorun yok sadece psikolojik bundan 1 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım ne yazıkki 5haftalıkken düşükle sonuçlandı ondan sonrada tekrar nasip olmadı ondan solayı yaptırdık ya test yaptırma nedenim içim içime sığmıyor geceleri uyuyamıyorum annem ve eşim benden daha çok sabırsız rabbim herkese nasip eder inşallah bu arada nerdensin ben istanbuldan yaşım 31 5 senelik evliyim
pusat galiba aşılamalarımızın arası nda 2-3 gün fark olacak bende cumartesi başladım iğnelere.
saat 12 de aşılamam oldu 15 dakka yatıp kalktım gerisi Allaha kaldı artık :26:
hayırlısı olsun inş herkeze öyle yapıolar doktorumda dedi 15 20 dk yat sonra normal hayatın dedi bende dinlenmek felan lazım deilmi dedim o zaman kimse normal gebe kalamazdı dedi fazla takma kafana rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?