Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canm peki senin eşinin sperm sayısı ne kadar keçiboynuzu kürünü falan hiç denemedin mi?

amin canm peki senin eşinin sperm sayısı ne kadar keçiboynuzu kürünü falan hiç denemedin mi?

eşimin sperm sayısı hareketliliği iyi ama morfolojisi düşük onun için keçiboynuzu kürünü yaptım daha önce yarım bırakmıştık ama şimdi yeniden başladık 1 haftadır içiyo..

kızlar bugün kontrole gittik, 7 tane 75lik iğneden sonra 8 tane yumurta gelişmiş hepsi 12 ile 9 mm aralığında. cuma tekrar kontrole gitcem, iğneye tabikide devam. sizce nasıl byümüş. normal mi? bu arada nazar değmesin, daha öncede gonal f kullandığımda sadece 3 tane gelişmişte ve sadece 1 tanesi çatlamıştı. inşallah bu sefer 3-4 tanesi gelişmeye devam eder ve 3-4 tanesi çatlar ki aşılamada tutma şansım dah yüksek olsun

maşallah cnm ne güzel işte 8 tane gelişmiş normal bence büyümesi..inşallah dediğin gibi olur ve aşılaman tutar cnm

canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve aşılama sonucunda hamile kalırsın.bu arada şuan kullandığın iğne hangisi merak ettim.ayrıca gonal f bendede hiçbir işe yaramamıştı

canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve aşılama sonucunda hamile kalırsın.bu arada şuan kullandığın iğne hangisi merak ettim.ayrıca gonal f bendede hiçbir işe yaramamıştı

canım ben yine gona f kullanıyorum. bundan bir yıl önce biraz daha kilo vardı ve o zamanlar pko deniliyordu bana. ama kilo verince herhangi bir sorun kalmadı, sebepsiz infertil oldum. o zaman 12 tane gonal f 75 lik vurulmuştum, zar zor gelişmişti 3 tane yumurta ki sadece 1 tanesi çatlamıştı. şimdiyse yine gonal f ile 8 tane yumurta gelişti. aradı fark sadece benim kilom, oda sadece 5 kilo, yani fazla bi kiloda değil. ama baze kadınlarda hormonlarında çok fark ettiriyormuş kilo. hayırlısı artık. inşallah 4 yıllık hasretim sona erer. inşallah allah her isteyen kadının kucağına birer ikişer tane bebiş koyar :)

merhabalar ;

ben de bugün maalesef regli oldum. ve bu ay aşılama olacak. ama nedense umutlarım tükendi gibi artık direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ama doktorum çok erken diyor.

Canım,bende de yumurta gelişmeme sorunu vardı.Bende gonaphene diye bir ilaç kullanmıştım. Adetimin 3.günü başlıyordum 5 gün sabah akşam içiyordum sonra 13.gün yumurta kontrolüne gidiyordum.Bu ilaca benin vücudum çok iyi cevap vermişti. Bir de bilmiyorum ilgilimidir ben Bursa 'da yaşıyorum buranın kaplıcaları malum. Adetim biter bitmez gün aşırı kaplıcaya gidip küveti doldurup içinde oturuyordum.Sıcak su yumurtaların gelişimi için faydalı diye duymuştum. Bir de tüplerin içinide temizliyormuş.Ben gitmeye başladıktan sonra,ayıptır söylemesi sümüksü tuhaf bir kütle gelmişti alt tarafımdan.Belkide tüplerim yeterince açık değildi.O na faydası olmuşta olabilir. Kaplıca olmasa da ,Olsa iyi olur tabi de sıcak küvete girip otursan belki sana da faydası olur.Tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı yürekten diliyorum canım.

merhabalar ;

ben de bugün maalesef regli oldum. ve bu ay aşılama olacak. ama nedense umutlarım tükendi gibi artık direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ama doktorum çok erken diyor.

selam
tedavi süreci çok sıkıntılıdır. ben de bir aşılama yaptırdım. sonuç negatif. çünkü iğne ilaç vs herşey planlı olunca stres oluyorsun hem kendin hemde eşin. en azından benim eşim öyleydi. yani olacağı varsa da olmadı. tavsiyem aşılama ile zaman kaybetmeyin ve kendinizi de yıpratmayın derim.
ben ise şuan doğal yolla hamile kalmaya çalııyorum. çünkü aşılamadan sonra eşim muayene oldu ve veraikosel çıktı. 27 ağustosta ameliyat oldu. ben kasım gibi hamile kaldım ama 7+2 haftalıkken düşük nedeni ile kürtaj oldum. şuan biraz nadasa çektim kendimi. nisan mayısa kadar bir gebelik olmazsa direk tüp bebek diyorum.

Allah analı babalı büyütsün yiğeini Allah bağışlasın.Bizde şimdilik yadığım gibi sorun yok gibi görünüyor ama sorun olupta bulunamıyor olabilir diye düşünüyorum.İlişkiye bebek düşüncesi ile girmiyoruz.İlk zamanalr belki öyleydi ama uzun bir zaman kendi haline bıraktık yine olmadı.Hayırlısı Allah tan inşlalah hepimizin aşılamaları ilk denemede tutar.
3 yıldır beklemen buyuk bır sabır tebrık edıyorum..bence hıc beklemeden aşılamaya gecıp aşılamada sonuc alamazsan tup bebek denemenı tavsıye ederım..bu sekılde beklemek daha cok yoruyor ınsanı
Aslında sabırlı değilimdir.Heleki bu konuda çok sabırsızım.Ve beklemenin çok yersiz olduğunu düşünüyorum bir sorun var veya yok 6 ay en fazla bir yılın sonunda Aşılama yada tüp bebek denenmesinden yanayım.Bizim beklememizin nedeni bebk düşündüğümüz sıra ben 3 kez böbrek taşı düşürdüm tedavim yarım kaldı.Sonrasındada devlet hastanesinde tedaviye başladım ordada biraz yavaş işliyor herşey ancak aşılamaya sıra geldi.Senin bekelememene çok sevindim ben tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin hemen dr. agitmesinden yanayım çünkü bir sorun yok diye beklemek birşey getirmiyor biran önce harekete geçip bebişimizi daha erken kucağımıza almak çok güzel olur.

Gözümden kaçmış sanırım özür dilerim.Verdiğin cevap için çok teşekkür ederim.Bende herkese aynı tavsiyede bulunurum hiç beklemeyin vakit kaybetmeyin ben yeterince zaman kaybettim ama bu biraz maddi imkansızlıklardan birazda böbreğimden rahatsız olmamdan kaynaklandı.Şuan sağlığım yerinde çok şükür.Devlet hastanesine gidiyorum ve 6 ay yumurta takibini zaman kaybı olduğunu bile bile beklemek zorundaydım.Özelde aşılama yaptırmayı düşündüğüm yer bin tl dedi ve 3 aşılama olmazsa peşine tüp bebek 10 bin tl yi buluyor. biz bunu karşılayamayacağımız için devlet hastanesine gidiyorum ve dediğim gibi 6 ay yumurta takibini zaman kaybı olduğunu bile bile yaptırdım çok gittim geldim ama herşey heyet raporu çıkarıp aşılama maliyetini düşürebilmek içindi.Şubat ayında raporum çıkıyor hepimizin hakkında hayırlısı Allahtan inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz.

Son düzenleme:

özüre ne gerek olur öyle gözden kaçabilir.ewet zaman kaybı ama bazen işler istediğimiz gibi olmyor bizim aşılama işi iptal kredimiz çıkmıyor ((

ARKADAŞLARIMMM !! bi problem çıktı bizim aşılama işi yattı (( eşimle doğru düzgün tekrar oturup konuştuk bu akşam maddi imkanlardan dolayı olmuyor kredi çekecektik biz ama kredimiz çıkmıyor ( banka onaylamıyor bir kaç tane kredi borcumuzdan dolayı neyse sağlık olsun ben vazgeçtim zaten çok tereddüt ediyordum.yaş iş bizimkisi artık.kredi olayından sonra istekte kaçtı zaten istemiyorum hiçbişey, sperm sayımızla normal yoldan hamile kalabilirmişim böyle devam edeceğiz biraz daha.öpüyorum hepinizi ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinle ...

Hayırlısı olsun inşlalah doğal yoldan hamile kalırsın en kısa zamanda.Eğer sırf maddi imkanlardan dolayı ertelemek zorundaysan yakınında devlet hastanesi varsa oraya gidebilirsin.Bende devlete gidiyorum aşılamaya 200 tl ye yakın bir ücret ödicem.

yok canım ya devlete gidersem hastanede çalışan arkadaşlarım var duymalarını istemiyorum o yüzden tüp bebek merkezinde olmasını istiyordum ama kısmet işte napalım normal yollarda ilerlemeye devam bizde

yok canım ya devlete gidersem hastanede çalışan arkadaşlarım var duymalarını istemiyorum o yüzden tüp bebek merkezinde olmasını istiyordum ama kısmet işte napalım normal yollarda ilerlemeye devam bizde

Anladım canım hayırlısı ile inşlalah en kısa zamdna doğal yoldan gelsin bebişin.

kızlar kusum oldu cok moralım bozuk yarı canımdan can gıttı.dungece actım kafesının agzını yanıma kondu yemek yerken bır neselıydıkı sormayın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…