- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho
benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho
benim 8. Günde 12 mm'lerde olması gereken yumurtalarım 10 mm idi.
Doktor yeterince büyümemişler demek ki ilaca az tepki veriyor vücudun dedi.
O günden itibaren iğneyi iki doza çıkardık ve öyle aşılama oldu.
benım 9.günde 13 mm de yavas buyuyor dedı cuma gunu karar verıcek
inşallah iptal olmaz.
Hakkında hayırlısı olsun.
bende pko var ve yumurtlama olmuyor.o yüzden tedavi gördüm fakat işe yaramadı.aşılama aşamasındayım şimdi.ilk aşılamam tutmadı martta ikincisi olacak inşallah tutar bu sefer.
Kızlar reglınızın 9, gunu ortalama kaç mm de ıdı yumurtalarınız..benımkıler ufak kalmıs..belkı asılamam ıptal edılıcek
Kızlar reglınızın 9, gunu ortalama kaç mm de ıdı yumurtalarınız..benımkıler ufak kalmıs..belkı asılamam ıptal edılıcek
Evet sevgili mcan84, yarın 14. günüm. Kanamam başlamazsa yarın test yapmam gerekiyor ama nasıl yaparım bilmiyorumÇok heyecanlı ve çok gerginim. Bu yaşatn sonra bebek istersen böyle olur diye kendime kızıyorum Bu arada dünden ebri ümidim artıyor. Çünkü sancı adet sancısından çıktı kasık ağrısına döndü. Sağ kasığımda ağrı ve ağırlık var gibi. Bir de benim hiç belim ağrımazdı adetlerde. Bel ağrısı başladı bugün. Bunlar da umutlandırıyor beni. Bugün ve yarını da kırmızısız atlatabilrisem inşallah, sonra daha rahat test olurum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.
kasım ayındakinde 10. gunde 10mm di benim ve sonrasında doktorum iptal etti ;
suan 12.gundeyim ve 17-18mm dedi doktorum...cok sukur ..allah izin verirse cuma asılamam var:18:
inşallah hayırlısıyla olursun aşılamanı ve güzel sonuçlanır.bu kaçıncı aşılaman olacak
prengly hiçbir yerde bulunamıyor. Mecburen ovitrelle aldım bende.ama tutmadı aşılamam.ben firmaya mail attım mağdur oluyoruz diye bence sizlerde atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?