Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho

Evete evet, kaçıncı günü olduğu sonucu etkilemez. Kişinin bünyesine göre yumurta kaç günde gelişirse o zaman aypılıyor. Önemli olan yumurtanın istenilen büyüklüğe (19 - 22 mm) gelmesi, kaç günde geldiğinin önemi yok. Ben ilaca 24 ocakta başladım, ayni adetimin 2. günü. 2 şubatta aşımala yapıldı. yani adetin 9. günü.

benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho

Evete evet, kaçıncı günü olduğu sonucu etkilemez. Kişinin bünyesine göre yumurta kaç günde gelişirse o zaman yapılıyor. Önemli olan yumurtanın istenilen büyüklüğe (19 - 22 mm) gelmesi, kaç günde geldiğinin önemi yok. Ben ilaca 24 ocakta başladım, yani adetimin 2. günü. 2 şubatta aşımala yapıldı. yani adetin 9. günü.

Evete evet mcan84 ev bebisho, adetin kaçıncı kaçıncı günü yapıldığı sonucu etkilemez. Kişinin bünyesine göre yumurta kaç günde gelişirse o zaman yapılıyor. Önemli olan yumurtanın istenilen büyüklüğe (19 - 22 mm) gelmesi, kaç günde geldiğinin önemi yok. Ben ilaca 24 ocakta başladım, yani adetimin 2. günü. 2 şubatta aşımala yapıldı. yani adetin 9. günü. Ama o kısmı önemli değil.

Kızlar reglınızın 9, gunu ortalama kaç mm de ıdı yumurtalarınız..benımkıler ufak kalmıs..belkı asılamam ıptal edılıcek

kasım ayındakinde 10. gunde 10mm di benim ve sonrasında doktorum iptal etti ;
suan 12.gundeyim ve 17-18mm dedi doktorum...cok sukur ..allah izin verirse cuma asılamam var:18:

canım inşallah hamilesindir.sonucunu mutlaka yaz bize.

kasım ayındakinde 10. gunde 10mm di benim ve sonrasında doktorum iptal etti ;
suan 12.gundeyim ve 17-18mm dedi doktorum...cok sukur ..allah izin verirse cuma asılamam var:18:

inşallah hayırlısıyla olursun aşılamanı ve güzel sonuçlanır.bu kaçıncı aşılaman olacak

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 yıllık evliyim ilk günden hamilelik yaşadım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı o günden beridirde korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı en sonunda aşılamaya karar verdik bizde şubat 8 de yaptırdık aşılamayı ayın 22 test yaptıracağız inşallah hayırlısı olur. Bende de bel ağrısı ve kasık ağrı var göğüslerimde de hassaslık var dua ediyorum inşallah hamileyimdir..herkese nasip eder inşallah

herkese selamm;
arkadaslar o gun nıhayet geldi ... doktordan geldim biraz gerginlik biraz heyecanla doktorun agzından cıkacakları dinlerken; bi baktımki doktorumun yüzü guluyor.. ıste ozaman icime su serpildi:)hersey cok guzel digerlerine gore bu en saglıklı buyuyen dedi..ve yumosum 18mm mis ablalarıı :)))) ostrojene bakcaz dedi kan tahlili istedi ne zaman catlatma ignesi vurulcam yada asılama ne zaman olacak diyeymis.. ilkkez duydum acıkcası...

ama bunlar guzel gelismeler. gel gelelimm 4 saatttirr bu soguk havada cektigim eziyete bakın... preglyn ignesi yok hic biryerde!!! tam olarak 23 eczane gezdim farklı bolgelerde .... sanki tum ezcacılar agız birligi etmis gibi .. sansınız cok zor ... aylardır bizde yok... digeri en sonuncusunu 10 gun once birine verdim... allahım cıldırdım ya resmen..inat ettim her yere gittim ... onume cıkan her yere bi umuttur gireyim dedim... AMA HIC BIR YERDE PREGLN YOK( kutusu 10 tl olmasının yanında diger marka ovittreelle sanırım bunu hıc kullanmadım .. daha oncekılerde hep pregln kullanmıstım ve sonuc olumlu olmustu..

kızlar sanki icimde bi his var pregln bulamadım diye olmıcakmıs gibi geliyo??? aranızda ovittrelle kullanıp gebe asılaması tutan varmı ?yada duydunuzmu ? mutlaka vardır ama ben ilk asılamam olsun ve 2. ye gerek kalmasın diye dua ediyorum ...GİRDİGİM Bİ EZCANEDE KADIN DEDIKİ "sakına digerinin ucreti pahalı diyip daha kaliteli oldugunu sanma dedi ... pregln piyasaya cok az sunuluyor o yuzden hıc bıryerde yok varsa bıle tanıdıgı doktorların hastalarına verıyolarmıs... " bunlar yuzunden biraz moralim bozuldu ..

yorumlarınızı bekliyorumm ..

prengly hiçbir yerde bulunamıyor. mecburen ovitrelle aldım bende.ama tutmadı aşılamam.ben firmaya mail attım mağdur oluyoruz diye bence sizlerde atın.

prengly hiçbir yerde bulunamıyor. Mecburen ovitrelle aldım bende.ama tutmadı aşılamam.ben firmaya mail attım mağdur oluyoruz diye bence sizlerde atın.

kesınlıkle atıcam hatta daha guzelini yapıcam saglık bakanlıgınada sıkayette bulunacam.. Cektıgım ezıyetten ve moral bozuklugundan sonra kararlıyım.... Madem bukadar etkılı bır ıgne neden daha fazla uretılmıyor .... Yada neden her ezcanede yok bellı baslı yerlerde var....

suan onume aldım tum ezcanelerin listesini bi bolgeden basladım aramaya... hepsine teker teker soruyorumm bi umut benimki...

kizlar ya bu pregnyl ignesini herkes kafasina gore eczaneden alabiliyor mu? doktor recetesi gerekmiyor mu?

mesela adet olmadan once alinsa igne o zaman son anda boyle skntilar olusmaz.

zamaninda alip buzdolabinda saklarsin ve emin olursun. diger turlu buldum bulamadim cok stres.

canım ya reçeteyle alınıyor diye biliyorum ben.keşke öyle olsa dediğin gibi önceden alırız.peki ovetrelle ve prenglyden başka çatlatma iğnesi varmı biliyormusunuz ovitrelle galiba işe yaramıyor bende prenglyde bulamıyorum çıldıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…