Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum

bebisho gerçekten çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım.doktorunu arayıp sor.en azından kist oluşmuş mu ona baksın.sonuca göre bi yol çizersiniz.

Son düzenleme:

en doğr usonucu kan testi verir.bir an önce kan testi yaptır.

canım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm inanki hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı var inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..bugün hep kötü haberler aldık malesef

olmayınca olmuyomuş demekki nasip böyleymiş ama hayal kırıklıkları insanı tepe taklak getiriyo dünden beri kendimde değilim sanki çok umutlanmıştım geçen hafta progesteron tahlil sonucum 76 çıkınca doktorum tamam dedi yumurtlama gerekleşmiş öyle konuştuki resmen hamileyim dedim ve bu hafta tüm belirtiler vardı ama sonuç negatif çıktı adetim iki günde geçti bu arada insan bişeyi çok isterse olmazmış ya öyle oldu dilerim rabbim hepimize evlat sevgisini tattırır... bi süre ara vericem sanırım pisikolojik olarakta kendimi toplamam lazım çok zormuş Allah yar ve yardımcımız olsun

canım sende kist olmuş mu diye baktırsan iyi olur.zaten kist olmuşsa doktor ara veriyor tedaviye.şuan bende o aşamadayım kistimin erimesi için uğraşıyorum.

canım sende kist olmuş mu diye baktırsan iyi olur.zaten kist olmuşsa doktor ara veriyor tedaviye.şuan bende o aşamadayım kistimin erimesi için uğraşıyorum.

doktorumun söylediği 3 ay ara vericez bu arada folicplusa devam edecekmişim 3. ayda adetimin 3.günü tekrar doktora gidecekmişim şaşkınım açık söylemek gerekirse

kizlar sonucu negatif çıkanlar üzülmesin.Herseyde bir hayır vardır.Süphesiz ALLAH en doğru zamanı bilendir.Bol Bol dua edin.Benimde adetime 1 hafta kaldı ve diğer aylarda olduğu gibi bel ağrım ve kasık ağrım basladı.Ayrıca yumurtam sağ tarafimda gelismisti ama bazen olan sancı sol tarafta tutunuyor desem sağda olurdu sancı:)Ne yapalım kısmet adet olucağım umudum yok

canım bende sabah 6da acılde oldum ıgnemı..benım ıgnem ovıtrelle 250 ? senınkı demı bu.bana gore sankı bırsey olmaz gıbı gelıyor cunku okadar guclu ıgnelerkı bunlar 3 damladan bırsey olmaz gıbıme gelıyor..hayırlı olsun ınsallah bak bugun cuma cok dua et yasin oku meryem suresi oku veya dınle... ben bugun bol bol dua edıcem ..ama en onemlısı gonlunu ferah tutman rahat olmaya calıs ok?

GUNAYDIN CANIM;
cok sukur ignemi vuruldum sabah 6 da.. gerisi de insallah sorunsuz akar giderr:)

birsey sorcam sana ; ovitrellleyi bir igne vuruldum ben sende oyle mı ???

hadi hayırlısı gerisi aşılamaya kaldı desene..evet canım bende bir iğne vuruldum öyle oluyo zaten merak etme..

merhaba hanımlar ben de bu aşılama yaptıracaağım. iğnelere başladım bile. allah hepimize buradan güzel haberler vermeyi nasip etsin. bir şey soracağım iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? ben kendim yapmak istiyorum ama hiç cesaretim yok

Kızlar ıptal olması söz konusu olan asılamam pazartesı yapılıcak..yumurtalarım buyumus..yarın gece bende 1 de ıgnemı vurulucam...

ayrıca herkese hayırlı cumalar..ıyılık meleklerı hep yanımızda olsun.

senindemi göbekten yaptılar aynı iğneler ve aynı gün aşılama :))) ama ben akşam 23:00 oldum sen sabah 6 da yarın sabah 9da gidicem ben sen kaçta gidicen 10:30 gibi aşılamam olurmuş mübarek cuma gününün yüzü suyu hörmetiine rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah en kısa zamanda ilk aşılamalarımız tutar sağlıklı bi şekilde.aminnnn

megan bende aynı iğne yi kullanıyorum ama benim ki puregon 600 iğneyi 75 uı kontrole gittiğimde dr çok güzel gelişmiş annesi dedi inş hayırlısı olur hepimiz için

korkma ya bende çok korkuyodum ama korkacak bişey olmadığını gördüm çok küçük bi iğne zaten iğnenin derine girdiğini hissetmiyosun bile ben göbekten vuruyorum kendime ben dr a sormuştum sağlık ocağında vurulabilirmiyim diye o da olur ama küçük bir iğne sende yaparsın dedi ve gösterdi nasıl yapılacağını hatta dr a şunu sormayı unutmuştum aklımda hep soru işareti kalmıştı iğneyi açken mi tok karnına mı vurulacam diye ama fark etmiyormuş.

bakk allahın takdiri .. gun dogmadan neler dogar canım benim ... cok sevindim... moralini hep yuksek tut... kendi kendinee guzel seyler soyle olumlu seyler .. sonra gerisini zamana bırak allahım insallahh herkesi 2012 de anne olmayı nasippp ederr.... hayırlı cumalar sanada

doktorum sabah 9da burda ol dedi .. ama 830 gibi gitmeyi dusunuyorum... sperm islemi icin :) okudugum topiclerde 2 saat surer diyorlar hemsirede oyle demisti 2 en fazla 3 saat diye .. bakalım ...kendini nasıl hissdiyorsun ? aynı tarihte olan sadece ikimiziz sanırım :)))

hayırlı olsun canım sonunda sende aramıza katılcan inşallah..pazartesi olmaz artık sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…