- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.141
Kızlar ben bu sabah hasta oldum maaalesefBekliyordum zaten, o yüzden şaşırmadım ama insan yine de çok üzülüyomuş Yarın doktora gidicem bakalım tedaviye nasıl devam edicek.... Hayırlısı olsun diyorum, Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin...
Aşılama sonucum negatif.
İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
bugün 2. aşılamamı oldum kızlar umarım güzel sonuçlanır emeklerimiz boşa çıkmaz.....
kızlar ikinizede çok üzüldüm ne kadar uğursuzmuş bu şubat ayı hep kötü haberler aldık moralim bozuldu valla yaa..allah hepimizin gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallahh
inşallah 2. aşılamanda hamile kalırsın hayırlısıyla
Aşılama sonucum negatif.
İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Kızlar ben bu sabah hasta oldum maaalesefBekliyordum zaten, o yüzden şaşırmadım ama insan yine de çok üzülüyomuş Yarın doktora gidicem bakalım tedaviye nasıl devam edicek.... Hayırlısı olsun diyorum, Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin...
Hayirli olsun canim insallah tutar Rabbim yuzlerimizi guldururbugün 2. aşılamamı oldum kızlar umarım güzel sonuçlanır emeklerimiz boşa çıkmaz.....
çok büyük geçmiş olsun.inşallah sonraki aşılaman tutar
amin cnm inşallah ...bıkmadan yılmadan olmasa da devam etcem 3 yada 4 kez elbet birinde verir rabbim ....
kızlar size tavsiyem sorun sizde ise yumurtlama probleminiz varsa yani aşılamayı ara vermeden yaptırın derimmm
Sağol arkadaşım.
Bundan sonrası için bir aşılama bir de tüp bebek hakkı verdim kendime zaten.
Kısmetten ötesi yok.
Hayırlısı neyse o olsun.
kızlar ikinizede çok üzüldüm ne kadar uğursuzmuş bu şubat ayı hep kötü haberler aldık moralim bozuldu valla yaa..allah hepimizin gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallahh
aynıyız desene.bende 2.yi yaptıracağım martta.ama o da olmazsa 3.yü deneyebilirim.çünkü tüp bebeğe geçmek korkutuyor beni.
sudem sanada çok çok geçmiş olsun.inanın kızlar sizin negatif haberlerinizi aldıkça bende çok üzülüyorum.demek ki daha çekecek çilemiz varmış
Bu sefer kısmet değilmiş, napalımHayırlı değilmiş diyerek ekndimi teselli ediyorum. Sabah hasta olmama rağmen kan testimi yaptırmıştım yine de bugün ve sonucu şaşırtmadı. Pazartesi sabah doktor randevum var. Bakalım doktorum ne diicek ve nasıl yönlendirecek. Benim tek yumurtam olmuşt ve tüp bebek deneyememiştim. İnşallah bu sefer 3-4 yumurta oluşur da tüp bebek dener belki Çok teşekkürler superisi...
Aslında tüpe gerek kalmasını ben de istemiyorum ama aşılamayı da nereye kadar deneyeyim ki?
Maddi manevi yorucu hepsi.
Çok da uzatmak, zorlamak istemiyorum açıkçası.
Sonuçta her şey kısmet.
Doktor, çocuğunuz olmaz diyoruz bazı hastalara ama bir bakıyoruz ki hamile kalmış, demişti bir keresinde.
Tıp da bir yere kadar sonuçta.
Allah'tan hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?