Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herşeyin hayırlısı sakın umudunuzu kaybetmeyin neden böyle bırakıyorsunuz kendinizi
benimde arada karnım ağrıyor bgn 6.günüm ama sanki olmadı bakalım bir adım attık devamı gelir umarım

Aşılama sonucum negatif.
İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar ikinizede çok üzüldüm ne kadar uğursuzmuş bu şubat ayı hep kötü haberler aldık moralim bozuldu valla yaa..allah hepimizin gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallahh

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ : Ümidimizi sonraki aya devrettik
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:
25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:
26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ:[/QUOTE]

hakkımızda hayırlısı arkadaşlar..

sudem sanada çok çok geçmiş olsun.inanın kızlar sizin negatif haberlerinizi aldıkça bende çok üzülüyorum.demek ki daha çekecek çilemiz varmış

amin cnm inşallah ...bıkmadan yılmadan olmasa da devam etcem 3 yada 4 kez elbet birinde verir rabbim ....
kızlar size tavsiyem sorun sizde ise yumurtlama probleminiz varsa yani aşılamayı ara vermeden yaptırın derimmm

herşey bize bağlı gelişmiyorki ben mecburi ara vermek zorunda kaldım daha doğrusu doktor öyle istedi.uyuz bi kistin yüzünden boş yere bir ay kaybettim

aynıyız desene.bende 2.yi yaptıracağım martta.ama o da olmazsa 3.yü deneyebilirim.çünkü tüp bebeğe geçmek korkutuyor beni.

kızlar ikinizede çok üzüldüm ne kadar uğursuzmuş bu şubat ayı hep kötü haberler aldık moralim bozuldu valla yaa..allah hepimizin gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallahh

Bu sefer kısmet değilmiş, napalım Hayırlı değilmiş diyerek ekndimi teselli ediyorum. Sabah hasta olmama rağmen kan testimi yaptırmıştım yine de bugün ve sonucu şaşırtmadı. Pazartesi sabah doktor randevum var. Bakalım doktorum ne diicek ve nasıl yönlendirecek. Benim tek yumurtam olmuşt ve tüp bebek deneyememiştim. İnşallah bu sefer 3-4 yumurta oluşur da tüp bebek dener belki Çok teşekkürler superisi...

aynıyız desene.bende 2.yi yaptıracağım martta.ama o da olmazsa 3.yü deneyebilirim.çünkü tüp bebeğe geçmek korkutuyor beni.

Aslında tüpe gerek kalmasını ben de istemiyorum ama aşılamayı da nereye kadar deneyeyim ki?
Maddi manevi yorucu hepsi.
Çok da uzatmak, zorlamak istemiyorum açıkçası.
Sonuçta her şey kısmet.
Doktor, çocuğunuz olmaz diyoruz bazı hastalara ama bir bakıyoruz ki hamile kalmış, demişti bir keresinde.
Tıp da bir yere kadar sonuçta.
Allah'tan hayırlısı..

Sana da çok geçmiş olsun sudem, inşallah bu sefer olur.

zaten bende en fazla 3 aşılamadan yanayım.sonrası mecburen tüp boş yere vakit kaybetmeyi düşünmüyorum.ne olacaksa olur artık o zaman.ama bildiğim tek şey varki tüp yaptırırımda o da olmazsa kolay kolay toplayamam kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…