Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar bişey söylücem ama kızmak yok..neden aşılamaya hazırlananlar,aşılaması yapılmış olup sonucu bekleyenler bu kadar olumsuz düşünüp moral bozuyosunuz..bu işin en önemli kısmı moralli olmak ve umudunu kaybetmemek..her zaman iyi düşününki iyi şeyler olsun..tamam tutmadı diyelim ama ikinci,üçüncü aşılama için daha hırslanıp moralimizi daha yüksek tutmamız gerekmezmi?ben mi yanlış düşünüyorum..birbirimize sonuna kadar destek oluyoruz olucazda yılmak pes etmek yok yapmayın lütfen..hep iyi düşünün mutlu olun kötü şeyler bizden uzak dursun..birgün hepimizin yüzü gülecek unutmayın kızlar

selam mcan iyiyim bildiğin gibi sen nasılsın..ağrım sancım yok hala sanki hiç aşılama olmamış gibiyim..liste hep kötü haberlerle dolu yazmaya korkuyorum valla

bende mart gelsin diye gün sayıyorum su perisi.listemiz evet bayağı kötü.hatta listede olmayıp diğer topiklerde aşılama sonucu bekleyen 2-3 kişi daha negatif sonuçlandı ama şans bu belli olmaz.inşallah senin güzel haberlerini alırız yakında

sudemcim idrar testleri her zaman doğru sonuç vermez kesin sonuç kan testinde belli olur bence üzülme hemen kan testini yaptır yarın beklemeden..hakkında hayırlısı cnm

Zaten idrar testi yapmamı istemiyodu eşim, bekle diyodu. dolayıısyla bunu kimseye söylemeden yarın kan tesi yaptırıcam zaten. ama bu bir his, ağrılarım adet olacakmışım gibi ve yarın kan testine kalmayabilir bile. Size bilgi veririm yarın. Çok teşekkürler ilgine pericim :)

yarın mutlaka test yaptır ve sonucunu yaz.inşallah tutmuştur bebeğin sana

kesin sonuç kandan belli olur.daha öncede kaç kere yazdım negatif çıktığında bile garantiye almak için doktor 2 gün sonra yeniden tahlil yaptırıyor.

Umarım öyledir. fakat benim esas aldığı yaptığım idrar testi deyil zaten. Bişey yok gibi hissediyorum ve hastalık belirtilerim var. Yine de inşallah öyledir. kan testim yarın olacak.

inşallah canım benim aşılamam güzel sonuçlanır herkese umut olurum..

ne demek canım yarın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz merakta bırakmazsın bizi

Almina sana bir sorum olacak sen hangi iğneyi kullanıyorsun ve hangi dozda?

kusura bakma saat farkindan dolayi anca cevap yazabiliyorum sana. Ben Amerikada yasiyorum ve tedavim burda oluyor.50 doz follistim cartridge, 4 gun catlatma ignesi olarak ise gonadotropin kullandim. Bazi farklilar oluyor Turkiye ile burdaki tedavi arasinda. Okuduklarimdan anladigim kadariyla daha dogrusu. Sen ne kullaniyorsun ve hangi dozda?

arkadaslar benim ikinci asilamam 15 subatta oldu ve iki gundur adet agrilarina benzer agri hissediyorum. bu sabah agri uyandirdi aranizda boyle bir durum yasayan var mi?

arkadaslar benim ikinci asilamam 15 subatta oldu ve iki gundur adet agrilarina benzer agri hissediyorum. bu sabah agri uyandirdi aranizda boyle bir durum yasayan var mi?

bende 15 şubatta ilk aşılamamı oldum fakat bende fazla sancı yok sadece kasıklarımda biraz şişlik gerginlik oluyor.özellikle yumurtanın bulunduğu sol tarafta ağrıların artarsa dr danışman daha iyi olur.inşallah hakkımızdan hayırlısı diyelim canım.

hestia gerçekten çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki sefere olur

Sağol mcan, hala toparlayamadım kendimi çok üzgünüm, gözyaşlarım durmuyor birtürlü.Ama toparlarım sanırım kendimi.Bugün dr. negatif dedikten sonraki sözlerini hiiçç duymadım inan.Bana bu ay adetin geçsin sonraki adetinde mi gel dedi, yosa 2 adet geçsin öyle mi gel dedi hiç anlamadım.Anlamaya da çalışmadım zaten biran önce ordan çıkıp ağlamak istiyordum çünkü.Şimdi aklıma takıldı.Sana mart reglinde yapılacak değilmi 2. aşılama? yani bir regl dönemi geçecek sanırım...Aynı durumdayız diye sana sorayım dedim...

ilk asilamamda da olmustu ama bu kadar belirgin degildi. surekli degil fakat agri geldigi zaman epey rahatsiz ediyor insallah ikimizde hayirli haberler aliriz! benim 22 subatta progesteron seviyeme bakacaklar 29 subatta ise adet olmazsam gebelik testi yap dedi. Sen de mi 29 unda yapacaksin?

arkadaslar bugun adetimin 9 gunu ekoya girdim yumurtaliklar biri
1 yumurtalik 15.3 ikincisi 9 8 8 daha kucukleride var ayin 19 ovidrel ayin 21 subat saliya asilama olacam sizde ozamana kadar yumurtaliklar daha ne kadar buyur bilginiz varmi doktor bugun iyi dedi ama yinede bana pek mantikli gelmedi gecen ay adetimin 11 gunu 19 17 idi yinede hamile kalamadim(

yumurtalar günde 1-2mm kadar büyür ortalama olarak doktorum söledi o yüzden yumurtan gayet iyi...

canım seni çok iyi anlıyorum ben bir haftada zor geldim kendime.bikaç güne kadarda gün sayıyordum tutsaydı şu kadar günlük hamile olacaktım diye.doktor negatif dedikten sonra 2 gün sonra gene gel dedi bana.gittimönce adet oldunmu diye sordu akşam az bir kanamama oldu deyince muayene etti beni.atılmayan yumurtalardan biri kist yapmış muayenede öğrendik.sonra her ihtimale karşı gene test yapıldı bu defa e2 de baktırdı sonuç gene negatif çıkınca bana doğum kontrıl hapı verdi kistyi eritmek için.eğer kist olmasaydı 2.aşılama için beklemeyecektik.ama şimdi mecburen bekliyoruz hap şubat sonunda bitecek mart başında falanda adet olurum sonra doktora gideceğim 2.ye başlayacağız.inşallah Allah 2.lerde yüzümüzü güldürür

ben ilk aşılamamda klomen kullandım ilk beş gün,sonra menogon iğne yapıldı 5 doz menogonun yapıldığı son gün erken çatlamaması için orgalutran iğne yaptım ertesi gecede ovitrelle çatlatma iğnem oldu.

Kızlar ben bu sabah hasta oldum maaalesef Bekliyordum zaten, o yüzden şaşırmadım ama insan yine de çok üzülüyomuş Yarın doktora gidicem bakalım tedaviye nasıl devam edicek.... Hayırlısı olsun diyorum, Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…