- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.121
slm kızlar yarın ikkinci aşılamamı oluyorum umarım güzel sonuçlanır bu defa ...
selam mcan iyiyim bildiğin gibi sen nasılsın..ağrım sancım yok hala sanki hiç aşılama olmamış gibiyim..liste hep kötü haberlerle dolu yazmaya korkuyorum valla
sudemcim idrar testleri her zaman doğru sonuç vermez kesin sonuç kan testinde belli olur bence üzülme hemen kan testini yaptır yarın beklemeden..hakkında hayırlısı cnm
Zaten idrar testi yapmamı istemiyodu eşim, bekle diyodu. dolayıısyla bunu kimseye söylemeden yarın kan tesi yaptırıcam zaten. ama bu bir his, ağrılarım adet olacakmışım gibi ve yarın kan testine kalmayabilir bile. Size bilgi veririm yarın. Çok teşekkürler ilgine pericim :)
kesin sonuç kandan belli olur.daha öncede kaç kere yazdım negatif çıktığında bile garantiye almak için doktor 2 gün sonra yeniden tahlil yaptırıyor.
bende mart gelsin diye gün sayıyorum su perisi.listemiz evet bayağı kötü.hatta listede olmayıp diğer topiklerde aşılama sonucu bekleyen 2-3 kişi daha negatif sonuçlandı ama şans bu belli olmaz.inşallah senin güzel haberlerini alırız yakında
Zaten idrar testi yapmamı istemiyodu eşim, bekle diyodu. dolayıısyla bunu kimseye söylemeden yarın kan tesi yaptırıcam zaten. ama bu bir his, ağrılarım adet olacakmışım gibi ve yarın kan testine kalmayabilir bile. Size bilgi veririm yarın. Çok teşekkürler ilgine pericim :)
Almina sana bir sorum olacak sen hangi iğneyi kullanıyorsun ve hangi dozda?
arkadaslar benim ikinci asilamam 15 subatta oldu ve iki gundur adet agrilarina benzer agri hissediyorum. bu sabah agri uyandirdiaranizda boyle bir durum yasayan var mi?
hestia gerçekten çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki sefere olur
bende 15 şubatta ilk aşılamamı oldum fakat bende fazla sancı yok sadece kasıklarımda biraz şişlik gerginlik oluyor.özellikle yumurtanın bulunduğu sol tarafta ağrıların artarsa dr danışman daha iyi olur.inşallah hakkımızdan hayırlısı diyelim canım.
arkadaslar bugun adetimin 9 gunu ekoya girdim yumurtaliklar biri
1 yumurtalik 15.3 ikincisi 9 8 8 daha kucukleride var ayin 19 ovidrel ayin 21 subat saliya asilama olacam sizde ozamana kadar yumurtaliklar daha ne kadar buyur bilginiz varmi doktor bugun iyi dedi ama yinede bana pek mantikli gelmedi gecen ay adetimin 11 gunu 19 17 idi yinede hamile kalamadim(
hoşgeldin aramıza.inşallah tutar aşılaman.bu arada kaçıncı aşılaman bu.
Sağol mcan, hala toparlayamadım kendimi çok üzgünüm, gözyaşlarım durmuyor birtürlü.Ama toparlarım sanırım kendimi.Bugün dr. negatif dedikten sonraki sözlerini hiiçç duymadım inan.Bana bu ay adetin geçsin sonraki adetinde mi gel dedi, yosa 2 adet geçsin öyle mi gel dedi hiç anlamadım.Anlamaya da çalışmadım zaten biran önce ordan çıkıp ağlamak istiyordum çünkü.Şimdi aklıma takıldı.Sana mart reglinde yapılacak değilmi 2. aşılama? yani bir regl dönemi geçecek sanırım...Aynı durumdayız diye sana sorayım dedim...
kusura bakma saat farkindan dolayi anca cevap yazabiliyorum sana. Ben Amerikada yasiyorum ve tedavim burda oluyor.50 doz follistim cartridge, 4 gun catlatma ignesi olarak ise gonadotropin kullandim. Bazi farklilar oluyor Turkiye ile burdaki tedavi arasinda. Okuduklarimdan anladigim kadariyla daha dogrusu. Sen ne kullaniyorsun ve hangi dozda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?