- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.161
zaten bende en fazla 3 aşılamadan yanayım.sonrası mecburen tüp boş yere vakit kaybetmeyi düşünmüyorum.ne olacaksa olur artık o zaman.ama bildiğim tek şey varki tüp yaptırırımda o da olmazsa kolay kolay toplayamam kendimi.
Öyle düşünme, Allah yanımızdaki sevdiklerimize dert keder vermesin.
Aile huzurumuz bozulmasın inşallah.
Evladı bulup da kaybedenler de var, Allah göstermesin.
Böyle yıpratmamalıyız kendimizi.
inş. becerebilirim ya. iğneleri aynı saatte kullanmamız gerekiyor ya ben ilk iğneyi dün 15.00 da yaptırdım. bu gün 1 saat erken yaptırsam bundan sonra da hep 14.00da yaptırsam sorun olur mu acaba?
ne dersnz?
Şimdi hastaneden geliyorum.Test sonucum malesef negatif.Dün akşamdan beri içim kıpır kıpırdı.İçimden bir ses hep pozitif dedi.Çok umutlanmıştım.Dr. negatif dediği an yıkıldım resmen.Çok üzgünüm.....
kizlar asılamaların sonucu hep negatif yaÜzülmeyin demekten baska birsey diyemiyorum bu arada sormak istediğim bir konu var tüp bebek yönteminde sizin le esinizin yumurta ve sepermlerimi dölleniyor yoksa baskasının spermi veya yumurtasıyla mı???????????
canım çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum rabbim yardımcın olsun inş diğer sefere pozitifi görürsün
Evet bayanlar, bu ay hep negatif haberleri aldık ve çok üzüldük.Moralimiz bozuldu.Sonuç bekleyen arkadaşlar da bundan olumsuz etkileniyorlardır sanırım.(Ben etkileniyordum doğrusu)Ama bizim haberimiz olmayan pozitif sonuçlarda var.Mesela benimle aynı gün aşılama yapılan bayanın sonucu pozifti.Onun 2. aşılamasıymış.İlkinde tutmamış.Bundan da hiç ümidi yoktu hatta tüp bebek planları yapıyordu.(Ben ondan daha ümitliydim ama kısmet değilmiş.)Olunca oluyor işte.Zamanı var demekki.Aşılamadan sonra ne kasıklarında ne de göğüslerinde ağrı olmamış.Sadece test gününden 2 gün önce kahverengi lekelenmesi olmuş.Bir de koku hassasiyeti olmuş son günler.Ve sonuç pozitifti.Sevinçle çıktı...İnşallah bekleyen arkadaşlarımıza da moral olur.Bundan sonra listemizden de pozitif haberlerini alırız.
evet cnm hep kötü haberler aldık benimde moralim bozuldu herkesi duyunca..söylediğin arkadaşla aynı belirtiler bendede var yani hiç yok ne kasıkta ağrı ne göğüste ağrı hiçbiri yok bendede..inşallah aşılamam tutmuştur sonucumu öğrenmeme azkaldı bakalım hayırlısı..inşallah aşılaması yapılan diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız dediğin gibi canım
Evet bayanlar, bu ay hep negatif haberleri aldık ve çok üzüldük.Moralimiz bozuldu.Sonuç bekleyen arkadaşlar da bundan olumsuz etkileniyorlardır sanırım.(Ben etkileniyordum doğrusu)Ama bizim haberimiz olmayan pozitif sonuçlarda var.Mesela benimle aynı gün aşılama yapılan bayanın sonucu pozifti.Onun 2. aşılamasıymış.İlkinde tutmamış.Bundan da hiç ümidi yoktu hatta tüp bebek planları yapıyordu.(Ben ondan daha ümitliydim ama kısmet değilmiş.)Olunca oluyor işte.Zamanı var demekki.Aşılamadan sonra ne kasıklarında ne de göğüslerinde ağrı olmamış.Sadece test gününden 2 gün önce kahverengi lekelenmesi olmuş.Bir de koku hassasiyeti olmuş son günler.Ve sonuç pozitifti.Sevinçle çıktı...İnşallah bekleyen arkadaşlarımıza da moral olur.Bundan sonra listemizden de pozitif haberlerini alırız.
bende aynı şeyi söylücektim aşılama bu iğne vurulduktan 36 saat sonra yapılıyo niye öyle dedi doktoru bende anlamadım valla..
adet günümde mart 5 zaten :) dün 11:30 gibi yapıldı aşılamam hemşire çok başarılı geçti dedi inşalalh tutar bebişim ve bekleyen arkadaşlartınki pozitif çıkar aminnn :))))
hestiacım ilkinde başarı şansının az olduğunu bende duymuştum.inşallah ikincilerde gülecek yüzümüz.[/QUO
İnşallah canım yaa.Allah tez zamanda güldürsün yüzümüzü.
adet günümde mart 5 zaten :) dün 11:30 gibi yapıldı aşılamam hemşire çok başarılı geçti dedi inşalalh tutar bebişim ve bekleyen arkadaşlartınki pozitif çıkar aminnn :))))
kizlar benim adetime 5 gün var ama yüzüm falan yanıyor mesela dısarıda kar yağıyordu o kadar soğuk değildi ama bir yere gittim yürüyerek 20 dk falan vücudum yandı sıcaktan neden acaba aynı zamanda adet olacakmısım gibi kasık ağrım gelip gidiyor yumurtam sağda gelismisti ama genellikle solda sancı var.Birde belim ağrıyorHamile değilim galibaaa
merhaba kızlar..öncelikle hepimizin Allah yardımcısı olsun.cok zor bu korku,bekleme ve hüsranlı sonuclar.ben pkoluyum dün ilk aşılamamı oldum 5martta öğrencem.bu arda cok ağrım var karnmda belimde sizede oldumu normalmi?
inşallah hamilesindir su perisi.sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?