- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.101
Kizlar bir site de gördüm sizlerle de paylasmak istedim yer gök dua üstüne ALLAHtan umut kesilmez:)
Çocuğu Olmayanlar İçin Duadır
Tarih 22 Ağustos 2011
besmele-i şerifi
بسم الله الرحمن الرحيم
Bismillāhirahmānirahīm
yüz on defa bir kağıda yazıp üzerinde taşıyanlar Allah c.c. izniyle çocuk sahibi olurlar
bugün 8. günüm. salı günü kan testi yaptırcam o zaman belli olacak canım hayırlısıyla.
merhaba kızlar bende bugün klomene başladım 5.gün sonunda doktor aşılamam için gün verecek çok heycanlıyım.Aşılama zormu ben muayeneye bile dayanamıyorum(
merhaba ben aranıza yenı katıldım..bende ayın sekızınde aşılama yaptırdım..inşallah birbirimize guzel haberler verırız..
canım kedin yaz türkçesi yeterliymis.Bende denemek isterim bir sey daha okudum hatta kadınlar kulubünde paylasılmıs isterseniz onuda paylasırım
kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık((
selam su perisi naber nasılsın.ağrın sancın var mı.listemiz ne alemde bu arada
arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum
Ben de dayanamayıp idrar testi yaptım şimdi ve negatif çıktı. Bugn aşılamamın 15. günü. Dün doktorum test yapma birkaç gün daha bekle demişti. Ve cumartesi yani yarın kan testi yapılacaktı. Ben iş yerimde kimseye söylemeden idrar testi yaptım tek çizgi. Hatalı olma olasılığı düşük snaıırmMuhtemelen yarın kanda da negatif çıkacak ama regl olmadım henüz. Ağrım bir oluyo bir geçiyo. Hasta olur olmaz 2. günü tekrar gideceğim doktora. Bana şans dileyin.
slm kızlar yarın ikkinci aşılamamı oluyorum umarım güzel sonuçlanır bu defa ...
ben de dayanamayıp idrar testi yaptım şimdi ve negatif çıktı. Bugn aşılamamın 15. Günü. Dün doktorum test yapma birkaç gün daha bekle demişti. Ve cumartesi yani yarın kan testi yapılacaktı. Ben iş yerimde kimseye söylemeden idrar testi yaptım tek çizgi. Hatalı olma olasılığı düşük snaıırmmuhtemelen yarın kanda da negatif çıkacak ama regl olmadım henüz. Ağrım bir oluyo bir geçiyo. Hasta olur olmaz 2. Günü tekrar gideceğim doktora. Bana şans dileyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?