Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bunu elden mi yazmak gerekir bilgisayarla kopyala yapıstır yapsak olurmu.bide türkçseimi arapçasımı ya da ikiside mi olacak

canım kedin yaz türkçesi yeterliymis.Bende denemek isterim bir sey daha okudum hatta kadınlar kulubünde paylasılmıs isterseniz onuda paylasırım

merhaba kızlar bende bugün klomene başladım 5.gün sonunda doktor aşılamam için gün verecek çok heycanlıyım.Aşılama zormu ben muayeneye bile dayanamıyorum(

bence zor diil..ilkbaşta biraz agrı oluyo ama işlem beş dakika bile sürmedi bende...malum sonrasında kasık agrısı fln oluyo okadar..doktor bana kendını rahat bırakırsan acımaz demişti bnde ole yaptım...insallah hayırlı haberlerını alırız..

merhaba kızlar bende bugün klomene başladım 5.gün sonunda doktor aşılamam için gün verecek çok heycanlıyım.Aşılama zormu ben muayeneye bile dayanamıyorum(

canım 5 günden sonra bir kaç kez daha kontrole gidersinöyle belli olur hangi gün yapılacağı.aşılamada hiç zor bir işlem değil.normal muayeneden bile daha kısa ve acısız.hiç korkma

kızlar maalesef sonuç negatif demekki nasip değilmiş diyorum bir süre ara vericem artık ((

Çok üzüldüm Ama biliyorum ki pes etmeden bebeğimizi kucağımıza alıncaya kadar devam etmeliyiz. Umudunu yitirme lütfen... Ara verme konusuna gelince, maddi ya da özel sebeplerden değilse, ara vermemen daha iyi. Çünkü zaten bir sürü hormon aldın ve vücündunda bişeyleri tetikledin. Ara verdikten sonra sıfırdan başlıyosun. O aldığın hormonların da etkisi gidiyo. Aynen devam edersen ihtimali arttırırsın. Lütfen devam et...

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ : Ümidimizi sonraki aya devrettik
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:
24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:
25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:
26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ:

arkadaşlar adet oldumm...şaşkınım..üzgünüm...bi sonraki ay ne yaparım bilmiyorum

Bebisho çok üzüldüm fakat biraz önce okyanusruyaya söyledim, tekrar söylüyorum. Ara vermeyi düşünme, özel sebeplerin yoksa onca hormonu vudüduna almışken devam et ki ihtimali arttır. Ara verince başa dönüyosun. Hastalığının 2. günü git tekrar doktoruna. Güçlü olmamız gerek bunun başka yolu yok. Ben inanıyorum ki pozitif düşününce iyi olacakları çağırıyoruz kendimize. Yaşını bilmiyorum, okyanusruyanın da öyle ama ben 38 yaşımdyaım ve eşimden yana sorun olmazda bana destek olursa sonuna kadar denemeyi düşünüyorum. Direncini yitirme lütfen.
Benim büyük ablam 8 yıl denedi ve sonunda tüp bebekle bir oğlu oldu şimdi 6 yaşında. Küçük ablam 6 yıl kaç aşılama kaç tüp bebek denedi ve sonra bir de baktı ki doğal yolla hamile. Kızı oldu arkasından yine. Şimdi bir kızı bir oğlu var. En yakın arkadaşım, üniversitede ev arkadaım 7 yıl uğraştı, her türlü tedaviyi denedi, doktorlar bile olmaz derken bir da baktı ki oldu, ve hemen arkasından yine hamile kaldı, 2. bebeği de oldu.
Yakın bir arkadaşım kadın doğumcu doçent, geçenlerde karnında ur var diye 55 yaşında bir hasta göndermiş diğer bir dktor arkadaşı, kadın menepoz olalı 5 yılı geçmiş. Arkadaşım bakmış ki hamile. Nolur pes etmeyin arkadaşlar...

Ben de dayanamayıp idrar testi yaptım şimdi ve negatif çıktı. Bugn aşılamamın 15. günü. Dün doktorum test yapma birkaç gün daha bekle demişti. Ve cumartesi yani yarın kan testi yapılacaktı. Ben iş yerimde kimseye söylemeden idrar testi yaptım tek çizgi. Hatalı olma olasılığı düşük snaıırm Muhtemelen yarın kanda da negatif çıkacak ama regl olmadım henüz. Ağrım bir oluyo bir geçiyo. Hasta olur olmaz 2. günü tekrar gideceğim doktora. Bana şans dileyin.

sudemcim idrar testleri her zaman doğru sonuç vermez kesin sonuç kan testinde belli olur bence üzülme hemen kan testini yaptır yarın beklemeden..hakkında hayırlısı cnm

kesin sonuç kandan belli olur.daha öncede kaç kere yazdım negatif çıktığında bile garantiye almak için doktor 2 gün sonra yeniden tahlil yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…