Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah sağ salim kucağınada alırsın.Allah bizlerede nasip eder inşallah.bu arada kesme şekere ne okuyacak o kırk kişi.hangi duayı

bende meryem suresini okumaya karar verdim.ama adetliyim önceki gece eşim başladı okumaya.adetim bitince de ben devam edicem.inşallah derdimize derman olur.rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.

bende meryem suresini okumaya karar verdim.ama adetliyim önceki gece eşim başladı okumaya.adetim bitince de ben devam edicem.inşallah derdimize derman olur.rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.

Canım kendin de oku tabi yararı olur ama bana bunu söyleyen kişi 40 kesme şekerin her birine farklı biri okuyacak dedi ama sen kendin okuma dedi. Tanıdıklara verdim,onlar da kendi tanıdıklarına,eşim de okudu ama ben okumadım.

Bu işin baş düşmanı stres. Kafaya takmamak gerekiyor herhalde. Hayatımızda değişiklikler yapıp kafamızı başka şeylere yönlendirmeliyiz. İşte biz ev taşıdık kafam dağıldı karmaşadan o ay oldu. Hatta bilenler keşke daha önceden taşınsaymışsınız diyor. Dua ediyorum ben sizlere sürekli.Olmazsa canını sıkma,vakti zamanı var de. Biliyorum bana da öyle dedikleinde ben kolaysa siz canınızı sıkmayın diyordum. Ama ben aşılamanın da işe yaradığını düşünüyorum hamile kalmamda. Vücut iğnelerle hazırlanıyor herhalde. Aşılaman inşallah tutar. tutmazsa da canını sıkma olur mu? Bir gün mutlaka olacak Allah'ın izniyle.

bencede baş düşmanımız üzüntü ve stres.bende mümkün olduğunca kafamı dağıtmaya çalışıyorum.umarım bir gün Allah yüzümüzü güldürür.

merhaba, ben dün 12de aşılama oldum.. rahim ağzı yukarıda olduğundan çengel ile düzeltti ve kendine çekti doktor. biraz ağrı oldu. ayrıca dün baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı ve doktor bunun aşılamayı etkilmeyeceğini salı günü kontrolden sonra belki 2. aşılmayı yapabileceğini iletti.. sizce şansım nedir?

Ne mutlu sana gercekten cok sevindim insallah hayirlisi ile kucagina alirsin darisida bizlere olur

Nasil bir ayin icinde iki keremi asilama olacaksin?

yazdıklarına çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemiyorum ama eğer ikinci aşılama olacaksa bence hamilelik şansın iki katına çıkar.bu arada mahsuru yoksa nerde tedavi olduğunu yazarmısın.

yazdıklarına çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemiyorum ama eğer ikinci aşılama olacaksa bence hamilelik şansın iki katına çıkar.bu arada mahsuru yoksa nerde tedavi olduğunu yazarmısın.

yazmasam.. kusura bakarmısın..
bu arada, yumurtam çatlamamıştı dün... nasıl şansım artacak gerçekten anlamadım..

yazmasam.. kusura bakarmısın..
bu arada, yumurtam çatlamamıştı dün... nasıl şansım artacak gerçekten anlamadım..

olsun canım yazmasanda olur.ama bu kadar takibe özelde tedavi oluyosun sanırım.şans işide zaten bir aşılamada şansın %15 civarında sen ikincisini yaptırırsan otomatik olarak şansın iki katına çıkar diye hesaplıyorum.neyse inşallah Allah yüzünü güldürürde hamile kalırsın

amin.. çok teşekkürler.. eve özel canım.
ilk aşılamam.. inanılmaz heyecanlıyım.. umarım hepiniz hayırlısı ile hamile kalırız..

inşallah güzel haberlerini alırız canım.rabbim sana hayırlı zamnda sağlıklı sıhhatli aana babalı hayırlı evlatlar nasip etsin.ikiz üçüz olsun inşallahhhhhhhh...

çok saol canım dualarınızı eksik etmeyin ikiz olsun ama üçüz zor olur taşıyamam :))) rabbim sana versin inşallah üçüzü ve isteyen herkese :)))

Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Yaa 5 gun girmedim neler olmuş neler, negatifleri okuyunca çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin. Bende Salı günü oldum aşılamayı biliyorsunuz, 28 inde belli olucak, gerçi benim umudum yok ama. Geçen hafta çok kötüydüm, yardım almaya başladım, psikoloğa gidiyorum. Sanırım iyi gelecek. Çok zor bir süreç , bu süreci ciddden yardım almadan geçiren arkadaşları tebrik ediyorum, allah hepimize sabır ve güç versin inşallah.

amin canım allah hepimize güç kuvvet sabır versin..yardım almak iyi fikir aslında haklısın..zor süreçlerden geçiyoruz malesef hepimiz..aşılama için neden umutsuzsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…