- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.201
Ben yaklaşık 2,5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum.Bunun 1,5 senesi tedavi ile geçti. Doktor önce sorun bende diye sürekli yumurtlama hapı olan klomen ve ardından çatlatma iğnesi ile tedaviyi uygun gördü.Çünkü ona göre yumurtlayamıyordum. Daha sonra aralıklarla 5 kere kullanmama rağmen hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim. 1-2 ay da öyle denedik. Ama yok hamile kalamıyordum. Ağlamaktan ve üzülmekten başka bir şey gelmiyordu elimden.Doktorum beni Tüp bebek merkezine gönderdi. Aşılama olacaktım ve eşimin sperm tahlili yapıldı. Onun da morfoloji %2 çıktı. Tüm dünya başıma yıkılmıştı bunu duyduğumda. Normal yoldan hamile kalmam imkansızdı bunu düşünüp düşünüp ağlıyordum. Borç harç aşılama yaptırdım kasım 2011 de ama tutmadı. Ocak ayında gel, 2.sini yapacağız dedi tüp bebek merkezindeki doktor ama oraya verecek paramız yoktu. Bulurduk buluştururduk belki ama sonra olmayınca daha büyük sıkıntılarla uğraşmak zor gelecekti ve belki de o stresle olacağı varsa da olmayacaktı.Oturup konuştuk eşimle yaza kadar hiçbir şey yapmayacaktık. Kendimiz deneyecektik,ne yumurtlama günü hesaplayacaktık ne de başka bir şey.Yaza da tüp bebek yaptıracaktık para biriktirip. Ev taşıdık ocak ayında (hani şu aşılamaya gitmemiz gereken ay). Eşimle 2 kere birlikte olduk. Ben ne altıma yastık koydum ne uzun süre uzandım. Yeni eve taşındık. Adet günüm 6 gün geçti. 10 şubat günü sabah kalktım,rüyamda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Kendime gülerek tek çizgi senin kaderin.Bak da gör yine dedim. Test yapma sebebim adetim saat gibiydi,hiç bu kadar gecikmezdi. Herhalde dedim hormonlarım iyice bozuldu. idrarı damlattım. Saate bakayım diye cep telefonumu cebimden çıkarıp kafamı kaldırmamla ikinci çizgiyi gördüm. Hemen eşimi uyandırdım. Titriyor ve ağlıyordum. Bebeğim artık benimle,UMUDUNUZU HİÇ YİTİRMEYİN. Ben "Meryem suresi" okuttum. 40 ayrı kişiye kesme şeker vereceksiniz,onlar okuyup size geri verecek,daha sonra bu 40 şekerle bir tatlı yapacaksınız ve eşinizle beraber o tatlıyı yiyeceksiniz.Aralık ayında yaptım,ocakta hamile kaldım. Siz yapın, belki benimki kadar hızlı olmaz ama mutlaka olacağına inanıyorum. Dualarım sizinle arkadaşlarım. Sizi en iyi ben anlarım. Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın. SEVGİLERİMLE...
inşallah sağ salim kucağınada alırsın.Allah bizlerede nasip eder inşallah.bu arada kesme şekere ne okuyacak o kırk kişi.hangi duayı[/QUOT
Canım MERYEM SURESİNİ okuyacaklar, Güzel temennin için teşekkür ederim.İnşallah.
bende meryem suresini okumaya karar verdim.ama adetliyim önceki gece eşim başladı okumaya.adetim bitince de ben devam edicem.inşallah derdimize derman olur.rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.
cnm yazdıklarını okuyunca çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..allah bizlerede en kısa zamanda versin..bende seninle aynı duyguları paylaştım hep olmuyo,olmayacak diye kötü düşünüyodum ilaçlarla olmadı aşılama yaptırdım bu ay ve sonucum 3 gün sonra belli olucak korkuyorum olmazsa diye ne diyeyim hayırlısı hakkımda..dediğin duayı deneyeceğim çok sağol bizlerden dualarını eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş..
Bu işin baş düşmanı stres. Kafaya takmamak gerekiyor herhalde. Hayatımızda değişiklikler yapıp kafamızı başka şeylere yönlendirmeliyiz. İşte biz ev taşıdık kafam dağıldı karmaşadan o ay oldu. Hatta bilenler keşke daha önceden taşınsaymışsınız diyor. Dua ediyorum ben sizlere sürekli.Olmazsa canını sıkma,vakti zamanı var de. Biliyorum bana da öyle dedikleinde ben kolaysa siz canınızı sıkmayın diyordum. Ama ben aşılamanın da işe yaradığını düşünüyorum hamile kalmamda. Vücut iğnelerle hazırlanıyor herhalde. Aşılaman inşallah tutar. tutmazsa da canını sıkma olur mu? Bir gün mutlaka olacak Allah'ın izniyle.
Ben yaklaşık 2,5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum.Bunun 1,5 senesi tedavi ile geçti. Doktor önce sorun bende diye sürekli yumurtlama hapı olan klomen ve ardından çatlatma iğnesi ile tedaviyi uygun gördü.Çünkü ona göre yumurtlayamıyordum. Daha sonra aralıklarla 5 kere kullanmama rağmen hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim. 1-2 ay da öyle denedik. Ama yok hamile kalamıyordum. Ağlamaktan ve üzülmekten başka bir şey gelmiyordu elimden.Doktorum beni Tüp bebek merkezine gönderdi. Aşılama olacaktım ve eşimin sperm tahlili yapıldı. Onun da morfoloji %2 çıktı. Tüm dünya başıma yıkılmıştı bunu duyduğumda. Normal yoldan hamile kalmam imkansızdı bunu düşünüp düşünüp ağlıyordum. Borç harç aşılama yaptırdım kasım 2011 de ama tutmadı. Ocak ayında gel, 2.sini yapacağız dedi tüp bebek merkezindeki doktor ama oraya verecek paramız yoktu. Bulurduk buluştururduk belki ama sonra olmayınca daha büyük sıkıntılarla uğraşmak zor gelecekti ve belki de o stresle olacağı varsa da olmayacaktı.Oturup konuştuk eşimle yaza kadar hiçbir şey yapmayacaktık. Kendimiz deneyecektik,ne yumurtlama günü hesaplayacaktık ne de başka bir şey.Yaza da tüp bebek yaptıracaktık para biriktirip. Ev taşıdık ocak ayında (hani şu aşılamaya gitmemiz gereken ay). Eşimle 2 kere birlikte olduk. Ben ne altıma yastık koydum ne uzun süre uzandım. Yeni eve taşındık. Adet günüm 6 gün geçti. 10 şubat günü sabah kalktım,rüyamda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Kendime gülerek tek çizgi senin kaderin.Bak da gör yine dedim. Test yapma sebebim adetim saat gibiydi,hiç bu kadar gecikmezdi. Herhalde dedim hormonlarım iyice bozuldu. idrarı damlattım. Saate bakayım diye cep telefonumu cebimden çıkarıp kafamı kaldırmamla ikinci çizgiyi gördüm. Hemen eşimi uyandırdım. Titriyor ve ağlıyordum. Bebeğim artık benimle,UMUDUNUZU HİÇ YİTİRMEYİN. Ben "Meryem suresi" okuttum. 40 ayrı kişiye kesme şeker vereceksiniz,onlar okuyup size geri verecek,daha sonra bu 40 şekerle bir tatlı yapacaksınız ve eşinizle beraber o tatlıyı yiyeceksiniz.Aralık ayında yaptım,ocakta hamile kaldım. Siz yapın, belki benimki kadar hızlı olmaz ama mutlaka olacağına inanıyorum. Dualarım sizinle arkadaşlarım. Sizi en iyi ben anlarım. Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın. SEVGİLERİMLE...
merhaba, ben dün 12de aşılama oldum.. rahim ağzı yukarıda olduğundan çengel ile düzeltti ve kendine çekti doktor. biraz ağrı oldu. ayrıca dün baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı ve doktor bunun aşılamayı etkilmeyeceğini salı günü kontrolden sonra belki 2. aşılmayı yapabileceğini iletti.. sizce şansım nedir?
evet.. yarın öğlen duruma bakacak, sonrasında 2. aşılamayı yapabilirim dedi.
merhaba, ben dün 12de aşılama oldum.. rahim ağzı yukarıda olduğundan çengel ile düzeltti ve kendine çekti doktor. biraz ağrı oldu. ayrıca dün baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı ve doktor bunun aşılamayı etkilmeyeceğini salı günü kontrolden sonra belki 2. aşılmayı yapabileceğini iletti.. sizce şansım nedir?
yazdıklarına çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemiyorum ama eğer ikinci aşılama olacaksa bence hamilelik şansın iki katına çıkar.bu arada mahsuru yoksa nerde tedavi olduğunu yazarmısın.
yazmasam.. kusura bakarmısın..
bu arada, yumurtam çatlamamıştı dün... nasıl şansım artacak gerçekten anlamadım..
olsun canım yazmasanda olur.ama bu kadar takibe özelde tedavi oluyosun sanırım.şans işide zaten bir aşılamada şansın %15 civarında sen ikincisini yaptırırsan otomatik olarak şansın iki katına çıkar diye hesaplıyorum.neyse inşallah Allah yüzünü güldürürde hamile kalırsın
inşallah güzel haberlerini alırız canım.rabbim sana hayırlı zamnda sağlıklı sıhhatli aana babalı hayırlı evlatlar nasip etsin.ikiz üçüz olsun inşallahhhhhhhh...
aynı gün aşılama olmuşuz cnm bnde saat 11.00 de oldum ...inşallah güzel sonuç alırız ...
Ilk aşılamanmı ???
canım inşallah sonucun pozitif olur
Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Yaa 5 gun girmedim neler olmuş neler, negatifleri okuyunca çok üzüldümAllah yardımcımız olsun inşallah hepimizin. Bende Salı günü oldum aşılamayı biliyorsunuz, 28 inde belli olucak, gerçi benim umudum yok ama. Geçen hafta çok kötüydüm, yardım almaya başladım, psikoloğa gidiyorum. Sanırım iyi gelecek. Çok zor bir süreç , bu süreci ciddden yardım almadan geçiren arkadaşları tebrik ediyorum, allah hepimize sabır ve güç versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?