- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.241
Kizlar asılama yapanlara bir sorum var.Asılama için 5 gün yumurta gelismesi için iğne veya ilaç kullanıyoruz ya çatlatma iğneniz vurulduğunda veya daha sonrasında hiç ağrınız oldumu?Benim yumurtam çatlayacağı gün iliskiye girdikten sonra ve dün iliskiden sonra , sağ kasığımda (yumurtamın gelistiği yerde) çok şiddetli bir ağrı oldu.kramp girmis gibi ne yatabildim ne kalkabildim ne otabildim hiçbirsey iyi gelmedi çok siddetliydi.yaklasık 1 saat sürdü.nefes bile alsan ağrıyordu çok kötüydü.Siz hiç yasadınız mı?
tekrar merhaba arkadaşlar. benim ilk aşılamam tutmamıştı, cumartesi hasta olmuştum biliyorusunuz ki. bu sabah reglimin 3. günü gitiim ve akşam iğneye başladı tekrar. geçente tek yumurtam geliştiği içi tüp bebek deneyememişti bile. inşallah bu sefer 2-3 yumurtam olur da tüp bebek denerim, yoksa hiç ümidim yokcumaya kadar iğne ve cuma kontrol var....
Herkese merhaba,
Dün adet gördüğüm için ikinci aşılama sürecine başlamak üzere bugün doktora gittik.
Hem Özay Bey hem de Sultan Hanımla ayrı ayrı görüştük.
Biz stres yaptığımızdan, beklentiye girdiğimizden, her şeyin bir göreve dönüştüğünden falan bahsettik, aşılamaya ne kadar devam edelim gibi sorularımızı sorduk.
İkisi de sağolsunlar çok güzel cevaplar verip bizimle ilgilendiler.
İkisinin de söylediği bir şey var ki stres bu işin sonucunu gerçekten etkiliyormuş.
Hatta Sultan Hanım, tüplerin bile şekil/yön(?) değiştirdiği, kasıldığı gibi bir şeylerden bahsetti.
Sonuç olarak aklımıza takmamamız, stres yapmamamız gerekiyor arkadaşlar.
Elimizden geleni yapacağız ama sonuçları neden, niye diye sorun haline getirmeyeceğiz.
Ben de aşılamamdan çok memnundum, Özay Bey çok dikkatli ve özenliydi.
Kendisi de aşılamamın çok iyi şartlarda gerçekleştiğini söyledi ama Allah nasip etmeyince olmuyor.
Ben de artık bu duruma eskisi gibi üzülmüyorum açıkçası.
Ben elimden geleni yapıp dua edeyim, Allah büyük, dilediği zaman verir.
Bu arada bende kist çıktığı için tedaviye bu ay ara verdik.
Önümüzdeki ay ikinci aşılama olacak inşallah.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Amin.
tekrar merhaba arkadaşlar. benim ilk aşılamam tutmamıştı, cumartesi hasta olmuştum biliyorusunuz ki. bu sabah reglimin 3. günü gitiim ve akşam iğneye başladı tekrar. geçente tek yumurtam geliştiği içi tüp bebek deneyememişti bile. inşallah bu sefer 2-3 yumurtam olur da tüp bebek denerim, yoksa hiç ümidim yokcumaya kadar iğne ve cuma kontrol var....
çok sevindim cnm artık eskisi gibi kafana takmamana..allah hayırlısını verir en kısa zamanda inşallah..belkide bu ay tedaviye ara vermeniz normal yoldan hamile kalmanı sağlar ve ikinci aşılamaya gerek kalmaz :) allah dualarımızı kabul eder inşallah canım.Amin..
amin canım hayırlısı bakalım...hayırlısı olsun inşallah bu sefer aşılaman tutar ve tüp bebeğe gerek kalmaz anne olursun :)
anladım cnm umarım gzel sonuç alırsın sende ....
bnm bu ayki sansım yumurtamın biride çatlamış yada çatlıyor durumdaydı bakalım umarım birinden biri tutar ....rabbim yüzümüzü güldürsün...
aşılamalarımdan sonra gebe kalamazsam tüp bebeğe gçmeden bende psikolojik yardım almayı düşnüyorum çünkü etrafımdaki insanların iyi veya kötü artık ne niyetle sorarlarsa sorsunlar çok sinirimi bozuyor ve hepsini düşmanmış gibi görüyorum biri çocuğunu öpse yanımda beni kıskandırmaya çalışıyor diyorum yani iyice paranoyak oldum ..etrafımdaki sayılı bi kaç kişiyle görüşüyorum hamilelerin yanına yaklaşmıyorum bile çocuklarına dokunamıyorum nazarı değer fln diye düşünecekler diye
arkadaslar bende bugun asilamami yaptirdim ne olur dua edin( 5 ci bari tutsun
günaydın kızlarrrr.dün doktora gittim.gonal f iğneleri dün itibariyle vurmaya başladım kendime.eğer yumurtalar istediğmiz boyuta gelirse haftaya perşembe yada cuma aşılamanı yaparız dedi doktor.ay çok heyecanlandım yaaaa.rabbim emeklerinin mükafatını versin inşallah.kızlar bakın ne diyorum.bi liste yapalım aşılama yapma tarihine göre herkesi bi sıraya koyarak bi dua günü yapalım.çünkü birbirimizin duasına herşeyden çok ihtiyacımız var.hiçibişey kaybetmeyiz.tam tersi kazanacağımıza inanıyorum.günde en fazla 10 dk mızı alır bi arkadaşımıza dua etmek.
benim sonucum perşembe belli olcak cnm sanırım listeye göre şuan tek sonucu bekleyen benim :) heyecanlıyım aynı zamandada korkuyorum perşembe gelsin istemiyorum çünkü kötü haber alırsam diye..eşim beraber gidelim eğer kötüyse tek başına eve dönemezsin sen diyohakkımda hayırlısı ama ben hiç kötü düşünmedim aşılama gününden beri hep olumlu düşündüm mutlu oldum inşallah tutmuştur dua edin bana..
sf
PERŞEMBE POZİTİF SONUÇLA DÖNERSİN İNŞALLAH RABBİM DUALARINI KABUL EDER BENİM SONUCA DAHA ÇOK VAR BENDE ÜMİTLİYİM AMA SANKİ İÇİMDEN KAN SONUCUMU ALINCA HCG DEĞERİMİN 100-200 ARASI OLUCANI DÜŞÜNÜYORUM :))) MART 5 ÇABUK GELLLLLLLLLLL BEBEŞİMDE GELSİN TABİ :))))
aminnn canım inşallah bebişim benimledir ve bende herkese umut olurum..inşallah seninkide tutar cnm allah hepimizin yanında :)
Dua ediyorum sana, inşallah hamilesindir diye. Tüm umudumuz sensin sanırım bu ay.İnşallah güzel haberlerini alacağız.
aminnn canım inşallah bebişim benimledir ve bende herkese umut olurum..inşallah seninkide tutar cnm allah hepimizin yanında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?