Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim ilk asilamamda da olmustu agrim 15 subatta yaptirdigim 2. asilamamda daha siddetli oldu agrim hatta 3. gun gece agrim uyandirdi beni bunlar catlatma ignesinin yan etkileriymis herhangi bir seye yormamak lazim.

tekrar merhaba arkadaşlar. benim ilk aşılamam tutmamıştı, cumartesi hasta olmuştum biliyorusunuz ki. bu sabah reglimin 3. günü gitiim ve akşam iğneye başladı tekrar. geçente tek yumurtam geliştiği içi tüp bebek deneyememişti bile. inşallah bu sefer 2-3 yumurtam olur da tüp bebek denerim, yoksa hiç ümidim yok cumaya kadar iğne ve cuma kontrol var....

2.tedavin inşallah daha hayırlı olur cnm inşallah daha fazla yumurtan olur istediğin gibi tüp bebek denersin..

çok sevindim cnm artık eskisi gibi kafana takmamana..allah hayırlısını verir en kısa zamanda inşallah..belkide bu ay tedaviye ara vermeniz normal yoldan hamile kalmanı sağlar ve ikinci aşılamaya gerek kalmaz :) allah dualarımızı kabul eder inşallah canım.Amin..

zor yumurtluyorsan tedavinin yanına incir kürünüde eklemeni tavsiye ederim gerçekten sonuç veriyor ....

Sağol arkadaşım. :)
Bu stres ve kafaya takmanın olumsuz etkilerini çok kişiden duydum.
O yüzden yazayım dedim.
Süreçle ilgili yaşadıklarımı ve öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum ki belki başkalarına faydası olur.
Allah kalplerimizi ferahlatsın, dualarımızı kabul etsin. Amin.

kızlar mrb benim iki yumurtalıktada çikolata kisti vardı.doktorlar hamile kalmamın aşılama ile zor olacağını ama yinede tüp bebeğe geçmeden önce iğneli aşılama deniceklerini söylediler.çok şükür aralık 2011 de ilk aşılamam yapıldı ve tuttu.kızlar şuan üç aylık hamileyim.bu arada aşılamadan önce ben arı poleni kullandım.eşime arkadaşı anlatmış.onlarında bebeği olmuyordu ve benim gibi eşinin mideside rahatsızmış onlara da başkası tavsiye etmiş.hem midesi düzelir hemde hamile kalmak için etkili demiş.onun eşi kullandığı ay hamile kalınca kocası eşime anlatmış eşimde polen alıp geldi.aşılama yapılacağım ay kullanmaya başladım.yumurtlamamda onunda etkisi olduğunu düşünüyorum.sadece sabah ve gece birer çay kaşığı yutup üzerine su için.sakın fazlasını kullanmayın.fazlası zararlı.çay kaşığı bile çok dolu olmasın.inşallah ALLAH bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmaz ve hepsine hayıplı sağlıklı bebekler nasip eder.umudunuzu asla yitirmeyin ve rahat olun.bebeğiniz ummadığınız anda sizinle olacak inanın:)

kızlar bu arada iğneli aşılama yapılacak olup iğne markanız puregon ise benim tedavimden hiç kullanmadığım yani açılmamış 300 lük puregonum var.önceki paketimden fazla ilaç çıkınca bunu açmama gerek kalmadı.piyasa fiyatı 260 tl ama yarı fiyatına isteyen olursa verebilirim.bu ilacı devlet 1000 doza kadar karşılıyor.bana toplamda 1050 doz gerekiyordu.600+300=900 doz devlet karşıladı.300 lüğü kendi cebimden aldım.eğer lazım olursa boş yere 260 tl vermeyin.bu arada ankarada oturuyorum.ilgilenen buraya yazabilir.

hayırlısı olsun inşallah bu sefer aşılaman tutar ve tüp bebeğe gerek kalmaz anne olursun :)
amin canım hayırlısı bakalım...

aynen canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum artık insanların suratına bile bakmamıyorum bi soru sorcaklar bu konuda diye.kendimizi kontrol etmemiz gerekiyo.bende arada öfke patlamaları bile oluyo iğnelerden sanırım hiç yok yere ağlıyorum mesela...allah sonumuzu hayır etsin

günaydın kızlarrrr.dün doktora gittim.gonal f iğneleri dün itibariyle vurmaya başladım kendime.eğer yumurtalar istediğmiz boyuta gelirse haftaya perşembe yada cuma aşılamanı yaparız dedi doktor.ay çok heyecanlandım yaaaa.rabbim emeklerinin mükafatını versin inşallah.kızlar bakın ne diyorum.bi liste yapalım aşılama yapma tarihine göre herkesi bi sıraya koyarak bi dua günü yapalım.çünkü birbirimizin duasına herşeyden çok ihtiyacımız var.hiçibişey kaybetmeyiz.tam tersi kazanacağımıza inanıyorum.günde en fazla 10 dk mızı alır bi arkadaşımıza dua etmek.

bende dün itibariyle gonal f iğnelere başladıım.
hepimize hayırlı olsun

sf
PERŞEMBE POZİTİF SONUÇLA DÖNERSİN İNŞALLAH RABBİM DUALARINI KABUL EDER BENİM SONUCA DAHA ÇOK VAR BENDE ÜMİTLİYİM AMA SANKİ İÇİMDEN KAN SONUCUMU ALINCA HCG DEĞERİMİN 100-200 ARASI OLUCANI DÜŞÜNÜYORUM :))) MART 5 ÇABUK GELLLLLLLLLLL BEBEŞİMDE GELSİN TABİ :))))

aminnn canım inşallah bebişim benimledir ve bende herkese umut olurum..inşallah seninkide tutar cnm allah hepimizin yanında :)

Yeni tedavin hayırlı olsun Sudem.İnşallah bu defa bol bol yumurtan olur ve tüp bebek yaparlar.Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…