- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.221
Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Yaa 5 gun girmedim neler olmuş neler, negatifleri okuyunca çok üzüldümAllah yardımcımız olsun inşallah hepimizin. Bende Salı günü oldum aşılamayı biliyorsunuz, 28 inde belli olucak, gerçi benim umudum yok ama. Geçen hafta çok kötüydüm, yardım almaya başladım, psikoloğa gidiyorum. Sanırım iyi gelecek. Çok zor bir süreç , bu süreci ciddden yardım almadan geçiren arkadaşları tebrik ediyorum, allah hepimize sabır ve güç versin inşallah.
hayırlı olsun bebesko inşallah aşılaman tutar ve güzel haberlerini alırız..
bu aralar topik hep negatif inşallah bundan sonra sonuç bekleyenlerinki pozitif olur .senin kacıncı aşılaman
bnm ikinci aşılamam cnm ara vermeden yapitırıyorum ben bi önceki aydı birincisi ...rabbim bu kezde vemezse ara vermeden 3. yada 4. kez deniycem sonrası bu yaz tüpe geçcem ...
hangi arkadaştı alıntı yapmadım ama bnmde aşılamalarım iğnedn 18 saat yapıldı ikiside yani yumurtam henüz çatlamamışken yumurta çatlarken hazırda bulunsun diye böyle olması gerektiğini söyledi doktorum fakat bi çok kişininki 36 saat sonrasında yani iğnenin tam etki etme zamanında olmuş bakalım kısmet herşey....
amin canım allah hepimize güç kuvvet sabır versin..yardım almak iyi fikir aslında haklısın..zor süreçlerden geçiyoruz malesef hepimiz..aşılama için neden umutsuzsun cnm?
Canım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın.. evet malesef çok zor süreç, yardım almakla çok güzel birşey yapmışsın.. benimde ilk aşılamam dün oldum... çok heyecanlıyım.. yarın tekrar kontrole çağırdı doktor.. inşallah güzel şeyler söyler. sevgiler.
benim 36s. sonra yapıldı ama yumurtam hala çatlamamıştı. doktorum sorun değil salı günü tekrar bakalım belki ikinci bir aşılama yapıp şansı arttırırız dedi.. yarın öğlen belli olacak..
İnşallah tutar aşılaman, bebişini sağlıkla alırsın kucağına.Güzel haberlere çok ihtiyacımız var hepimizin.
anladım cnm umarım gzel sonuç alırsın sende ....
bnm bu ayki sansım yumurtamın biride çatlamış yada çatlıyor durumdaydı bakalım umarım birinden biri tutar ....rabbim yüzümüzü güldürsün...
aşılamalarımdan sonra gebe kalamazsam tüp bebeğe gçmeden bende psikolojik yardım almayı düşnüyorum çünkü etrafımdaki insanların iyi veya kötü artık ne niyetle sorarlarsa sorsunlar çok sinirimi bozuyor ve hepsini düşmanmış gibi görüyorum biri çocuğunu öpse yanımda beni kıskandırmaya çalışıyor diyorum yani iyice paranoyak oldum ..etrafımdaki sayılı bi kaç kişiyle görüşüyorum hamilelerin yanına yaklaşmıyorum bile çocuklarına dokunamıyorum nazarı değer fln diye düşünecekler diye
Bu arada benim aşılamamdan 36 saat önce vurduk iğneyi.3 tane olgun yumurtam vardı ama 1 tanesi çatlamıştı. Doktor 48 saat içinde diğerleri de çatlar dedi.Bende demekki hemen işlem sırasında çatlamış olmasına gerek yok diye düşünmüştüm.
SAol canım allah razı olsun senin sonuçlar ne zaman belli olcak
Ya hiç bilmiyorum canım ya, hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi bir hissiyata kapıldım nedense. Bununla yüzleşmek birden yıprattı beni. Aslında çok güçlü bir insanım bundan 1 ay öncesine kadar düşünmüyordum bile konuyu, birden neden dibe vurduğumu anlamadım. Ama psikolog, aslında tedaviye ilk başlandığı zamanlarda, yani ilk aşılama, ilk tüp bebek şeklinde , bu duyguların yoğunlaştığını ve bir şekilde gerçekle yüzleştiğimizi söyledi. Eğer tutmazsa direk tüp bebeğe geçmek istiyorum dedim , oda bu süreci böyle yönetemeyeceğimi söyledi, ikna oldum. Sonuçta tüp bebek de kesin değil, en kötüsüne hazırlamam lazım kendimiSanırım aşılamamın olumsuz olacağını da bilinçaltıma bu şekilde işliyorum. Gerçi psikolojimiz çok önemliymiş, düşük motivasyon rahim kasılmalarına , hormon dengesizliklerine sebep oluyormuş. Çok konuştum işte durumum budur. Allahım bi çıkış kapısı göster diye dua ediyorum hep.
Hepimizin duasını kabul eylesin inşallah.
seni çok iyi anlıyorum canım... bir arkadaşıma oturmaya gittik, hamileymiş. Yanımda hamile olan arkadaşıma hamile olduğunu söylemiş ama başkasına söyleme nazar değer demiş... benim çocuğum olmadığı için beni kastediyor.. :)
boşver.. kapat kulaklarını, kim ne derse ne düşünürse düşünsün... sadece kendi psikolojini düşün.. birgün alacaksın sende bebeğini kucağına.. allah hayırlı, sağlıklı bebekler versin canım.
benim sonucum perşembe belli olcak cnm sanırım listeye göre şuan tek sonucu bekleyen benim :) heyecanlıyım aynı zamandada korkuyorum perşembe gelsin istemiyorum çünkü kötü haber alırsam diye..eşim beraber gidelim eğer kötüyse tek başına eve dönemezsin sen diyohakkımda hayırlısı ama ben hiç kötü düşünmedim aşılama gününden beri hep olumlu düşündüm mutlu oldum inşallah tutmuştur dua edin bana..
inşşallah cnm güzel sonuç alırsın dualarım hepimizle ...
bende eğer dayanamayıp test yaptırmazsam mart 4 te batım güzel haber almayı nasip etsin rabbim...
Kizlar asılama yapanlara bir sorum var.Asılama için 5 gün yumurta gelismesi için iğne veya ilaç kullanıyoruz ya çatlatma iğneniz vurulduğunda veya daha sonrasında hiç ağrınız oldumu?Benim yumurtam çatlayacağı gün iliskiye girdikten sonra ve dün iliskiden sonra , sağ kasığımda (yumurtamın gelistiği yerde) çok şiddetli bir ağrı oldu.kramp girmis gibi ne yatabildim ne kalkabildim ne otabildim hiçbirsey iyi gelmedi çok siddetliydi.yaklasık 1 saat sürdü.nefes bile alsan ağrıyordu çok kötüydü.Siz hiç yasadınız mı?
Kizlar asılama yapanlara bir sorum var.Asılama için 5 gün yumurta gelismesi için iğne veya ilaç kullanıyoruz ya çatlatma iğneniz vurulduğunda veya daha sonrasında hiç ağrınız oldumu?Benim yumurtam çatlayacağı gün iliskiye girdikten sonra ve dün iliskiden sonra , sağ kasığımda (yumurtamın gelistiği yerde) çok şiddetli bir ağrı oldu.kramp girmis gibi ne yatabildim ne kalkabildim ne otabildim hiçbirsey iyi gelmedi çok siddetliydi.yaklasık 1 saat sürdü.nefes bile alsan ağrıyordu çok kötüydü.Siz hiç yasadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?