Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inşallah bu ay bebişin olurda hayırlısıyla başka ugraşlara gerek kalmaz sen gecen ay kantestimi yaptımıştın superisiyle aramızda 1 gün var oda 8 aşılama olmuş onunda benim gibi ilk sanırım onun sonucu bellimiki gördün mü sen burada herkes birbirine umut ışıgı olmuşşşşşş ne güzellll ama bak şuda var karın gögüs agrısı hamilelik belirtisi olabiliyor belkide hamilesin...

su perisi hadi hayırlsıı cnm umarım yrn mutlu haberi yazarsın cnm hiç belirtin falan varmı
banada adet olucakmışım gibi karın agrısı giriyor arada, belim çok ağrıyor belkide üşüttüm

rcy_82

canım yıkandıktan sonra iyileri seçiliyor tabi sözde ama ben aşılama ile genelde hep negatif sonuçlar duyuyorum.listelere baksana hep umutlar başka bahara yazıyor tek tük hamileler var.allah isteyen herkesin kucağını doldursun.şans işi dediğin gibi olabilir canım,ama ben kesinlikle özellikle sperm sorunlarında tüp bebek taraftarıyım.en azından gebeliğin tamamı iyi sonuçlanabilir diye düşünüyorum sağlıklı spermlerle.mart ayında da aşılama yaptırıp tüpe geçicem ve doğru bi merkezde.sonrada takdiri ilahi der allaha bırakırım

su perisi hadi hayırlsıı cnm umarım yrn mutlu haberi yazarsın cnm hiç belirtin falan varmı
banada adet olucakmışım gibi karın agrısı giriyor arada, belim çok ağrıyor belkide üşüttüm

sağol cnm inşallah yarın güzel haberi yazıcam buraya..hiç belirtim yok gayet iyiyim göğüs uçlarımda hafif koyulaşma var o kadar..bakalım yarın belli olcak hayırlısıyla..

canım evet geçen ay 11. gün kanda baktırdım.bu ay ise baktırmıycam,14 şubatta aşılamam oldu.eğer hamile kalırsam sevgililer günü benim doğum günüm olacak :))) adetim de ay sonu gibi gelir.kan testinde çok üzülüyorum,zaten kendimi tüpe alıştırdım.daha önce de 1 kez yaptırmıstım negatifi görünce yine çok üzülmüştüm.takdik değiştirdim bu sefer yani :))

bence yaptır canım bekleme sonuç kötüde olsa olsun ama böyle beklemek daha kötü..nasıl rahat duruyosun öğrenmeden ben çatlardım valla :) aç tok farketmez şimdi yaptırabiliyosan ben yaptır derim..

gideyim yaptırayım ozaman yada yarın sabah erkenden gidip yaptırayım hem sonucumuda bekler alırım şimdi gitsem yarın gel al derler... Ewet yarın yaptırıcam bu arada senin sıonuc bellimi aramızda 1 gün var ve ikimizinde ilk aşılaması biraz önce yeni tanıştıdım arkadaşada sordum seninkini inşallah hepimizde hamile kalırız buay yaptıranlar

bende yarın yaptırcam testi inşallah ikimizde güzel haberleri veririz burda..

geçmiş olsun size de cnm. bu işler çok karışık yaaa eşimi bir doktora götürdük o da şu an ne aşılama ne tüp gerek yok 6 ay daha bekleyin dedi. herkes bir şey diyor. bekle bekle de nereye kadar bakalım .neyse inşallah sizler iyi sonuçlar alırsınız da bana da umut olursunuz.

yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman arkadaslar.erkenden yaptırın ki biran önce sonucu öğrenelim.bide sakıncası yoksa sorununuz neydi yazabilirmisiniz?buarada ilk aşılamadan ziyade 2. ve 3. daha etkili diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bende görücez kızlar :)) dilerim sizinki ilkinde olur.tüpte de oyle diyorlardı.hayırlısı inşallahhhh

aslında dogru düşünüyosun arkadaşım bu ikinci aşılamam diyosun ... Inşallah gerek kalmazda olmasada üzülme allah bi vakit kararlamıştır... Rabbim bizi aratmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...kız içime dogdu sen galiba hamilesin yazarken dogdu benim 6. Hiisim cok küvvetli gecekten bak

cok sevindimmm arkadasım; allah kucagına almayıda nasip etsin insallahh saglıkla...

bugün 5.ci günümüz varmı bi belirti sende çok erken ama merak ettim benim 2 gündür gögüslerim çok şişti sanki patlıcak :)) inşalalh bizde hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarız aminnn

canım ona bakarsan bana da doktorum ocak ayında hiçbişey yapmamıza gerek yok,istersen yumurta kontrolü bile yapmayalım diyordu.çok iyi spermlerle aşılama yaptık ve tutmadı.eee bu ay bikez daha deneyelim arka arkaya dedi bidaha yaptırdık sayımız 8 milyona ve yıkandıktan sonra 2,5 milyona düşmüş.biz nerdeyse 2 yıllık evliyiz daha hiç gebe kalamadım.demekki beklemekten ziyade bişeyler yapmak gerekiyormuş :) sperm sorunluysa işimiz zor yani

acıkcası 2 gundur kasıklarımda agrılar oldu.. hafif.bugun goguslerim cok sis anlamadım dogrusu:) baskada birsey hisstmıyorum

acıkcası 2 gundur kasıklarımda agrılar oldu.. hafif.bugun goguslerim cok sis anlamadım dogrusu:) baskada birsey hisstmıyorum

gunluk olarak degisiklikler varmı kendimde gozlem yapıyorum:) dun aksam mesela bi 2 saniyelik birsey saplandı gibi acı hissettim ayrıca . o aklıma geldi ama hemen gecti

merhabalar ben gonal f kullandım bugünde ovitrelle yapacağım cuma günü aşılamamız olacak. öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim senin ilk mi ben bayağı tecrübelendim. inşallah hayallerimize kavuşuruz sevgiler...

eşimde varikosal var ama amaliyata gerek yok şuanda dediler ben iki yıllık evliyin ve 1 senedir istedik olmadı bendede yumurtlama sorunu varmış rahim filmim cekildi tüpler acık cıktı yumurtlama için destek veriyolar bizdeki sorun bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…