- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.381
canım yazdıkların görünüyor biraz beklersen hemen çıkıyor sayfada.sen test yaptırsan hemen çıkar.ben geçen ay 11. Gün yaptırıp negatifi almıştım.zaten doktorum da değişmez bu saatten sonra bidaha yaptırmana gerek yok diyor.bide illaki 3 kez aşılama denenmeli diyor,olmuyor işte neden deniyoruz ki sürekli onu da anlamış değilim.kafam rahatlasın öğreniyim artık diyosun yaptır canım,yoksa adetini bekle.ben tedavi olduğumda hep 1 ay süreyle geliyor adetlerim.normelde düzensizdir,o yuzden ona güveniyorum.zaten karın ağrısı,göğüs ağrısı başladı bile
Arkadaslar benim ilk dedemem di ve tutu hamileyimmmmmmmmmm insallah sizinde
hayirli haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle
su perisi hadi hayırlsıı cnm umarım yrn mutlu haberi yazarsın cnmhiç belirtin falan varmı
banada adet olucakmışım gibi karın agrısı giriyor arada, belim çok ağrıyor belkide üşüttüm
bence yaptır canım bekleme sonuç kötüde olsa olsun ama böyle beklemek daha kötü..nasıl rahat duruyosun öğrenmeden ben çatlardım valla :) aç tok farketmez şimdi yaptırabiliyosan ben yaptır derim..
gideyim yaptırayım ozaman yada yarın sabah erkenden gidip yaptırayım hem sonucumuda bekler alırım şimdi gitsem yarın gel al derler... Ewet yarın yaptırıcam bu arada senin sıonuc bellimi aramızda 1 gün var ve ikimizinde ilk aşılaması biraz önce yeni tanıştıdım arkadaşada sordum seninkini inşallah hepimizde hamile kalırız buay yaptıranlar
rcy_82
canım yıkandıktan sonra iyileri seçiliyor tabi sözde ama ben aşılama ile genelde hep negatif sonuçlar duyuyorum.listelere baksana hep umutlar başka bahara yazıyortek tük hamileler var.allah isteyen herkesin kucağını doldursun.şans işi dediğin gibi olabilir canım,ama ben kesinlikle özellikle sperm sorunlarında tüp bebek taraftarıyım.en azından gebeliğin tamamı iyi sonuçlanabilir diye düşünüyorum sağlıklı spermlerle.mart ayında da aşılama yaptırıp tüpe geçicem ve doğru bi merkezde.sonrada takdiri ilahi der allaha bırakırım
canım evet geçen ay 11. Gün kanda baktırdım.bu ay ise baktırmıycam,14 şubatta aşılamam oldu.eğer hamile kalırsam sevgililer günü benim doğum günüm olacak :))) adetim de ay sonu gibi gelir.kan testinde çok üzülüyorum,zaten kendimi tüpe alıştırdım.daha önce de 1 kez yaptırmıstım negatifi görünce yine çok üzülmüştüm.takdik değiştirdim bu sefer yani :))
cok sevindimmm arkadasım; allah kucagına almayıda nasip etsin insallahh saglıkla...
bende yarın yaptırcam testi inşallah ikimizde güzel haberleri veririz burda..
bugün 5.ci günümüz varmı bi belirti sende çok erken ama merak ettim benim 2 gündür gögüslerim çok şişti sanki patlıcak :))inşalalh bizde hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarız aminnn
acıkcası 2 gundur kasıklarımda agrılar oldu.. hafif.bugun goguslerim cok sis anlamadım dogrusu:) baskada birsey hisstmıyorum
Merhaba Gülsüm Hocam
Seninle aşılama tarihimiz aynıymış bende bu akşam çatlatma iğnemi vurulacagım cuma günü de aşılama yapılacak inşallah hayırlısı olur insan burada birbirinden destek alıyor aynı olayları birlikte yaşayarak. Sen hangi ilaçları kullandın? ben merional iğne aldım ve ovitrelle kullanacağım. Ama bende şöyle bir durum vardı cuma günü benim adetimin 20. günü olacak yani yumurtam anca gelişebildi çok yavaş bir süreç geçirdim hatta iptal eder aşılamayı diye düşündüğüm bile oldu sanırım tek gelişen yumurtayla aşılamam olacak o da tutarsa diye küçük bir umut taşıyorum Allah hayırlısını bilir elbette.
yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman arkadaslar.erkenden yaptırın ki biran önce sonucu öğrenelim.bide sakıncası yoksa sorununuz neydi yazabilirmisiniz?buarada ilk aşılamadan ziyade 2. Ve 3. Daha etkili diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bende görücez kızlar :)) dilerim sizinki ilkinde olur.tüpte de oyle diyorlardı.hayırlısı inşallahhhh
Seni en iyi ben anlarım bende bankadayım işimiz çok zor bu streste bebek nasıl dursun.Bende bu hafta ilk aşılamamı yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?