- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.401
merhaba aranıza bugün katıldım aslıda uzun zamandır konuları takip ediyordum.30 aralık 2011 de aşılama yaptırdım çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim fakat korkular yakamı bırakmıyor daha önce iki sefer düşük yaptım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum gebeligimin 6.haftasından beri kanama yaşıyorum sürekli yatıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider eger sormak istediginiz bir konu varsa bildigim kadar cevap veririm Allah herkesin yar ve yardımcısı olsunherkes nerdee :) kayboldunuz biranda...
arkadaşlar, hamile olanlar yaşadığınız belirtileri biraz paylaşır mısınız?
merhaba aranıza bugün katıldım aslıda uzun zamandır konuları takip ediyordum.30 aralık 2011 de aşılama yaptırdım çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim fakat korkular yakamı bırakmıyor daha önce iki sefer düşük yaptım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum gebeligimin 6.haftasından beri kanama yaşıyorum sürekli yatıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider eger sormak istediginiz bir konu varsa bildigim kadar cevap veririm Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
merhaba aranıza bugün katıldım aslıda uzun zamandır konuları takip ediyordum.30 aralık 2011 de aşılama yaptırdım çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim fakat korkular yakamı bırakmıyor daha önce iki sefer düşük yaptım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum gebeligimin 6.haftasından beri kanama yaşıyorum sürekli yatıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider eger sormak istediginiz bir konu varsa bildigim kadar cevap veririm Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
aklınıza kötü şeyler getirmeyin... umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
ben sade aşılamadan sonra nasıl belirtiler oldu, merak ediyorum..
uygunsanız ve cevap verirseniz sevinirim.
cnm sende aşılama oldun ve benim gibi belirti arıyosun sanırım... hayırlısı inşallahh ... bende aşılamadan sonra cok belirtiler oldu ve 7 . günden sonra hiç bişey hissetmedim ama 2 gündür hafif hafif kasık agrılarım başladı bakalım yarın kan testi yaptırıcam böylede olunca agrı falan yaptırasım gelmiyor yarın 17. günüm olucak kısmetse...
acıkcası 2 gundur kasıklarımda agrılar oldu.. hafif.bugun goguslerim cok sis anlamadım dogrusu:) baskada birsey hisstmıyorum
çok güzelll... allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin... :)
canım sıcağı sıcağına belirtilerini yazarmısın
Arkadaslar benim ilk dedemem di ve tutu hamileyimmmmmmmmmm insallah sizinde
hayirli haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle
günaydın kızlar nasılsınız..yarın sonucumu öğrenmek için test yaptırcam dua edin bana inşallah hamileyimdir
peki kaç yıllık evlisiniz.
sorununuz neydi?
ayyy çok sevindim hayırlı olsun inşallahh..aşılama mı tüp bebekmiydi..3 embriyo konulmuştu demiştin ya ondan sordum..darısı bizlere inşallahh
sizinki tüp bebekti galiba.
amin canim tesekür ederim benim ki tüp bebekti ama mikroenjeksiyon yapilmadi
kendileri yolu bulup yumurtalara girdiler
Dilerim allahimdan darisi tüm isteyenlerin basina
Canım insallah hamilesindir dualurım seninle:)Bende 2 gün sonra öğreneceğim hayırlısı bakalım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?