Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkes nerdee :) kayboldunuz biranda...
arkadaşlar, hamile olanlar yaşadığınız belirtileri biraz paylaşır mısınız?
merhaba aranıza bugün katıldım aslıda uzun zamandır konuları takip ediyordum.30 aralık 2011 de aşılama yaptırdım çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim fakat korkular yakamı bırakmıyor daha önce iki sefer düşük yaptım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum gebeligimin 6.haftasından beri kanama yaşıyorum sürekli yatıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider eger sormak istediginiz bir konu varsa bildigim kadar cevap veririm Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

slm cnm bende yeni sayılırım allah yardımcın olsun ... aklına kotu şeyler getirme belirtilerin neler di acaba bide aşılamadan kac gün sonra adet görülüyorki bu gün benim aşılamamın 16. günü mesala şuanda kasıklarımda hafif hafif agrılar başladı yarına kadar adet olmazsam kan testi yaptırcam gecen ayın 27 de oldum o tarihtemi olurum yine bide belirtiler neydi cnm adet öncesi

aklınıza kötü şeyler getirmeyin... umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
ben sade aşılamadan sonra nasıl belirtiler oldu, merak ediyorum..
uygunsanız ve cevap verirseniz sevinirim.

canım merhaba inşallah bu sever bebişine kavuşursun rabbim seni ve bebeğini korur inşallah.bende bu ay aşılam yaptıracam sen öğrenmekistediğim ilaçlar ve aşılamadan başka kendince neler yaptın yani bitkisel kür veya yiyeceklerde bulundun birde en çok neye dikkat ettin

Son düzenleme:

cnm sende aşılama oldun ve benim gibi belirti arıyosun sanırım... hayırlısı inşallahh ... bende aşılamadan sonra cok belirtiler oldu ve 7 . günden sonra hiç bişey hissetmedim ama 2 gündür hafif hafif kasık agrılarım başladı bakalım yarın kan testi yaptırıcam böylede olunca agrı falan yaptırasım gelmiyor yarın 17. günüm olucak kısmetse...

merhaba, evet canım... bana bir iki ara ile iki aşılama oldu.... şuan çok bişey yok... sadece göğüslerim ağrıyor biraz. bide bugün kahverengi bir akıntı geldi.. doktorum önemli değil dedi. 15 nasıl beklenicek bilmiyorum yaa

acıkcası 2 gundur kasıklarımda agrılar oldu.. hafif.bugun goguslerim cok sis anlamadım dogrusu:) baskada birsey hisstmıyorum

bende hergün kendimi dinlyorum varmı bi değişiklik diye yok ama :)) zaten daha 5.günümüz demi ama :)))

canım sıcağı sıcağına belirtilerini yazarmısın

canim ben de en belirgin belirtiler göüslerim sisdi ayaklarim hep sogukti isitamadim bile
normalde ayaklarim hep sicaktir asiri derecede duygusallik
ve regel olacakmisim gibi karin agrisi hafif hadif
bende ki belirtiler bunlardi

ve ben son kan testi gününe kadar gebelik testi yapmadim sabirla bekledim
ve hep iyi düsündüm kötüyü hic cagirmadim ve cok cok dua etim onlrla konustum
allahin izniyle hersey güzel sonuclandi
dilerim darisi sizin basiniza

Arkadaslar benim ilk dedemem di ve tutu hamileyimmmmmmmmmm insallah sizinde
hayirli haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle

Gercekten senin adina cok sevindim insallah hayirlisi ile kucagina alirsin canim benim sen tup bebekmi yaptirdin emriyo dedinya yoksa asilamami tup bebekse yumurta islemi nasil zormu bu ay asilama tutmazsa gelecek ay bende yaptiracam(

Ya kadin olmak ne kadar zorya butun korkulari hep bizler yasiyoruz once asilamayi bekle canin ciksin hamile kalincada dusuk korkusu Allahim yardimcimiz olsun insallah bu sefer sag salim kucagina almak nasip olur Korkma neden cok korkarsan onu yasatirmis mevlam hep iyi dusun insallah bu sefer birsey olmuyacak dikkat et iliskiye fazla firme rabbim yardimcin olsun canim benim

ayyy çok sevindim hayırlı olsun inşallahh..aşılama mı tüp bebekmiydi..3 embriyo konulmuştu demiştin ya ondan sordum..darısı bizlere inşallahh

amin canim tesekür ederim benim ki tüp bebekti ama mikroenjeksiyon yapilmadi
kendileri yolu bulup yumurtalara girdiler

Dilerim allahimdan darisi tüm isteyenlerin basina

amin canim tesekür ederim benim ki tüp bebekti ama mikroenjeksiyon yapilmadi
kendileri yolu bulup yumurtalara girdiler

Dilerim allahimdan darisi tüm isteyenlerin basina

hayırlı olsun bebeğin ..sağlıkla doğsun inşallah birşey sormak istiyorum bu bahsettiğin yöntem ilaçsız tüp bebek dedikleri yöntemmi oluyr acaaba ..:26:

Canım insallah hamilesindir dualurım seninle:)Bende 2 gün sonra öğreneceğim hayırlısı bakalım:):)

of yaaa kahverengi bi akıntı geldi gerisini bekliyorum galiba adet olucam superisiyla yarın test sonuclarımızı vericektik ama benim ki simdiden belli sanırım aşılamamın 16. günü akşamındayım tutmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…