Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok haklısın kadın olmak zor yazdıkların içimi rahatlattı sagol.

canım hayırlı ugurlu olsun belirtilerin neydi acaba bende buayın 7 aşılama oldum ama sonuc icin kan tahlili yaptırmaktan korkuyorum ilk aşılamam....:18:

canim ben de en belirgin belirtiler göüslerim sisdi ayaklarim hep sogukti isitamadim bile
normalde ayaklarim hep sicaktir asiri derecede duygusallik
ve regel olacakmisim gibi karin agrisi hafif hadif
bende ki belirtiler bunlardi

ve ben son kan testi gününe kadar gebelik testi yapmadim sabirla bekledim
ve hep iyi düsündüm kötüyü hic cagirmadim ve cok cok dua etim onlrla konustum
allahin izniyle hersey güzel sonuclandi
dilerim darisi sizin basiniza

Kizlar yaslarınızı ve ne sebepten dolayı asılama yaptığınızı yazabilir misiniz

canım ben 1977 doğumluyum aşılama yaptırmamın sebebi yumurta azalması ve yumurtalardaki tembellik ilk kez aşılama yaptırdım ve tuttu

canım öyle düsünme kahverengi leke olabilir.Canın sıkma bekle yarın test yaparsın hayırlısıyla hamilesindir:)

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Düşük sebebin nedir? Hangi sebepten düşük yapıyorsun.?Bunlar araştırıldı mı?

su perisi hadi hayırlsıı cnm umarım yrn mutlu haberi yazarsın cnm hiç belirtin falan varmı
banada adet olucakmışım gibi karın agrısı giriyor arada, belim çok ağrıyor belkide üşüttüm

canim hic kötü düsünme ben bu gün sonucumu aldim ve hamileyim bende de adet olacakmisim gibi karin agrisi vardi

o yüzden hic korma kötüyü cagirma hep iyi düsün dua et ki güzel sonuclar alalim haberlerini bekliyorum

Kizlar yaslarınızı ve ne sebepten dolayı asılama yaptığınızı yazabilir misiniz

1975 Doğumluyum. (rahim ağzı açıklığım mevcut rahim içi filmimde teşhis konuldu.) Bu arada 10 yaşında bir oğlum var.31 haftalık erken doğum yapmıştım.Zaten düşük tehdidi vardı hamilelik boyunca.

İkinci çocuk için aşılama yapıldı. İki yıldır hamile kalamıyorum...

Anne adaylarına başarılar...

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Düşük sebebin nedir? Hangi sebepten düşük yapıyorsun.?Bunlar araştırıldı mı?

teşekürler ilk düşügüm 4.ayında oldu onun sebebi rahimde yapışıklık oldugu için tabiki bunu düşük yaptıktan sonra öğrendim ikinci düşügün sebebi yok kalbi durdu 3,ayında düştü yapılabilecek her türlü test ve muayeneleri olduk eşimle birlikte bir problem bulunamadı
şimdi 10 haftalık gebeyim ama kanamam var yatıyorum doktorun söyledigine göre hamilelikte bir savaş yaşanırmış anne ile bebek arasında anne rahmi bebegi kötü birşey ibi algılayıp atmaya çalışırken bebekte rahme tutunmaya calışırmış

inşallah canım ama ne bileyim olur gibi geliyo 1 2 saate kadar belli olur sende sonuç bekliyosun dimi inş. tutmuştur kacıncı aşılaman

Benimki pek asılama sayılmaz canım.Asılama için 5 gün clomifen 50 mg içtim bir yumurtam vardı ve gelismisti ama haftasonuna geldiği için asılamam iptal edildi.ama ovulasyon testi aldim değerlendirdim bekliyorum...Hayırlısı:):)

Anladım canım.Seni çok iyi anlıyorum.Zaten ya düşünce ya da erken doğumlarda ya da uzun süreli hamile kalamama durumlarında öğreniyoruz herşeyi.

Sana en büyük tavsiyem eğer sana yardımcı olacak bir yakının varsa mutlaka yat veya otur. Bu arada ilk çocuk mu bu...

anladım canım hayırlısı olsun ben yenı üye sayılırım hic böyle benim gibi aşılamanın 16 gününde kahverengi leke olupta adet devamı gelmeden hamile kalanı o leke için gec degilmiki bide acaba direk tüp bebegemi gecmemiz mantıklı bu ilk aşılamamdı eger hamile degilsem tabi

canım çok sevindim adına.İnsallah bizde hamile oluruz:)

Allah hepimize gönlümüzün muradını verir inşallah ben aşılamanın sonucunun ne oldugunu adetime üç gün kala bhcg baktırıp ögrenmiştim 46 cıkmıştı darısı bekleyen herkezin başına hepiniz için dua ediyorum

evet canım olursa inşallah ilk bebegim olacak

Gercekten senin adina cok sevindim insallah hayirlisi ile kucagina alirsin canim benim sen tup bebekmi yaptirdin emriyo dedinya yoksa asilamami tup bebekse yumurta islemi nasil zormu bu ay asilama tutmazsa gelecek ay bende yaptiracam(

tesekür ederim canim aminnnnnn
canim ben hic asilama yaptirmadan direk tüp bebege gectim cünki pisikolojimi bozmak istemedim
yumurta islemi hic zor degil inan zaten yumurtalari toplama isleminde bayiltiyorlar hic hisetmiyorsun bile
ben herkeze tavsiye ederim tüp bebegi insallah senin de hayirli haberlerini burdan duyarum allahin izniyle dualarim seninle ve isteyen herkezle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…