- 22 Şubat 2012
- 897
- 889
- 53
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.421
Ya kadin olmak ne kadar zorya butun korkulari hep bizler yasiyoruz once asilamayi bekle canin ciksin hamile kalincada dusuk korkusu Allahim yardimcimiz olsun insallah bu sefer sag salim kucagina almak nasip olur Korkma neden cok korkarsan onu yasatirmis mevlam hep iyi dusun insallah bu sefer birsey olmuyacak dikkat et iliskiye fazla firme rabbim yardimcin olsun canim benim
Canım insallah hamilesindir dualurım seninle:)Bende 2 gün sonra öğreneceğim hayırlısı bakalım:):)
canım hayırlı ugurlu olsun belirtilerin neydi acaba bende buayın 7 aşılama oldum ama sonuc icin kan tahlili yaptırmaktan korkuyorum ilk aşılamam....:18:
evet canim tüp bebekti darisi isteyen herkesizn basina allahin izniyle
Kizlar yaslarınızı ve ne sebepten dolayı asılama yaptığınızı yazabilir misiniz
of yaaa kahverengi bi akıntı geldi gerisini bekliyorum galiba adet olucam superisiyla yarın test sonuclarımızı vericektik ama benim ki simdiden belli sanırım aşılamamın 16. günü akşamındayım tutmadı sanırım
merhaba aranıza bugün katıldım aslıda uzun zamandır konuları takip ediyordum.30 aralık 2011 de aşılama yaptırdım çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim fakat korkular yakamı bırakmıyor daha önce iki sefer düşük yaptım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum gebeligimin 6.haftasından beri kanama yaşıyorum sürekli yatıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider eger sormak istediginiz bir konu varsa bildigim kadar cevap veririm Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
canım öyle düsünme kahverengi leke olabilir.Canın sıkma bekle yarın test yaparsın hayırlısıyla hamilesindir:)
su perisi hadi hayırlsıı cnm umarım yrn mutlu haberi yazarsın cnmhiç belirtin falan varmı
banada adet olucakmışım gibi karın agrısı giriyor arada, belim çok ağrıyor belkide üşüttüm
canım ben 1977 doğumluyum aşılama yaptırmamın sebebi yumurta azalması ve yumurtalardaki tembellik ilk kez aşılama yaptırdım ve tuttu
Kizlar yaslarınızı ve ne sebepten dolayı asılama yaptığınızı yazabilir misiniz
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Düşük sebebin nedir? Hangi sebepten düşük yapıyorsun.?Bunlar araştırıldı mı?
inşallah canım ama ne bileyim olur gibi geliyo 1 2 saate kadar belli olur sende sonuç bekliyosun dimi inş. tutmuştur kacıncı aşılaman
teşekürler ilk düşügüm 4.ayında oldu onun sebebi rahimde yapışıklık oldugu için tabiki bunu düşük yaptıktan sonra öğrendim ikinci düşügün sebebi yok kalbi durdu 3,ayında düştü yapılabilecek her türlü test ve muayeneleri olduk eşimle birlikte bir problem bulunamadı
şimdi 10 haftalık gebeyim ama kanamam var yatıyorum doktorun söyledigine göre hamilelikte bir savaş yaşanırmış anne ile bebek arasında anne rahmi bebegi kötü birşey ibi algılayıp atmaya çalışırken bebekte rahme tutunmaya calışırmış
Benimki pek asılama sayılmaz canım.Asılama için 5 gün clomifen 50 mg içtim bir yumurtam vardı ve gelismisti ama haftasonuna geldiği için asılamam iptal edildi.ama ovulasyon testi aldim değerlendirdim bekliyorum...Hayırlısı:):)
canım çok sevindim adına.İnsallah bizde hamile oluruz:)
Anladım canım.Seni çok iyi anlıyorum.Zaten ya düşünce ya da erken doğumlarda ya da uzun süreli hamile kalamama durumlarında öğreniyoruz herşeyi.
Sana en büyük tavsiyem eğer sana yardımcı olacak bir yakının varsa mutlaka yat veya otur.Bu arada ilk çocuk mu bu...
Gercekten senin adina cok sevindim insallah hayirlisi ile kucagina alirsin canim benim sen tup bebekmi yaptirdin emriyo dedinya yoksa asilamami tup bebekse yumurta islemi nasil zormu bu ay asilama tutmazsa gelecek ay bende yaptiracam(
Tebrikler aysuncolak:):):):)Umarım aynı sevinci bizlerde yasarız bize dua et:)
hayırlı olsun bebeğin ..sağlıkla doğsun inşallah birşey sormak istiyorum bu bahsettiğin yöntem ilaçsız tüp bebek dedikleri yöntemmi oluyr acaaba
sagol canim aminnnnnnnn evet tüp bebek ama ilacsiz degil igne vuruldum 15 gün boyunca
insallah senin de hayirli haberlerini burdan alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?