Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım olursa inşallah ilk bebegim olacak

Peki daha önceki hamileliklerin de aşılama ile mi oldu yoksa doğal yollardan hamile kalabiliyormusun.Biraz fazla sordum ama nedenine gelince senin durumun aşılama sonucunu bekleyen biri olarak beni umutlandırdı.

Yani eğer senin daha önceki hamileliklerin doğal yolla ise yani hamile kalabilen birisi olarak,aşılama şansı daha yüksek oluyor sonucuna varabilir ki zira ben de hamile kalabildim. :44:

Ben adet oldum yani sonucum belli oldu bu akşam saat 7 de başladı ve devamı geldi... Bu ay ilk aşşılamaydı ve tutmadı bidahaki aya bakalım ne olucak bizim doktor ne diycek o bidaha dener mi yoksa tüpbebeğemi gecer bilmiyorum... Offf valla hayırlısı artık allahtan belkide böyle olması hayırlı ... Görüşmek üzere kızlar...

Merhaba ben purogen 50 uı dozda iğneye adetin ikinci günü başlamıştım bugün iğnenin 7. günüydü.Kontrole gittim dr. 3 adet yumurta var biri küçük dedi eğer küçük olanda büyürse aşılama iptal olacakmış.Sizlerden başına böyle birşey gelen varmı iki taneden fazla yumurta gelişirse aşılama yapmıyorlarmış.Her hasatne böylemi yoksa benim gittiğim yere mahsus birşeymi?:44:

megan ben aynı iğneyi 75uı dozda kullandım solda 1 tane az gelişmiş sağda ise 18 cm i geçmiş 3 adet var ve bana aşılama yapacak bu gece 1de çatlatma iğnesini vurcam cuma da transfer olacak inş hepimiz için hayırlısı olsun

Bana neden öyle dedi dr. demekki benim gittiğim hastanenin kendi aldığı bir karar.Ama onca iğne oluyoruz yazık bizede inşallah ertelemezler aşılamayı.Bende çoğul gebelik riskini göze alıyorum diyip ısrar edicem eğer iptal etmeye alkarlarsa bakalım ne olacak herşey cuma günkü kontrolde belli olur sanırım.

benim aşılama tarihim 13.02.2012 test tarihim 27.02.2012 bendeki belirtiler ise ağzımda acı bir tat,zaman zamn karın ağrısı,göğüs uçlarım özellikle sağ taraf ta hafif kararma ,gaz var birazda,bide bacaklarda ağrı,yorgunluk...

canım se yinede git kan testi yaptır banahemşire 15 gün sonra adet olsanda gel dedi bazı döllenmeler geç oluyomuş onun üzerine adet olabiliyomusun canım sen git kan ver bugün bence inşalalh hamilesindir aminn.rabbim bekleyen isteyen herkese versin sağlıklı bebeişler inşallahh

ilk hamileligim normal yolla oldu ben ikincininde normal yolla olduguna inanıyorum .sebebine gelince ilk düşüğüm 4 aylıkken oldugu için ben kendimi 1,5 yılda ancak toparladım ve bu arada 3,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ikinci kez hamile kalmaya karar verince doktora gittim klomen kullandım yalnız catlatma iğnesini vuruldugum gün eşim bir cenaze için şehir dışına cıktı haliyle birlikte olamadık bana göre ikiside normal yolla oldu klomenin bir etkisi oldumu bilemem ikinci düşüğümden 1 yıl sonra baktım hamile kalamıyorum yine doktora başvurdum ve aşılama yaptırdım.bence aşılama normal yolla hamile kalınsın veya kalınmasın bebek şansını yükselten hemde acısız bir yöntem dikkat edilmesi gereken tek şey sitresli olmamak bence senin şansında çok yüksek içini rahat tut.

canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.eğer tekrar yaptıracaksan arka arkaya yaptırmanı tavsiye ederim sana tutsada tutmasa da.çünkü yumurtalıklar uyarıldığı için şans biraz daha yuksek oluyor.bide dün dediğim gibi ilkten ziyade 2. ve 3. aşılamalarda tutunma şansı daha yuksek diyorlar hep.ne kadar doğru bende göreceğiz :) benim bi arkadasım var,ben kızıma çok çabuk kavuştum yani 3. aşılamada diyor.dedim çok çabuk dediğin bu mu yani?ağrısız zahmetsiz bi işlem olduğu için ben olmasa da 3. için tekrar denicem.aşılama ile oluşan gebeliklerin %40 'ı ilk 3 tanesinde oluyormuş.lütfen bunu da unutmayın.en kısa zamanda hepimiz alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah.

çok tebrik ederim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

çok şaşırdım inan.benim üç yumurtam vardı aşılamam oldu.iptal olmaması gerekir bu nedenden dolayı

canım bende tıpatıp senin bu yaşadığın belirtlerin aynısını yaşıyorum,ama hiç mi hiç ümitlenmiyorum çünkü sonra hayal kırıklığına uğramak var.kendini dinleme canım.ben de 14 şubatta yaptırdım aşılama mı ve bu 2. denemem.senin ilk denemen mi ve sorununuz neydi hayatım?ben kan testine yaptırmayıp adetimi beklicem,çünkü sonra sonucu görünce çok üzülüyorum

çok geçmiş olsun gurmur.ikinci aşılamayı düşün bence

canım ben 1 sene önce aşılama denememde 6 yumurtam oluşmuştu ve doktorum hemen iptal etti bunlar döllenirse yanarız demişti.ben o zaman iğneyle yaptırıyordum ve yarım kalmıştı.bu sene 2 keresinde de ilaçla yaptık hemde günde 2 tane ve sadece 5 gün olmak kaydıyla.bu sefer genelde 1 tane olgun yumurtam oluşuyor,diğerleri küçük işimize yaramaz dedi doktorum(13-14 mm olanlar vardı)zaten eğer tutarsa bize 1 tanesi yetiyor diyor.bana kesinlike ne daha fazla ilaç,ne de iğne kullandırmıyor.birçok folikül elde ederiz ama ya tutmazsa kistlerle uğrazşıcaz u seferde diyor ve sende 1 yumurta ve 1 spermden oluştun diyor :) belki seninki de o yuzden iptal etmek istemiştir.ama sana tavsiyem eğer iptal etse de siz kendiniz deneyin,belki en şanslısı tutar yakanızı bırakmaz :)))) kaldıki hiç zannetmiyorum hepsinin döllenebileceğini

kızlar benim ilk aşılamam bu 18.02.2012 de yapıldı 10 gün sonra sonucum çıkıcak inşallah hiç bir belirtim yok gögüslerimin şişmesi dışında oda zaten adete yakında olıyodu ama nedense hamileymişim gibi düşünüyorum :) benim yumarlıklarım çok çabuk gelişti en son kont doktor istenilen seviyerli geçmiş bile dedi yumurtalıklar normalde aşılama için 20mm olması gerekirken benimkiler 21mm 22mm olmuştu eşimimin sipermide 230milyon çıktı yılama sonucunda 100milyonunu aşılamşlar çok iyi dedi doktor belki bunlardan dolayı öyle düşünüyorum ne dersiniz :))

canım merhaba,yumurtaların çok çok güzel gelişmiş maşallah.benim de bu ay bitane 21 mm vardı,diğerleri arkadan geliyordu 14 mm ve 13 mm.eşinin sperm sayısı falan harika.sizin sorununuz neydi canım soyleyebilirmisin?belirti aramamanı tavsiye ederim sana.benim de gebeliğin tüm belirtileri var,ama bunlar adet için de olabilir bilmiyorum kendimi hiç kaptırmıyorum o yuzden.şartların çok güzel inşallah allah gönlüne göre verir.sadece şunu unutma aşılama doğal gebelik gibi,tutma ihtimali az olan bi yöntem.kaan aydos hoca %1o diyor,zaten doğal gebelikte her ay için %3 diyor.çok merak edersen 11. gün kanda baktırabilir ve net sonucunu öğrenebilirsin.inşallah tutunurlar yavrulaaaar :))) nedenini yazarsan ona da yorumumu soyleyebilirim ve kaçıncı denemenizdi?

canım inşallah Allah gönlüne göre versin,değerleriniz çok iyi inşallah sonucuda iyi olur

canım biz 3 yıllık evliyiz evliliğimizin 2.yılı tavsiye üzerine kaan aydosa gittik eşimde azozsperm çıktı çok üzüldük fakat eşimde siperm varmış ancak idrar yoluna karışıyormuş onlada dışarı atıyomuş. Kaan aydos bize sudafet diye bi ilaç yazdı onu kullan 1 ay sonra tekrar siper ver dedi eşim onu kullandı 110milyon siperm çıktı ve bunun %18 ileri hızlı %18 hızlı % 18 normal kalanda haraketsiz çıktı kaan hoca çok iyi dedi o verdiği ilaç sipermleri çıkarmış.3 yılınız dolsun aşılama yapalım dedi biizmde bu yıl doldu giitk aşılama yaptırdık aşılama yapılırkende 230milyon çıktı 100milyonu haraketli çıktı tabi eşim aşılamaya gitmeden 4 günönce yine o ilacı yani sudafeti kullandı onu kullanmzsa siperm hiç çıkmıyo idrar yoluna karışıyo bide ben eczaneden solgarın siper sayısı için bi ilacı var onu aldım oda artırdı bence sayıyı

canım inşallah allah gönlüne göre versin,değerleriniz çok iyi inşallah sonucuda iyi olur

inşallah rabbim hepimize bebeişlerimizi verir en kısa zamanda amin dua edelim birbirimize ve en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalalım sonrada burda çocuklarımızn büyümesini yazalım :)) aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…