- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.441
evet canım olursa inşallah ilk bebegim olacak
Merhaba ben purogen 50 uı dozda iğneye adetin ikinci günü başlamıştım bugün iğnenin 7. günüydü.Kontrole gittim dr. 3 adet yumurta var biri küçük dedi eğer küçük olanda büyürse aşılama iptal olacakmış.Sizlerden başına böyle birşey gelen varmı iki taneden fazla yumurta gelişirse aşılama yapmıyorlarmış. Her hasatne böylemi yoksa benim gittiğim yere mahsus birşeymi?:44:
megan ben aynı iğneyi 75uı dozda kullandım solda 1 tane az gelişmiş sağda ise 18 cm i geçmiş 3 adet var ve bana aşılama yapacak bu gece 1de çatlatma iğnesini vurcam cuma da transfer olacak inş hepimiz için hayırlısı olsun
Ben adet oldum yani sonucum belli oldu bu akşam saat 7 de başladı ve devamı geldi... Bu ay ilk aşşılamaydı ve tutmadı bidahaki aya bakalım ne olucak bizim doktor ne diycek o bidaha dener mi yoksa tüpbebeğemi gecer bilmiyorum... Offf valla hayırlısı artık allahtan belkide böyle olması hayırlı ... Görüşmek üzere kızlar...
Peki daha önceki hamileliklerin de aşılama ile mi oldu yoksa doğal yollardan hamile kalabiliyormusun.Biraz fazla sordum ama nedenine gelince senin durumun aşılama sonucunu bekleyen biri olarak beni umutlandırdı.
Yani eğer senin daha önceki hamileliklerin doğal yolla ise yani hamile kalabilen birisi olarak,aşılama şansı daha yüksek oluyor sonucuna varabilir ki zira ben de hamile kalabildim. :44:
canim hic kötü düsünme ben bu gün sonucumu aldim ve hamileyim bende de adet olacakmisim gibi karin agrisi vardi
o yüzden hic korma kötüyü cagirma hep iyi düsün dua et ki güzel sonuclar alalim haberlerini bekliyorum
Merhaba ben purogen 50 uı dozda iğneye adetin ikinci günü başlamıştım bugün iğnenin 7. günüydü.Kontrole gittim dr. 3 adet yumurta var biri küçük dedi eğer küçük olanda büyürse aşılama iptal olacakmış.Sizlerden başına böyle birşey gelen varmı iki taneden fazla yumurta gelişirse aşılama yapmıyorlarmış. Her hasatne böylemi yoksa benim gittiğim yere mahsus birşeymi?:44:
Ben adet oldum yani sonucum belli oldu bu akşam saat 7 de başladı ve devamı geldi... Bu ay ilk aşşılamaydı ve tutmadı bidahaki aya bakalım ne olucak bizim doktor ne diycek o bidaha dener mi yoksa tüpbebeğemi gecer bilmiyorum... Offf valla hayırlısı artık allahtan belkide böyle olması hayırlı ... Görüşmek üzere kızlar...
canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.eğer tekrar yaptıracaksan arka arkaya yaptırmanı tavsiye ederim sana tutsada tutmasa da.çünkü yumurtalıklar uyarıldığı için şans biraz daha yuksek oluyor.bide dün dediğim gibi ilkten ziyade 2. ve 3. aşılamalarda tutunma şansı daha yuksek diyorlar hep.ne kadar doğru bende göreceğiz :) benim bi arkadasım var,ben kızıma çok çabuk kavuştum yani 3. aşılamada diyor.dedim çok çabuk dediğin bu mu yani?ağrısız zahmetsiz bi işlem olduğu için ben olmasa da 3. için tekrar denicem.aşılama ile oluşan gebeliklerin %40 'ı ilk 3 tanesinde oluyormuş.lütfen bunu da unutmayın.en kısa zamanda hepimiz alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah.
kızlar benim ilk aşılamam bu 18.02.2012 de yapıldı 10 gün sonra sonucum çıkıcak inşallah hiç bir belirtim yok gögüslerimin şişmesi dışında oda zaten adete yakında olıyodu ama nedense hamileymişim gibi düşünüyorum :) benim yumarlıklarım çok çabuk gelişti en son kont doktor istenilen seviyerli geçmiş bile dedi yumurtalıklar normalde aşılama için 20mm olması gerekirken benimkiler 21mm 22mm olmuştu eşimimin sipermide 230milyon çıktı yılama sonucunda 100milyonunu aşılamşlar çok iyi dedi doktor belki bunlardan dolayı öyle düşünüyorum ne dersiniz :))
canım merhaba,yumurtaların çok çok güzel gelişmiş maşallah.benim de bu ay bitane 21 mm vardı,diğerleri arkadan geliyordu 14 mm ve 13 mm.eşinin sperm sayısı falan harika.sizin sorununuz neydi canım soyleyebilirmisin?belirti aramamanı tavsiye ederim sana.benim de gebeliğin tüm belirtileri var,ama bunlar adet için de olabilir bilmiyorum kendimi hiç kaptırmıyorum o yuzden.şartların çok güzel inşallah allah gönlüne göre verir.sadece şunu unutma aşılama doğal gebelik gibi,tutma ihtimali az olan bi yöntem.kaan aydos hoca %1o diyor,zaten doğal gebelikte her ay için %3 diyor.çok merak edersen 11. Gün kanda baktırabilir ve net sonucunu öğrenebilirsin.inşallah tutunurlar yavrulaaaar :))) nedenini yazarsan ona da yorumumu soyleyebilirim ve kaçıncı denemenizdi?
canım inşallah allah gönlüne göre versin,değerleriniz çok iyi inşallah sonucuda iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?