Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bence en iyi doktoru seçmişsin ben kaan hocanın işinn en iyisi olduğunu düşünüyorum.biz başka şehirdeyiz kaan hocayla mail yoluyla görüşüyoruz sağolsun çok yardımcı oluyor.ankaraya geldiğimde mutlaka onunla görüşmek isterim.ama ben bebek işini biraz daha hızlandırmak için memorial'da tüp bebeğe karar verdim 1 aşılama daha yaptırıp.memorial da çok iyi doktorlara ve tekniklere sahip.eşin için çok sevindim.belki bizim de boyle bi sorunumuz var bilemiyorum.tüm tetkiklerimizin detaylı yapılması lazım yani.bizim sorunumuz evlendiğimizden beri spermle ilgili görünüyor.inşallah çözülür en kısa zamanda canım.ama tedavi olup aşılama veya tüp bebek yaptırmak en iyisi ben sana söyleyim canım :))))) en iyisini yapmışsın.bizimki oyle olmadı

canım bide senin eşinin spermi olduğunu nerden anladılar.çünkü azospermi canlı ya da ölü hiç sperm olmaması demek,benim eşimde de oyle çıkmıştı fakat sonra keçiboynuzu kürüyle çok yükseldi.kaan hocamı çözdü sizin bu sorununuzu ve de özeline mi gittin yoksa cebecideki hastaney mi?muayene mi etti ameliyat mı yaptı canım?

kızlar bişey sorucam.
ben şimdi aşılama için 150ıu günlük gonal f kullanıyorum.
bugün reglimin 6. günü.dün akşam sağ tarafımda hafif bir sancı oldu biraz.bugünde
beyaz yogun bir akıntı oldu.aynen yumurta çatladığındaki gibi. yarın kontrol var ama
çatladıysa şimdi acaba.(
moralimi yüksek tutuyordum ama moral sıfırlandı.

Düzenleyen: antalya2011 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 59

kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..

benımkıde tutmadı o kadar emınımkı..asılama oldugu gun aksam sureklı agladım zaten..toplamda 50 mılyon bır mılyonu saglıklı sperm enjekte ettıler..ama umudum hıc yok..ben tüp bebek yaptırıcam ıkıncı asılamayı yaptırıp zaman kaybetmek ıstemıyorum

kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..

canım senden çok ümitliydim niyeyse şo oldum sonucu görünce hayırlısı olsun canınız sağolsun seninde eşininde herşeyde bi hayır vardır .peki adet olmadan daha demi normalde ne zan adet olma lazımdı (

bende çok ümitliydim ama olmadı..adet tarihim 25i ama hiç gelcekmiş gibi durmuyo..kasıklarım hafiften ağrıyo ama benim adet öncesinde hiç ağrım olmazdı.bilmiyorum valla..ağlamaktan kendime engel olamıyorum..

eşimde bekarken ağrı oluyomuş testislerinde o şikayetle gitmiş ufak bi operasyon yapılmış ayakta ordan bilmişler canım ondan sonra tavsiye üzerine kaan hocaya gittik bunları anlattık oda sudafet ilacı yazdı bize ama etlikteki ilaçla falan olmaz diyodu direk tüp bebek diyodu benim bu ilk tutmazsa 2.aşılamayı yaptırıcam ara vermeden oda tutnmazsa 3.aşılama oda tutmazsa tüp bebek ama 3 aşılama şansımı denicem çünkü benimde sonuçlarım çok iyi eşiminde siper sonuçları zaten taban 20milyonmuş tavan 250milyon sipermde biizmki süper 230milyon nerdeyse tavan da :) senin eşinde nasıl karar verdiler siper sorununa canım ve ne kadar çıkyo toplam

bence kendini topla daha adette olmamsın belki döllenmen geç olmuştur bellimi olur olsanda adet 2.aşılamayı zaman keybetme yaptır derim ara soğumadan

biz geçen yıl gittiğimizde kaan hoca cebecideydi ssk lı olduğumuz için sadece 200tl yatırmıştık muane parası şimdi özel yerinde 300tl alıyomuş cebeciyede günlük 2saat gelip gidiyomuş

canım senin sonucların benimkilere çok benziyo rahat ol bolca dua et.inşallah Allah tamamına erdirsin deriz.

benimde çok agrım olmuştu adetine kaç gün kaldıgını anlayamadım ama ben dayanamadım adetime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım

Yok Gülsüm hocam benim 3. aşılamam olacak yarın hayırlısıyla aşılama günümüz. Sonrasında tüp düşünüyoruz bizde bir sorun yok sebepsiz hamile kalamayanlardanım. Dün çatlatma iğnesini oldum ama benim pek umudum yok gibi tek yumurta var 18 mm kadar hepsi o
Duadan başka tutanağım kalmıyor burada da hamile kalanları görünce mutlu oluyorum ben Ankaradayım cebecide tedaviye başladım siz nerdesiniz?

25inde adet tarihim ama doktor bugün test yapmamı söylemişti yaptırdım olmadı..

Hayırlısı olsun Su perisi bence ara vermeden diğerine başla ancak bu yolla tekrar umudunu kazanır kendini çabuk toplarsın sakın pes etme erteleme dirençli ol bende yarın aşılama olcam tek yumurtam gelişti ama pes etmek istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…