- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.461
kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..
hayırlısı olsun ne diyelim.vakti daha gelmemiş demekki.
ikinciyi yaptırmayı düşünüyormusun peki hemen...
ben istemiyorum eşim ısrar ediyo bilmiyorum önce doktorla görüşücez..
canım senden çok ümitliydim niyeyse şo oldum sonucu görünce hayırlısı olsun canınız sağolsun seninde eşininde herşeyde bi hayır vardır .peki adet olmadan daha demi normalde ne zan adet olma lazımdı(
canım bide senin eşinin spermi olduğunu nerden anladılar.çünkü azospermi canlı ya da ölü hiç sperm olmaması demek,benim eşimde de oyle çıkmıştı fakat sonra keçiboynuzu kürüyle çok yükseldi.kaan hocamı çözdü sizin bu sorununuzu ve de özeline mi gittin yoksa cebecideki hastaney mi?muayene mi etti ameliyat mı yaptı canım?
bende çok ümitliydim ama olmadı..adet tarihim 25i ama hiç gelcekmiş gibi durmuyo..kasıklarım hafiften ağrıyo ama benim adet öncesinde hiç ağrım olmazdı.bilmiyorum valla..ağlamaktan kendime engel olamıyorum..
canım bide senin eşinin spermi olduğunu nerden anladılar.çünkü azospermi canlı ya da ölü hiç sperm olmaması demek,benim eşimde de oyle çıkmıştı fakat sonra keçiboynuzu kürüyle çok yükseldi.kaan hocamı çözdü sizin bu sorununuzu ve de özeline mi gittin yoksa cebecideki hastaney mi?muayene mi etti ameliyat mı yaptı canım?
kızlar benim ilk aşılamam bu 18.02.2012 de yapıldı 10 gün sonra sonucum çıkıcak inşallah hiç bir belirtim yok gögüslerimin şişmesi dışında oda zaten adete yakında olıyodu ama nedense hamileymişim gibi düşünüyorum :) benim yumarlıklarım çok çabuk gelişti en son kont doktor istenilen seviyerli geçmiş bile dedi yumurtalıklar normalde aşılama için 20mm olması gerekirken benimkiler 21mm 22mm olmuştu eşimimin sipermide 230milyon çıktı yılama sonucunda 100milyonunu aşılamşlar çok iyi dedi doktor belki bunlardan dolayı öyle düşünüyorum ne dersiniz :))
bende çok ümitliydim ama olmadı..adet tarihim 25i ama hiç gelcekmiş gibi durmuyo..kasıklarım hafiften ağrıyo ama benim adet öncesinde hiç ağrım olmazdı.bilmiyorum valla..ağlamaktan kendime engel olamıyorum..
merhabalar ben gonal f kullandım bugünde ovitrelle yapacağım cuma günü aşılamamız olacak. öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim senin ilk mi ben bayağı tecrübelendim. inşallah hayallerimize kavuşuruz sevgiler...
benimde çok agrım olmuştu adetine kaç gün kaldıgını anlayamadım ama ben dayanamadım adetime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım
bence kendini topla daha adette olmamsın belki döllenmen geç olmuştur bellimi olur olsanda adet 2.aşılamayı zaman keybetme yaptır derim ara soğumadan
25inde adet tarihim ama doktor bugün test yapmamı söylemişti yaptırdım olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?